מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:אני מרגיש שאני ממש חופר לעצמי ולכולם כאן על הנושא אבל אני חייב להגיד עוד משהו לגבי כל הסאגה ואני לא מתכוון להתייחס אליה יותר, לא קשה להבין שאני לא מאוהבי בוזגלו ואני לא בעד התססת האווירה בשום מצב אבל ההתחסדות הזאת בקרב הקהל וגם בקרב אלונה פשוט מעצבנת.
האיש דרך על כולנו פעם אחת יותר מדי וכדאי שלא תשכחו את זה לפני שאתם מגנים את אלו שהגיעו מים עד נפש בשבילם, לא מגיע לו שיקומו אנשים בקהל או בהנהלה ויתנו לו לחשוב שהם מגבים אותו גם אם מדובר בגינוי של כמה אוהדים, לצערי רק בדרך הזאת הוא יוכל לעמוד על טעותו ולהבין למה הוא לא בסדר. אם כולנו מאמינים בלב שלם שאף אחד לא נמצא מעל המועדון אז הגיע הזמן להוכיח לו את זה, אפילו את ברדה האליל העמידו במקום אחרי ההתנהגות הלא הולמת מול רעננה כשהוחלף אז מי זה מאור בוזגלו שיברח מהביקורת?
כל הניסיונות לעודד את בוזגלו ולהרים לו את המצב רוח רק נותנים לו את תשומת הלב שהוא רוצה ומעמידים אותו במרכז העניינים במקום להפסיק להתייחס אליו ולהפסיק לתת לו תשומת לב, זה מרגיש כאילו למאור או לאבא שלו מותר לעשות מה שהם רוצים בלי להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלו.
אנשים כאן מגנים על שחקן שימכור אותנו ויברח מכאן בשניה שזה רק יתאפשר לו, אני מקווה שאתם מבינים את זה ושלא יפול לכם האסימון מאוחר מדי.
אתה מסרב להבין שאף אחד פה לא מצדיק את בוזגלו או מגן עליו.
זאת פשוט לא הדרך הנכונה.

הקבוצה מעל הכל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

מלכה!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

טוב שהוציאה את ההודעה הזו. מקווה שתהיה לזה השפעה.
כששורקים בוז, כולם שומעים, כולם מושפעים.
רק הפועל!
רק תמיכה, עידוד ואנרגיות חיוביות.
כל השטויות לצד.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

זה נראה שהקבוצה מנסה למצוא דרך לעזור לו לרדת מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו. באופן פרדוקסלי הפנדל שהוא החמיץ יכול להוריד לו את הביטחון ולהעריך את הפרגון שקיבל מברק ואלונה אחרי המשחק וכך להחליט להישאר בבית החם והטוב.

אני אישית אשמח שישאר בקבוצה. לא מעניין אותי כבוד והתנהגות של הורים - הוא שחקן מצויין וגורם טוב בחדר הלבשה. רק הניצחונות וההישגיות חשובים - כל השאר זה משני.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אסי, דגים כתב:זה נראה שהקבוצה מנסה למצוא דרך לעזור לו לרדת מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו. באופן פרדוקסלי הפנדל שהוא החמיץ יכול להוריד לו את הביטחון ולהעריך את הפרגון שקיבל מברק ואלונה אחרי המשחק וכך להחליט להישאר בבית החם והטוב.

אני אישית אשמח שישאר בקבוצה. לא מעניין אותי כבוד והתנהגות של הורים - הוא שחקן מצויין וגורם טוב בחדר הלבשה. רק הניצחונות וההישגיות חשובים - כל השאר זה משני.
בדיוק מה שחשבתי לעצמי.
+1

