בדיוק בשביל זה הגיע לוסיואביאל כתב: הבעיה שגם ברדה וגם שהר טובים בעמדות האלו ושניהם לא משחקים בהן
הפועל ב"ש- אולימיפיקוס, רביעי, 21:00, טרנר, משחק מס' 2
Re: הפועל ב"ש- אולימיפיקוס, רביעי, 21:00, טרנר, משחק מס' 2
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת סטטיסטיקה מהמפגש הקודם ועוד, בטור הבא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אהבתי.Totti כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436
וכן, גם אני לא הייתי משנה את המערך.
בנוגע להרכב - צדק במקום סוארס כמובן, וסהר או לוסיו במקום ברדה.
נכון אבל הוא רק הגיעTotti כתב: בדיוק בשביל זה הגיע לוסיו
מפה לשם אוטוטו חודש איתנו.Noam98 כתב: נכון אבל הוא רק הגיע
אם היה משחק באופן קבוע בחודש הזה היה לך כאן קייס, אבל הוא שיחק רק משחק אחדסניור כתב:
מפה לשם אוטוטו חודש איתנו.
- simply-red
שהר לא חלוץ מטרה. מעדיף את ברדה, רק מקווה שברדה, אוגו ובראון ישחקו ויחשבו יותר מהר מהרגיל, היוונים תוך 3 שניות כבר סוגרים אותך. חייבים להשתפר באספקט הזה.
- The red one
ב17:00 נפתחת מכירה לצפוני
+1Sir Alex Ferguson כתב:
א. ברדה וסהר הם שחקן מסוג שונה.
ברדה היה חשוב מול אולימפיאקוס כי הוא הטריד את ההגנה של אולימפיאקוס והלחיץ אותה לא מעט מה שגרם להגנה של אולימפיאקוס להרחיק לא מעט כדורים לאזור האמצע.
ברדה גם חכם מאוד ויודע מתי לרדת לאמצע או לאגף ולעזור הגנתית.
ברדה היה חשוב מול אולימפיאקוס בגלל משחק הגובה שלו והעובדה שהוא הרבה פעמים הגיע ראשון לכדור, שמר אותו מצוין עם הגב וסחט עבירה/עיכב את המשחק עד להצטרפות של שחקנים נוספים.
לסגנון משחק כמו שאנחנו שיחקנו, זה התאים בול לפחות עד הדקה ה - 65.
סהר היה חשוב מול אולימפיאקוס כי בן סהר כמחליף, יכול לנצל את העייפות של שחקני ההגנה מולו בטח עם המהירות שלו.
אומנם בדקות שסהר היה במגרש לא לחצנו על ההגנה ולא הייתה לנו כתובת לכדורים הארוכים, אבל בדקות האחרונות אחרי שראינו שאולימפיאקוס לא במשחק גדול היה שווה לקחת את הסיכון הזה בשביל שחקן מהיר שאולי יצליח לנצל את המהירות כדי לכבוש.
ב. לכאורה, בטח בסגנון המשחק ששיחקנו ביוון, חלוץ כמו לוסיו מתאים מאוד. גם אני חושב שצריך לקחת אותו בחשבון לגומלין. השאלה מה הכושר הגופני שלו ורמת התיאום עם הקבוצה.
ג. יש לנו 2 בלמים איכותיים (צדק ומיגל) ועוד בלם טוב (טאהה), אין שום סיבה להסיט את הובאן לעמדת הבלם.
ד. בזכות התרומה שלו לקבוצה בעבר, הקהל שלנו סלח לבוזגלו ונתן לו צ'אנס אחרי צ'אנס אחרי צ'אנס. גם אחרי שאבא שלו/הסוכן שלו אמר בתקשורת לפני המשחק בטדי מול מכבי בשנה שעברה שמכבי רוצה אותו ושהקבוצה שיקרה, הקהל סלח. גם אחרי שהאבא/הסוכן התראיין בקיץ ואמר שבוזגלו יעזוב, הקהל סלח. גם אחרי שבוזגלו בעצמו התראיין ואמר שהדבר הטוב מבחינתו זה לעזוב, הקהל סלח. אבל כשמשפחת בוזגלו יצאה לתקשורת בנושא בפעם הרביעית, שוב לפני משחק חשוב, הפעם כבר לא היינו יכולים לסלוח יותר.
פעם אחרונה שבדקתי, יכולת בכדורגל מורכבת מהרבה מאוד תחומים. גם צדדים טכנים וגם צדדים מנטליים.
