הפועל ב"ש- אולימיפיקוס, רביעי, 21:00, טרנר, משחק מס' 2

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- אולימיפיקוס, רביעי, 21:00, טרנר, משחק מס' 2

שליחה על ידי oranu »

YallaHapoel כתב: https://www.youtube.com/watch?v=1yn_fOOlVu4" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי פתח תקווה - בפועל באר שבע
שהר חלוץ מרכזי
אוקיי, משחק אחד, לא הצטיין אגב, כבש ושיחק די טוב.

מה לגבי כל השאר? תפסת אותי במילה סבבה אחי טעיתי הנה אני אומר, בן שהר הבקיע במשחק אחד בו הוא פתח להד כחלוץ מרכזי.

מתוך כמה משחקים אח? כמה פעמיםההוא פתח ולא כבש? ולא הורגש?
כמה פעמים הוא הצליח ביחד עם עוד חלוץ? כמה פעמים הוא שינה כשנכנס כמחליף והבקיע/בישל/סחט פנדלים ?

אל תיתפס על קטנות מפוסט שלם.

בן שהר שחקן מצויין ואני מחזיק ממנו רצח, הוא גם מקצוען אמיתי ואני חולה עליו.

הוא פחות טוב כחלוץ פותח בודד, הוא הרבה יותר טוב כשיש חלוץ לידו או כשהוא עולה מחליף ומשחק באגף או כחלוף שני, זאת עובדה.

הוא לא הוכיח שהוא יותר מתאים מברדה להרכב של חלוץ בודד וברדה הצליח בתפקיד הזה יותר בעונה הקודמת ועם שיקולי המנהיגות והניסיון והאפשרות להכניס את בן כמחליף שוב אני אומר, פותח עם אליה ואין לי פה התלבטות, הוא יותר מתאים לפתוח ובן מתאים יותר להיכנס כמחליף במשחק הזה, מבחינתי זה הופך את התפקוד של שניהם לטוב יותר.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

oranu כתב:
אוקיי, משחק אחד, לא הצטיין אגב, כבש ושיחק די טוב.

מה לגבי כל השאר? תפסת אותי במילה סבבה אחי טעיתי הנה אני אומר, בן שהר הבקיע במשחק אחד בו הוא פתח להד כחלוץ מרכזי.

מתוך כמה משחקים אח? כמה פעמיםההוא פתח ולא כבש? ולא הורגש?
כמה פעמים הוא הצליח ביחד עם עוד חלוץ? כמה פעמים הוא שינה כשנכנס כמחליף והבקיע/בישל/סחט פנדלים ?

אל תיתפס על קטנות מפוסט שלם.

בן שהר שחקן מצויין ואני מחזיק ממנו רצח, הוא גם מקצוען אמיתי ואני חולה עליו.

הוא פחות טוב כחלוץ פותח בודד, הוא הרבה יותר טוב כשיש חלוץ לידו או כשהוא עולה מחליף ומשחק באגף או כחלוף שני, זאת עובדה.

הוא לא הוכיח שהוא יותר מתאים מברדה להרכב של חלוץ בודד וברדה הצליח בתפקיד הזה יותר בעונה הקודמת ועם שיקולי המנהיגות והניסיון והאפשרות להכניס את בן כמחליף שוב אני אומר, פותח עם אליה ואין לי פה התלבטות, הוא יותר מתאים לפתוח ובן מתאים יותר להיכנס כמחליף במשחק הזה, מבחינתי זה הופך את התפקוד של שניהם לטוב יותר.
בכוונה נתפסתי על הקטע הזה כי בתגובה הקודמת שלך דיברת על לא לזלזל בשחקנים.
חוץ מזה לדעתי בן מביא תוצרת כל פעם שהוא משחק והוא מסוכן יותר בעיני באמצע.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Noam98 כתב: למה יש רק אחד כמוך?
אחלה נועם אתה תאמין לי

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

"אגב - בן סהר כחלוץ מרכזי בודד לא נתן משחק אחד מוצלח, היה טוב בעיקר כששיחק יחד עם ברדה ולא כחלוץ בודד עם שני שחקנים לידו באגפים, אז כן יש לנו בעיה בעמדה הזאת."

