אחי זו בכלל אלונה בשם אחרTotti כתב:נורית בוזגלו?
מאור בוזגלו
- yanivnew91
Re: אוהדים יקרים בעניין בוזגלו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שחררי... המצב בלתי הפיך, מלחמה בטחנות הרוח.
אני אישית לא שרקתי לו בוז, אבל הבנתי כל אחד ואחד ששרק.
ועם כל הכבוד לאלונה ברקת, ויש ובשפע, הבקשה להימנע משריקות בוז כלפיו מעידה על ניתוק מובנה ו/או נאיביות לא מועטה.
אני אישית לא שרקתי לו בוז, אבל הבנתי כל אחד ואחד ששרק.
ועם כל הכבוד לאלונה ברקת, ויש ובשפע, הבקשה להימנע משריקות בוז כלפיו מעידה על ניתוק מובנה ו/או נאיביות לא מועטה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
בדיוק מה שחשבתי.Totti כתב:נורית בוזגלו?
מרגיש כאילו חסר פה גילוי נאות
בדוק אוהדת מכבי. תוכיחי שאת באר שבעית:
1. כמה כיכרות עם מטוסים יש בבאר שבע?
2. איזה פלאפל יש מול בית הפול ליד גן אלנבי?
3. באיזה שכונה וסרמיל?
1. כמה כיכרות עם מטוסים יש בבאר שבע?
2. איזה פלאפל יש מול בית הפול ליד גן אלנבי?
3. באיזה שכונה וסרמיל?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
נקודת המבט שלי:CrazyRed7 כתב:אז אני מבין שלא משנה מה יעשו למועדון אנחנו צריכים לשבת בשקט כן?
תתקדמו, כולה פאקינג קריאות בוז למשך 5 שניות. זה לא אלימות מילולית ובטח שלא אלימות פיזית.
אתה צודק אבל זה היה מבאס כי זה היה ערב טהור. ערב שבחיים לא העזתי לפנטז על שכמותו. אווירה מחשמלת. איצטדיון עטוף בהאהבה. תפאורה מרגשת שמעולם לא הייתה בישראל. תפאורה שהיא קציר כפיו של ארגון מופלא.
אפשר לשים בצד את המשפחה שהצליחה לקחת שחקן שהיה קונצנסוס לשחקן שהוא מאוס וגם נטל דווקא ברגעים הכי מופלאים של המועדון ומאז הקמתו. הם אשמים 100%.
אני מבין לחלוטין שזה בלתי נמנע שיהיו שישרקו לו בוז. פעם זה היה קורה שכל הקהל היה מתהפך עליו כך שגם כאן התרדמנו.
מבחינתי הערב הזה היה 99.8% מושלם. 0.1% על השריקות לבוזגלו ובבון שהיה לידי שהתעקש לנהום לכל שחקן יווני. צילמתי אותו ואמרתי לו שעוד פעם אחת אני עושה סנד לאסי. הוא הפסיק....
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יא פרנואידים.dardasmiley כתב:
בדיוק מה שחשבתי.
מרגיש כאילו חסר פה גילוי נאות
אולי נורית גלרון ? הירש ? אולי מהשיר "פרח הבאתי לנורית" ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קודם כל אגיד שאני לא תומך בשריקות בוז, אני לא שרותי בוז ולא אשרוד כי זה לא תורם לי כלום. מצד שני מבין במאה אחוז את מי שכן שורק בוז לבוזגלו קודם כל מכיוון שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, לקהל פשוט נמאס מההתנהלות הזאת של הבוזגלוז ומקורביהם. שנית, בואי נסתכל על התזמון - יומיים לפני אחד המשחקים החשובים של המועדון ובגלל שנכנס בדקה 90 במשחק אחד(!!!).
בנוגע לטענה שהוא מנסה לתקן את המצב - הוא לא. המהלך של אבא שלו הוא בתיאום של 100% עם מאור - הוא לא שה תמים שאבא שלו פועל לו מאחורי הגב. ונגיד גם שכן, אני מצפה ממקור להוציא הודעה כלשהי. מרגע שהודעה כזאת לא יצאה אפשר להבין רק דבר אחד - יש בין מאור ואביו הסכמה מוחלטת על הדרך ועל הצורה. הרבה אנשים גם מחאו לו כפיים אגב וזו הגדולה של האוהדים שלנו. כל קהל אחר היה מתהפך עליו כבר מזמן והעוצמות הרבה יותר גדולות - שהיו מתקרבות לקונצנזוס.
