בדיוק, הובאן יכול להיות הבקנבאואר שלנוyakar כתב: זה גם הרכב שיכול לעבור ל3 בלמים במקרה הצורך.

יגדיר מחדש את מושג הליברו מול אוילמפיאקוס חח
בדיוק, הובאן יכול להיות הבקנבאואר שלנוyakar כתב: זה גם הרכב שיכול לעבור ל3 בלמים במקרה הצורך.
הכל לטובתנו חוץ מהעניין הפעוט הזה שביום בינוני מינוס של אולימפיאקוס המשחק ייראה כמו איזה משחק גביע טוטו נגד אשקלונאס.hb7 כתב:צריך להכניס לשחקנים שלנו טוב טוב לראש זה לא משחק בבתים שאפשר לתקן, זה 90 על כל הקופה, רעדו להם הרגלים בבית שלהם, הכול לטובתנו אין לנו מה להפסיד, וזה בהחלט אפשרי.
איך אתה אוהב להגזים...Noam98 כתב: הכל לטובתנו חוץ מהעניין הפעוט הזה שביום בינוני מינוס של אולימפיאקוס המשחק ייראה כמו איזה משחק גביע טוטו נגד אשקלונאס.
אולי עדיף שלא תבוא ברביעי. עם הגישה הזאת.Noam98 כתב: הכל לטובתנו חוץ מהעניין הפעוט הזה שביום בינוני מינוס של אולימפיאקוס המשחק ייראה כמו איזה משחק גביע טוטו נגד אשקלונאס.
חלאס אכלת תראש.Noam98 כתב: הכל לטובתנו חוץ מהעניין הפעוט הזה שביום בינוני מינוס של אולימפיאקוס המשחק ייראה כמו איזה משחק גביע טוטו נגד אשקלונאס.
יש לי תחושה שהוא עושה עמה...ReDo כתב: חלאס אכלת תראש.
שמענו מספיק את הדעות התבוסתניות שלך לפני המשחק הראשון וראינו איזה שביעייה אכלנו שם.
הבנו שהתלהבת מהקונספט של "עמה" אבל בחייאת שחרר אותנו אחי, נשבר הזין לראות שכל הודעה שלך זה נסתפק במה שיש, נולדו להתאכזב וכן הלאה...Noam98 כתב: הכל לטובתנו חוץ מהעניין הפעוט הזה שביום בינוני מינוס של אולימפיאקוס המשחק ייראה כמו איזה משחק גביע טוטו נגד אשקלונאס.
+1000RedHell כתב: הבנו שהתלהבת מהקונספט של "עמה" אבל בחייאת שחרר אותנו אחי, נשבר הז** לראות שכל הודעה שלך זה נסתפק במה שיש, נולדו להתאכזב וכן הלאה...
עם כל הרצון הטוב אני לא בטוח שחווית בכלל מספיק אכזבות שתגיד את זה, תעשה טובה שמור את הבדיחות והגישה הזו לחבר'ה שלך, פה תן לנו להאמין בשקט.
ספורט 2yanivnew91 כתב:מישהו יודע לגבי שידור?
כמובן שרובנו נהיה בטרנר אבל סתם מסקרן אותי לדעת
ממש ככה.RedHell כתב: הבנו שהתלהבת מהקונספט של "עמה" אבל בחייאת שחרר אותנו אחי, נשבר הז** לראות שכל הודעה שלך זה נסתפק במה שיש, נולדו להתאכזב וכן הלאה...
עם כל הרצון הטוב אני לא בטוח שחווית בכלל מספיק אכזבות שתגיד את זה, תעשה טובה שמור את הבדיחות והגישה הזו לחבר'ה שלך, פה תן לנו להאמין בשקט.
למה יש רק אחד כמוך?oranu כתב:א. כן יש פה טרוליזם, ברדה עושה טובה שרץ וציטוטים כאלה עדיף לשמור מחוץ לפורום הזה.
ב. ברדה או סהר יפתחו ומי שאומר לפתוח עם לוסיו טוב שאינו המאמן, לא פותחים עם שחקן ששיחק משחק אחד עם הקבוצה במשחק כל כך קריטי.
ג. הנטייה שלכם לנסות להסיט את הובאן לעמדת הבלם לא מובנת לי.
הובאן שחקן מצויין והוא מצויין בתפקיד שלו, אחד מתוך שלושה קשרים.