איפה אתה רואה פה זלזול? זו האמת פרט למשחק אחד שעליו נתפסת, אמרתי שהוא היה טוב יחד עם ברדה או כמחליף, ציינתי גם בהודעה האחרונה שאני מעריך אותו, ציינתי גם שיש לנו בעיה בעמדה הזאת כי אני מודע לכך שברדה עם כל החבילה שהוא מגיע איתה לא מספיק כחלוץ בודד לבדו, אנחנו צריכים יותר אבל כרגע זה או הוא או שהר והוא הרבה יותר מתאים.

תיתפס על מה שבא לך אח, זו לא מטרת הדיון, הדיון עצמו היה מי יותר מתאים לפתוח ומי לעלות כאס מהספסל, אז נכון לכל אחד יש את הדיעה שלו, אבל אני לפחות ביססתי את דעתי על העונה האחרונה והיכולת של כל אחד מהשחקנים האלו בקונסטלציות שונות, אתה בוחר להיתפס, בכיף אח, לא חייבים לדון על כל דבר גם זה בסדר.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

oranu כתב:"אגב - בן סהר כחלוץ מרכזי בודד לא נתן משחק אחד מוצלח, היה טוב בעיקר כששיחק יחד עם ברדה ולא כחלוץ בודד עם שני שחקנים לידו באגפים, אז כן יש לנו בעיה בעמדה הזאת."

איפה אתה רואה פה זלזול? זו האמת פרט למשחק אחד שעליו נתפסת, אמרתי שהוא היה טוב יחד עם ברדה או כמחליף, ציינתי גם בהודעה האחרונה שאני מעריך אותו, ציינתי גם שיש לנו בעיה בעמדה הזאת כי אני מודע לכך שברדה עם כל החבילה שהוא מגיע איתה לא מספיק כחלוץ בודד לבדו, אנחנו צריכים יותר אבל כרגע זה או הוא או שהר והוא הרבה יותר מתאים.

תיתפס על מה שבא לך אח, זו לא מטרת הדיון, הדיון עצמו היה מי יותר מתאים לפתוח ומי לעלות כאס מהספסל, אז נכון לכל אחד יש את הדיעה שלו, אבל אני לפחות ביססתי את דעתי על העונה האחרונה והיכולת של כל אחד מהשחקנים האלו בקונסטלציות שונות, אתה בוחר להיתפס, בכיף אח, לא חייבים לדון על כל דבר גם זה בסדר.
בעיני זה מזלזל.
בכל מקרה אני לא רואה איך ברדה מתאים יותר למשחק כזה.
שהר צריך לפתוח בכל משחק מול הגנה גבוהה, הוא הכי מהיר בליגה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

oranu כתב:א. כן יש פה טרוליזם, ברדה עושה טובה שרץ וציטוטים כאלה עדיף לשמור מחוץ לפורום הזה.

ב. ברדה או סהר יפתחו ומי שאומר לפתוח עם לוסיו טוב שאינו המאמן, לא פותחים עם שחקן ששיחק משחק אחד עם הקבוצה במשחק כל כך קריטי.

ג. הנטייה שלכם לנסות להסיט את הובאן לעמדת הבלם לא מובנת לי.
הובאן שחקן מצויין והוא מצויין בתפקיד שלו, אחד מתוך שלושה קשרים.

להפוך אותו לבלם זה בדיוק מה שאלישע עשה אחרי שצימקנו ל 2-1 בגמר הארור ההוא וכל האוויר יצא לנו מהמפרשים, זה פשוט לחטוא, הובאן צריך לשחק בלם רק אם באמת אין שום אופציה אחרת וברוך השם יש ויש אופציה טובה.

ד. אני חייב לחזור לברדה - אין לי בעיה עם אנשים שמביעים דעתם המקצועית עליו וגם אם הם לא מחזיקים ממנו.
קצת מפריע לי לראות שיש נטייה לזלזל בו, להגיד כמה הוא לא טוב, להשתמש במונחים לא נעימים על הקפטן והאדם שאחראי ביחד עם אלונה לקפיצת המדרגה שלנו כמועדון, תנו כבוד בחיאת רבק סבבה אם אתם חושבים שמישהו אחר צריך לפתוח יש גם דרך לדבר פשוט מביך מה שנהיה פה שזה ברגיל לדבר על ברדה בזלזול ואף אחד לא פוצה את פיו וכשמישהו מעיר פה הערה על זה עוד יוצאים עליו, תנו כבוד לקפטן.

