בגדול, מבלי להוריד כמובן מהמלך הזה, אני מסכים עם הבחור. אני חושב שברגע שהוחלף התווסף לנו עוד מימד בהתקפה שלא היה קיים לפני. צריך להגיד את האמת- ברדה איבד הרבה מכוחו ומה שעדיין עובד בליגה כבר לא עובד לו באירופה
dor69 כתב:
בגדול, מבלי להוריד כמובן מהמלך הזה, אני מסכים עם הבחור. אני חושב שברגע שהוחלף התווסף לנו עוד מימד בהתקפה שלא היה קיים לפני. צריך להגיד את האמת- ברדה איבד הרבה מכוחו ומה שעדיין עובד בליגה כבר לא עובד לו באירופה
הוא מנסה להדליק אש, לא לנתח מקצועית. שים לב לניסוחים שלו.
כנראה שמשעמם בקריית שלום.
מדהים מה הפכנו להיות.
מקבוצה של חתולים מפוחדים שמשתינה בדרך לבלומפילד במכנסיים,נותנים בראש לפאקן אולימפיקוס ועולים בצדק לשלב הבא.
תנצרו את הרגעים האלה בזכרון אילו אחד מאותם ערבים שהפכת להיות אימפריה בקנה מידה ישראלי.
אני עדיין לא מאמין שאנחנו מדברים על הקבוצה שלי, הפועל ב״ש הדיחה את אולימפיאקוס בליגת האלופות, זה פשוט לא מסתדר לי בפה. תודה אלונה ותודה לכל הגברים באדום
אדום זקן כתב:מדהים מה הפכנו להיות.
מקבוצה של חתולים מפוחדים שמשתינה בדרך לבלומפילד במכנסיים,נותנים בראש לפאקן אולימפיקוס ועולים בצדק לשלב הבא.
תנצרו את הרגעים האלה בזכרון אילו אחד מאותם ערבים שהפכת להיות אימפריה בקנה מידה ישראלי.
היינו הרבה מתחת ל "להשתין במכנסיים בדרך לבלומפילד"
ושום מילה על התפאורה?
שאפו ענק לארגון! לא בכל יום זוכים לראות תצוגה שכזו, שצריך ממש לדייק.. וזה ממש לא פשוט כמו שאתם חושבים .
מוכיח כמה עניין התרומות חשוב כאן
blueman כתב:אני עדיין לא מאמין שאנחנו מדברים על הקבוצה שלי, הפועל ב״ש הדיחה את אולימפיאקוס בליגת האלופות, זה פשוט לא מסתדר לי בפה. תודה אלונה ותודה לכל הגברים באדום
אני עוד לא סיימתי לעכל את התואר "אלופים", עכשיו זה?
אהובתי אנלא קולט לא מאמין שזה קורה לי באמת!
אני איתך באש ובמיים כתב:ושום מילה על התפאורה?
שאפו ענק לארגון! לא בכל יום זוכים לראות תצוגה שכזו, שצריך ממש לדייק.. וזה ממש לא פשוט כמו שאתם חושבים .
מוכיח כמה עניין התרומות חשוב כאן
תפאורה מדהימה, חבל שחצי ממי שבאו לעזור עם התפאורה הלכו אחרי איזה חצי שעה ונשארנו שם(אני וחברים שלי לפחות) עד 12 בערך. לא היה קל אבל התוצאה מחשמלת.
RedHell כתב:הקסם הזה של טרנר וואו.
אתה פשוט יודע שאיכשהו כשתוקפים לדרומי משהו טוב ייקרה.
+1000
באמת שרק בסוף המחצית הראשונה (שהייתה קצת לחוצה מצדנו) חשבתי על זה שבמחצית השניה תוקפים לדרומי וזה בהחלט העיר את המשחק באור אחר.
טרנר זה כמו קסם..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)