להפוך אותו לבלם זה בדיוק מה שאלישע עשה אחרי שצימקנו ל 2-1 בגמר הארור ההוא וכל האוויר יצא לנו מהמפרשים, זה פשוט לחטוא, הובאן צריך לשחק בלם רק אם באמת אין שום אופציה אחרת וברוך השם יש ויש אופציה טובה.
ד. אני חייב לחזור לברדה - אין לי בעיה עם אנשים שמביעים דעתם המקצועית עליו וגם אם הם לא מחזיקים ממנו.
קצת מפריע לי לראות שיש נטייה לזלזל בו, להגיד כמה הוא לא טוב, להשתמש במונחים לא נעימים על הקפטן והאדם שאחראי ביחד עם אלונה לקפיצת המדרגה שלנו כמועדון, תנו כבוד בחיאת רבק סבבה אם אתם חושבים שמישהו אחר צריך לפתוח יש גם דרך לדבר פשוט מביך מה שנהיה פה שזה ברגיל לדבר על ברדה בזלזול ואף אחד לא פוצה את פיו וכשמישהו מעיר פה הערה על זה עוד יוצאים עליו, תנו כבוד לקפטן.
אגב - בן סהר כחלוץ מרכזי בודד לא נתן משחק אחד מוצלח, היה טוב בעיקר כששיחק יחד עם ברדה ולא כחלוץ בודד עם שני שחקנים לידו באגפים, אז כן יש לנו בעיה בעמדה הזאת.
אני עדיין פותח עם ברדה בעיקר בגלל הניסיון והמנהיגות וכי אני רוצה לראות את בן עולה מחליף במחצית השנייה ועם המהירות והרעננות הוא יכול להיות סופרסאב אדיר במשחק הזה.
https://www.youtube.com/watch?v=1yn_fOOlVu4" onclick="window.open(this.href);return false;oranu כתב:א. כן יש פה טרוליזם, ברדה עושה טובה שרץ וציטוטים כאלה עדיף לשמור מחוץ לפורום הזה.
ב. ברדה או סהר יפתחו ומי שאומר לפתוח עם לוסיו טוב שאינו המאמן, לא פותחים עם שחקן ששיחק משחק אחד עם הקבוצה במשחק כל כך קריטי.
ג. הנטייה שלכם לנסות להסיט את הובאן לעמדת הבלם לא מובנת לי.
הובאן שחקן מצויין והוא מצויין בתפקיד שלו, אחד מתוך שלושה קשרים.
להפוך אותו לבלם זה בדיוק מה שאלישע עשה אחרי שצימקנו ל 2-1 בגמר הארור ההוא וכל האוויר יצא לנו מהמפרשים, זה פשוט לחטוא, הובאן צריך לשחק בלם רק אם באמת אין שום אופציה אחרת וברוך השם יש ויש אופציה טובה.
ד. אני חייב לחזור לברדה - אין לי בעיה עם אנשים שמביעים דעתם המקצועית עליו וגם אם הם לא מחזיקים ממנו.
קצת מפריע לי לראות שיש נטייה לזלזל בו, להגיד כמה הוא לא טוב, להשתמש במונחים לא נעימים על הקפטן והאדם שאחראי ביחד עם אלונה לקפיצת המדרגה שלנו כמועדון, תנו כבוד בחיאת רבק סבבה אם אתם חושבים שמישהו אחר צריך לפתוח יש גם דרך לדבר פשוט מביך מה שנהיה פה שזה ברגיל לדבר על ברדה בזלזול ואף אחד לא פוצה את פיו וכשמישהו מעיר פה הערה על זה עוד יוצאים עליו, תנו כבוד לקפטן.
אגב - בן סהר כחלוץ מרכזי בודד לא נתן משחק אחד מוצלח, היה טוב בעיקר כששיחק יחד עם ברדה ולא כחלוץ בודד עם שני שחקנים לידו באגפים, אז כן יש לנו בעיה בעמדה הזאת.
אני עדיין פותח עם ברדה בעיקר בגלל הניסיון והמנהיגות וכי אני רוצה לראות את בן עולה מחליף במחצית השנייה ועם המהירות והרעננות הוא יכול להיות סופרסאב אדיר במשחק הזה.
זאת לא בדיחה, אין שום קשר לאכזבות, ויש לרוב טיפה עמה אבל לא כאן.RedHell כתב: הבנו שהתלהבת מהקונספט של "עמה" אבל בחייאת שחרר אותנו אחי, נשבר הז** לראות שכל הודעה שלך זה נסתפק במה שיש, נולדו להתאכזב וכן הלאה...