אגב - בן סהר כחלוץ מרכזי בודד לא נתן משחק אחד מוצלח, היה טוב בעיקר כששיחק יחד עם ברדה ולא כחלוץ בודד עם שני שחקנים לידו באגפים, אז כן יש לנו בעיה בעמדה הזאת.
אני עדיין פותח עם ברדה בעיקר בגלל הניסיון והמנהיגות וכי אני רוצה לראות את בן עולה מחליף במחצית השנייה ועם המהירות והרעננות הוא יכול להיות סופרסאב אדיר במשחק הזה.
קצת דמגוגי.
ברדה בכושר פחות טוב , הוא לא עשה קילומטראז גדול מול אולמפיאקוס ולא תרם במיוחד. בן שהר בכמה דק' עשה הרבה יותר.
איך זה טרוליזם לתת ביקורת לברדה? גם לדעתי הוא מקבל יותר דקות ממה שהיכולת המקצועית שלו שווה.

ב. יכולה להיות מחשבה נכונה לפתוח עם לוסיו. שחקני התקפה צריכים הרבה פחות תיאום משאר השחקנים , ואם במצאפ הוא הכי מתאים , אז הוא צריך לפתוח. אני עדיין בהתלבטות כי ההגנה שלהם לא מהירה , ואולי עדיף חלוץ מהיר. בוא נסכם שברדה לא זה ולא זה. לא מהיר מספיק כדי לצאת למתפרצות , לא פיזי מספיק כדי להטריד את ההגנה שלהם במאבקי כוח.

ג. המטרה הכי גדולה בהסטת הובאן לעמדת הבלם היא הוריסטיליות. כולנו יודעים שיש לנו מעט בעיה במשחק האגפים שלנו במצאפ מולם.
יותר מזה , ראינו שעם 3 בלמים הצלחנו לשתק אותם התקפית. אבל , התקפית לא היינו מספיק טובים . במשחק הזה אנחנו חייבים לתקוף יותר. לכן מהלך שבו הובאן מצטרף לקישור במהלך ההתקפה , ויורד לעמדת הבלם(הקדמי) במהלך ההגנה , נשמע כמו מהלך מעניין.

ד.אי אפשר להמעיט גם בתרומה של בוזגלו (אם לא היה מגיע ביחד עם ברדה , לא היינו מסיימים מקום 2 לעולם), איפה הכבוד אליו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש שני דברים שחוזרים פה בהקשר של ברדה, מנהיגות וניסיון.
לא שאני חולק על התרומה האדירה שלו באספקטים האלה, אבל עד מתי נמשיך לשמוע את זה בתור טיעון להכללתו בהרכב?
לי זה קצת נמאס.

שישחקו הטובים ביותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yakar כתב: קצת דמגוגי.
ברדה בכושר פחות טוב , הוא לא עשה קילומטראז גדול מול אולמפיאקוס ולא תרם במיוחד. בן שהר בכמה דק' עשה הרבה יותר.
איך זה טרוליזם לתת ביקורת לברדה? גם לדעתי הוא מקבל יותר דקות ממה שהיכולת המקצועית שלו שווה.

ב. יכולה להיות מחשבה נכונה לפתוח עם לוסיו. שחקני התקפה צריכים הרבה פחות תיאום משאר השחקנים , ואם במצאפ הוא הכי מתאים , אז הוא צריך לפתוח. אני עדיין בהתלבטות כי ההגנה שלהם לא מהירה , ואולי עדיף חלוץ מהיר. בוא נסכם שברדה לא זה ולא זה. לא מהיר מספיק כדי לצאת למתפרצות , לא פיזי מספיק כדי להטריד את ההגנה שלהם במאבקי כוח.

ג. המטרה הכי גדולה בהסטת הובאן לעמדת הבלם היא הוריסטיליות. כולנו יודעים שיש לנו מעט בעיה במשחק האגפים שלנו במצאפ מולם.
יותר מזה , ראינו שעם 3 בלמים הצלחנו לשתק אותם התקפית. אבל , התקפית לא היינו מספיק טובים . במשחק הזה אנחנו חייבים לתקוף יותר. לכן מהלך שבו הובאן מצטרף לקישור במהלך ההתקפה , ויורד לעמדת הבלם(הקדמי) במהלך ההגנה , נשמע כמו מהלך מעניין.