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

South Boy כתב:אני מרגיש שאני ממש חופר לעצמי ולכולם כאן על הנושא אבל אני חייב להגיד עוד משהו לגבי כל הסאגה ואני לא מתכוון להתייחס אליה יותר, לא קשה להבין שאני לא מאוהבי בוזגלו ואני לא בעד התססת האווירה בשום מצב אבל ההתחסדות הזאת בקרב הקהל וגם בקרב אלונה פשוט מעצבנת.
האיש דרך על כולנו פעם אחת יותר מדי וכדאי שלא תשכחו את זה לפני שאתם מגנים את אלו שהגיעו מים עד נפש בשבילם, לא מגיע לו שיקומו אנשים בקהל או בהנהלה ויתנו לו לחשוב שהם מגבים אותו גם אם מדובר בגינוי של כמה אוהדים, לצערי רק בדרך הזאת הוא יוכל לעמוד על טעותו ולהבין למה הוא לא בסדר. אם כולנו מאמינים בלב שלם שאף אחד לא נמצא מעל המועדון אז הגיע הזמן להוכיח לו את זה, אפילו את ברדה האליל העמידו במקום אחרי ההתנהגות הלא הולמת מול רעננה כשהוחלף אז מי זה מאור בוזגלו שיברח מהביקורת?
כל הניסיונות לעודד את בוזגלו ולהרים לו את המצב רוח רק נותנים לו את תשומת הלב שהוא רוצה ומעמידים אותו במרכז העניינים במקום להפסיק להתייחס אליו ולהפסיק לתת לו תשומת לב, זה מרגיש כאילו למאור או לאבא שלו מותר לעשות מה שהם רוצים בלי להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלו.
אנשים כאן מגנים על שחקן שימכור אותנו ויברח מכאן בשניה שזה רק יתאפשר לו, אני מקווה שאתם מבינים את זה ושלא יפול לכם האסימון מאוחר מדי.
אני באמת לא מהאוהדים הגדולים של בוזגלו, אבל מסכים עם ההתנהלות של אלונה והמועדון ב 1000 אחוז. המועדון מטפל בזה בצורה מעולה וכמו שצריך לטפל במיני משברון הזה. אם זה בהנמכת הלהבות סביב בוזגלו לפני משחק סופר חשוב, ואם זה בהתנהלות פנימית שכוללת לקיחת סרט הקפטן והבהרה לבוזגלו או הצעה או שאתה ממשיך במועדון וסותם את הפה. לא כל דבר צריך לעשות בהתבהמות ובצרחות בוז ביציעים, אפשר להעביר מסר לשחקן בצורה שקטה ואלגנתית ותאמין לי יותר כואבת, אני בטוח שביום רביעי שישירו לכל שחקן את שיר השחקן שלו חוץ מבוזי זה יצבוט לו הרבה יותר מלשרוק לו בוז, אנחנו ממש לא רוצים להגיע למצב של מכבי חיפה והאוהדים שלה מול בניון או טוואטחה.

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

אלונה יודעת שתי דברים בוז בטרנר זה לרעתנו. ובוזגלו לא טוב זה פחות במחיר.
מהלך גאוני.
אפשר להיות "רע" גם אחרת

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

milan כתב:אלונה יודעת שתי דברים בוז בטרנר זה לרעתנו. ובוזגלו לא טוב זה פחות במחיר.
מהלך גאוני.
אפשר להיות "רע" גם אחרת
או במילים אחרות, היא פועלת מהראש ולא מהבטן (איזה מלכה)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

גם אני הייתי מגיב ככה עם היה לי שחקן ששווה מיליון יורו ומשחק ששווה שני מיליון יורו,win win

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

חד וחלק, אשכרה מתחסדים.
בסוף זה יהיה בעוכרינו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חייב להגיד משהו שקצת צרם לי.
קצת משונה להוציא פוסט שמביע אכזבה מהיחס של הקהל כלפי מאור בזמן שהמאמן שלך שולל ממנו את סרט הקפטן.
אם ברצונך להוריד את הלהבות זה מתחיל קודם כל מתוך הבית.
סתם נקודה למחשבה וזה לא אומר שאני לא מסכים שצריך להוריד את הלהבות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו שקצת צרם לי.
קצת משונה להוציא פוסט שמביע אכזבה מהיחס של הקהל כלפי מאור בזמן שהמאמן שלך שולל ממנו את סרט הקפטן.
אם ברצונך להוריד את הלהבות זה מתחיל קודם כל מתוך הבית.
סתם נקודה למחשבה וזה לא אומר שאני לא מסכים שצריך להוריד את הלהבות.
לא רואה קשר בין הדברים.
היא לא הצדיקה את המעשים של מאור, אלא הביעה אכזבה מהתגובה של הקהל.
לגיטימי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: לא רואה קשר בין הדברים.
היא לא הצדיקה את המעשים של מאור, אלא הביעה אכזבה מהתגובה של הקהל.
לגיטימי.
למה התגובה של המאמן הייתה פחות קשה?
אני מתערב איתך שזה יותר כאב לו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: למה התגובה של המאמן הייתה פחות קשה?
אני מתערב איתך שזה יותר כאב לו.
צריך להפריד בין כעס על שחקן , ואפילו עונש של המועדון שזה לגיטימי, לבין קללות ושריקות לשחקן של הקבוצה שלך שמשחק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב: צריך להפריד בין כעס על שחקן , ואפילו עונש של המועדון שזה לגיטימי, לבין קללות ושריקות לשחקן של הקבוצה שלך שמשחק.
אין מה להפריד ואל תעשו הנחות.
התנהלות של מועדון זה גם חלק מהדלק.
אם המועדון מלכתחילה היה מוציא הודעת הרגעה אז יכול להיות שאתה צודק.
אבל אם כבר שבוע מספרים לנו כמה המועדון כועס על מאור וכמה השחקנים כועסים עליו ובגביע הטוטו המאמן מנשל אותו מסרט הקפטן,אז מה מצפים מהקהל אחרי שמדליקים אותו שבוע? שיהיה רגוע? שיעודד את מאור?

נעול