חוזק מנטלית, ניסיון, קור רוח, אלה יכולים להיות ההבדל בין 65 דקות של בן סהר בהרכב מול בית"ר י"ם שנתנו הרגשה שאנחנו לא נכבוש גם עוד שנה, לבין 30 דקות של ברדה כמחליף באותו משחק שבהם כבשנו פעמיים (הראשון ששבר את הבונקר היה של ברדה אחרי שיתוף פעולה עם בוזגלו, כשגם בשער השני ברדה היה מעורב).
אותו ברדה שמליקסון אמר עליו בסיום העונה כי הוא שחקן העונה שלו בגלל שבכל פעם שהייתה נפילה מנטאלית ולא הלך לשחקנים תוך כדי משחק אליניב היה זה שהרים אותם ונתן להם אמונה.
ואני אגב מסכים מאוד עם אורן, בן שהר לא אפקטיבי כחלוץ חוד בודד. מול אותו משחק בודד מול מכבי פתח תקווה היו לא מעט משחקים שבהם סהר פתח כחלוץ בודד (כולל בגומלין מול שריף) שבהם הוא לא הורגש.
היתרונות של בן סהר הם כשהוא מול השחקן ויש לו שטח. או כמו מול שריף שהוא פורץ באגף ויש לו שטח באחד על אחד מול המגן, או כמו בשני השערים מול בית"ר בטדי שברדה לוקח את תשומת הלב ומפנה לו שטח להיכנס אליו והוא מגיע עם המהירות לפני המגן.
כחלוץ בודד, בטח במשחק כמו מול אולימפיאקוס שמצטרפים מעט שחקנים שלנו אליו והיוונים יכולים לשלוח אליו גם את שני הבלמים יחד, הוא יתקשה מאוד. כמחליף, כששחקני ההגנה עייפים ואולי היוונים יחפשו לתקוף ויפקירו יותר את ההגנה, יהיו לו הרבה יותר שטחים לנצל.
טוב... כל השמועות אומרות שאופיר עוזב אחרי המשחק, לצערי. אני מאוד שמח בשבילו שהוא מתקדם, אבל יהיה קשה למצוא לו מחליף לטעמי.
בכל מקרה, לדעתי אסור לפתוח איתו יום רביעי. נכון, גם סוארס נתן משחק ענק לפני שעזב... אבל זה מקרה שונה. התאקל של אופיר עם הקהל ישפיע עליו, וגם הראש שלו בטוח כבר בבלגיה.
לכן הייתי פותח ככה:
גורש
הובאן, צדק, ויטור, טאהא, ביטון
בראון, אוגו, מליקסון
וואקמה, ברדה
*כן, הובאן מגן שמאלי. הוא כלביוניק. נותן הכל על המגרש בכל עמדה.
הוא די מהיר עם הכדור, אחראי, מנוסה, חרוץ ומשחק עם 2 הרגליים. במשחק הזה אני חושב שהוא מתאים.
בכל מקרה, לדעתי אסור לפתוח איתו יום רביעי. נכון, גם סוארס נתן משחק ענק לפני שעזב... אבל זה מקרה שונה. התאקל של אופיר עם הקהל ישפיע עליו, וגם הראש שלו בטוח כבר בבלגיה.
לכן הייתי פותח ככה:
גורש
הובאן, צדק, ויטור, טאהא, ביטון
בראון, אוגו, מליקסון
וואקמה, ברדה
*כן, הובאן מגן שמאלי. הוא כלביוניק. נותן הכל על המגרש בכל עמדה.
הוא די מהיר עם הכדור, אחראי, מנוסה, חרוץ ומשחק עם 2 הרגליים. במשחק הזה אני חושב שהוא מתאים.
זה לא הזמן לניסויים שהכל על השולחן
אופיר ירצה להוכי שלא רק סוארס יכול לתת משחק טוב לפני עזיבה
זה שי !
זה שי !

+1זה שי ! כתב:זה לא הזמן לניסויים שהכל על השולחן
זה שי !
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הנתונים של סוארס מפלצתיים, 14 חילוצים.Totti כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436
המגנים שלנו מפסידים יותר מדי מאבקים באוויר.
הנתונים של סוארס מפלצתיים.Totti כתב:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436
וובה פשוט מנוע במרכז המגרש.
הוא גם נכנס המון לרחבה רק חבל שהוא נגר מול השער