ד.אי אפשר להמעיט גם בתרומה של בוזגלו (אם לא היה מגיע ביחד עם ברדה , לא היינו מסיימים מקום 2 לעולם), איפה הכבוד אליו?
א. ברדה וסהר הם שחקן מסוג שונה.
ברדה היה חשוב מול אולימפיאקוס כי הוא הטריד את ההגנה של אולימפיאקוס והלחיץ אותה לא מעט מה שגרם להגנה של אולימפיאקוס להרחיק לא מעט כדורים לאזור האמצע.
ברדה גם חכם מאוד ויודע מתי לרדת לאמצע או לאגף ולעזור הגנתית.
ברדה היה חשוב מול אולימפיאקוס בגלל משחק הגובה שלו והעובדה שהוא הרבה פעמים הגיע ראשון לכדור, שמר אותו מצוין עם הגב וסחט עבירה/עיכב את המשחק עד להצטרפות של שחקנים נוספים.
לסגנון משחק כמו שאנחנו שיחקנו, זה התאים בול לפחות עד הדקה ה - 65.
סהר היה חשוב מול אולימפיאקוס כי בן סהר כמחליף, יכול לנצל את העייפות של שחקני ההגנה מולו בטח עם המהירות שלו.
אומנם בדקות שסהר היה במגרש לא לחצנו על ההגנה ולא הייתה לנו כתובת לכדורים הארוכים, אבל בדקות האחרונות אחרי שראינו שאולימפיאקוס לא במשחק גדול היה שווה לקחת את הסיכון הזה בשביל שחקן מהיר שאולי יצליח לנצל את המהירות כדי לכבוש.

ב. לכאורה, בטח בסגנון המשחק ששיחקנו ביוון, חלוץ כמו לוסיו מתאים מאוד. גם אני חושב שצריך לקחת אותו בחשבון לגומלין. השאלה מה הכושר הגופני שלו ורמת התיאום עם הקבוצה.

ג. יש לנו 2 בלמים איכותיים (צדק ומיגל) ועוד בלם טוב (טאהה), אין שום סיבה להסיט את הובאן לעמדת הבלם.

ד. בזכות התרומה שלו לקבוצה בעבר, הקהל שלנו סלח לבוזגלו ונתן לו צ'אנס אחרי צ'אנס אחרי צ'אנס. גם אחרי שאבא שלו/הסוכן שלו אמר בתקשורת לפני המשחק בטדי מול מכבי בשנה שעברה שמכבי רוצה אותו ושהקבוצה שיקרה, הקהל סלח. גם אחרי שהאבא/הסוכן התראיין בקיץ ואמר שבוזגלו יעזוב, הקהל סלח. גם אחרי שבוזגלו בעצמו התראיין ואמר שהדבר הטוב מבחינתו זה לעזוב, הקהל סלח. אבל כשמשפחת בוזגלו יצאה לתקשורת בנושא בפעם הרביעית, שוב לפני משחק חשוב, הפעם כבר לא היינו יכולים לסלוח יותר.
ForeverRed כתב:יש שני דברים שחוזרים פה בהקשר של ברדה, מנהיגות וניסיון.
לא שאני חולק על התרומה האדירה שלו באספקטים האלה, אבל עד מתי נמשיך לשמוע את זה בתור טיעון להכללתו בהרכב?
לי זה קצת נמאס.

שישחקו הטובים ביותר.
פעם אחרונה שבדקתי, יכולת בכדורגל מורכבת מהרבה מאוד תחומים. גם צדדים טכנים וגם צדדים מנטליים.
חוזק מנטלית, ניסיון, קור רוח, אלה יכולים להיות ההבדל בין 65 דקות של בן סהר בהרכב מול בית"ר י"ם שנתנו הרגשה שאנחנו לא נכבוש גם עוד שנה, לבין 30 דקות של ברדה כמחליף באותו משחק שבהם כבשנו פעמיים (הראשון ששבר את הבונקר היה של ברדה אחרי שיתוף פעולה עם בוזגלו, כשגם בשער השני ברדה היה מעורב).
אותו ברדה שמליקסון אמר עליו בסיום העונה כי הוא שחקן העונה שלו בגלל שבכל פעם שהייתה נפילה מנטאלית ולא הלך לשחקנים תוך כדי משחק אליניב היה זה שהרים אותם ונתן להם אמונה.

ואני אגב מסכים מאוד עם אורן, בן שהר לא אפקטיבי כחלוץ חוד בודד. מול אותו משחק בודד מול מכבי פתח תקווה היו לא מעט משחקים שבהם סהר פתח כחלוץ בודד (כולל בגומלין מול שריף) שבהם הוא לא הורגש.
היתרונות של בן סהר הם כשהוא מול השחקן ויש לו שטח. או כמו מול שריף שהוא פורץ באגף ויש לו שטח באחד על אחד מול המגן, או כמו בשני השערים מול בית"ר בטדי שברדה לוקח את תשומת הלב ומפנה לו שטח להיכנס אליו והוא מגיע עם המהירות לפני המגן.
כחלוץ בודד, בטח במשחק כמו מול אולימפיאקוס שמצטרפים מעט שחקנים שלנו אליו והיוונים יכולים לשלוח אליו גם את שני הבלמים יחד, הוא יתקשה מאוד. כמחליף, כששחקני ההגנה עייפים ואולי היוונים יחפשו לתקוף ויפקירו יותר את ההגנה, יהיו לו הרבה יותר שטחים לנצל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אגב ברדה, גם בעונה הקודמת ואחת לפני ואחת לפני הלפני אנשים פה נטו לזלזל בו אבל בפועל הבן אדם, השחקן והמפלצת הזאת עשוי מברזל גם אם יביאו לו על הראש את זלאטן (קצת הגזמתי, בכוונה כמובן...) הוא תמיד יוכיח את עצמו ויהיה החלוץ הטוב בקבוצה כן כן גם בגיל 36!!!!! גם בבלגיה הוא עשה את זה וגם פה.
זה לא "פוטבול מנג'ר" פה שלשחקן שיש את הנתונים הכי גבוהים הוא בהכרח הכי טוב, זאת לא המציאות, יש עוד המון אספקטים שונים ומשונים ביכולת של קבוצה ושחקן, תאמינו לי שאם תשאלו כל מאמן מה הוא מעדיף אופציה ראשונה חלוץ פחות חד אבל דבק לקבוצה או אופציה שניה חלוץ הכי חד אבל לא דבק הוא יעדיף את הראשונה בפער.
עוד דבר מאוד מאוד חשוב, יש פה המון אנשים שנוטים לחשוב שחלוץ הוא כל יכול, אז לא זה לא ככה, לא בן סהר לא אליניב ברדה לא עומר דמארי לא יעקובו ולא ערן זהבי יכבשו אם לא יקבלו כדורים נכונים שחלוצים צריכים לקבל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם לדעתי שהר טוב יותר באגף מאשר בשפיץ

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אתם לא עושים הבחנה בין ss או wl לבין אגף...שהר לא מתאים לאגף, אבל בהחלט יותר טוב בשתי העמדות שציינתי מעלה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לכל המפקפקים בקילומטראז׳ של ברדה- הלוואי שהיו לי את נתוני ה- GPS כי אני כמעט משוכנע שאתם טועים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Totti כתב:אתם לא עושים הבחנה בין ss או wl לבין אגף...שהר לא מתאים לאגף, אבל בהחלט יותר טוב בשתי העמדות שציינתי מעלה
הבעיה שגם ברדה וגם שהר טובים בעמדות האלו ושניהם לא משחקים בהן

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

bs war כתב:לכל המפקפקים בקילומטראז׳ של ברדה- הלוואי שהיו לי את נתוני ה- GPS כי אני כמעט משוכנע שאתם טועים.
בהחלט נתון מעניין. לא אמורים להיות נתונים כאלה במוקדמות ליגת האלופות?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב:יש שני דברים שחוזרים פה בהקשר של ברדה, מנהיגות וניסיון.
לי זה קצת נמאס.

שישחקו הטובים ביותר.
ברדה בנה קריירה לא בגלל יכולת פנומנלית.
ברדה זה תופעה מיסטית
מסוג השחקנים שכשהוא על המגרש אתה אומר שלא ממש תורם
כשהוא יוצא אתה מרגיש שמשהו תקוע

הוא עושה את השחקנים סביבו טובים יותר
הוא מניע אותם ומשפר אותם
איך הוא עושה את זה? אין לי מושג. אבל זה ברור לעין קריירה שלמה

שלח תגובה