בנוגע לטענה שהוא מנסה לתקן את המצב - הוא לא. המהלך של אבא שלו הוא בתיאום של 100% עם מאור - הוא לא שה תמים שאבא שלו פועל לו מאחורי הגב. ונגיד גם שכן, אני מצפה ממקור להוציא הודעה כלשהי. מרגע שהודעה כזאת לא יצאה אפשר להבין רק דבר אחד - יש בין מאור ואביו הסכמה מוחלטת על הדרך ועל הצורה. הרבה אנשים גם מחאו לו כפיים אגב וזו הגדולה של האוהדים שלנו. כל קהל אחר היה מתהפך עליו כבר מזמן והעוצמות הרבה יותר גדולות - שהיו מתקרבות לקונצנזוס.
תשובות לספקנים ולסקפטיים
1. נורית גור לשעבר אלישע - ואין לי שום קשר למשפחת בוזגלו לא מצד אמא ולא מצד אבא
2. באר שבעית לשעבר היום גרה ברחובות אדומה בלב ובנשמה
אוהדת את באר שבע עוד מתקופת שלום אביטן ובן שאנן
דרך אגב למדתי בכתה עם שרון אביטן הבן של שלום.
3. אני בעדכם ובעד הפועל ולא נגד אף אחד
עם השנים למדתי לחשוב בתועלות , אני מניחה שאני יותר בוגרת מרוב הכותבים פה
שמלאי אנרגיות ואמוציות , עם השנים לומדים לראות הכל בצורה שונה ולא חושבים רק עם הלב אלה גם עם הראש.
4. גם אני חושבת שכל הסיפור עם בוזגלו לא היה לעניין וכפי שרשמתי הוא הביא את זה על עצמו אבל צריך להיות חכם ולא צודק
ואין בעייני שום תועלת בשריקות בוז בן אם זה נחשב אלימות או לא = לא רלוונטי
מה זה נותן זאת השאלה שלי?? זה עוזר למישהו? מה לנקום בבוזגלו ? באבא שלו? בגלל העלבון שלנו מהתנהגות של אביו ?
השאלה שלי מה משיגים בקריאות בוז לשחקן שנכון לעכשיו שלנו ויישאר שלנו על זה תענו בצורה קורקטית ,
תשכנעו אותי שזה מסייע לקבוצה סבבה
אני חושבת שהגיע אליכם לימונים תעשו מהם לימונדה , בוזגלו אחרי ולפני הכל שחקן טוב והוא שלנו אז למה לא לשים את זה בצד
ולנסות לקבל ממנו את הכי טוב שיש כל עוד הוא במדי הפועל באר שבע?
אולי אני טועה תשכנעו אותי אחרת אבל כעת זאת דעתי שאין טעם בכתף הקרה הזאת שמופנית כלפיו
1. נורית גור לשעבר אלישע - ואין לי שום קשר למשפחת בוזגלו לא מצד אמא ולא מצד אבא
2. באר שבעית לשעבר היום גרה ברחובות אדומה בלב ובנשמה
אוהדת את באר שבע עוד מתקופת שלום אביטן ובן שאנן
דרך אגב למדתי בכתה עם שרון אביטן הבן של שלום.
3. אני בעדכם ובעד הפועל ולא נגד אף אחד
עם השנים למדתי לחשוב בתועלות , אני מניחה שאני יותר בוגרת מרוב הכותבים פה
שמלאי אנרגיות ואמוציות , עם השנים לומדים לראות הכל בצורה שונה ולא חושבים רק עם הלב אלה גם עם הראש.
4. גם אני חושבת שכל הסיפור עם בוזגלו לא היה לעניין וכפי שרשמתי הוא הביא את זה על עצמו אבל צריך להיות חכם ולא צודק
ואין בעייני שום תועלת בשריקות בוז בן אם זה נחשב אלימות או לא = לא רלוונטי
מה זה נותן זאת השאלה שלי?? זה עוזר למישהו? מה לנקום בבוזגלו ? באבא שלו? בגלל העלבון שלנו מהתנהגות של אביו ?
השאלה שלי מה משיגים בקריאות בוז לשחקן שנכון לעכשיו שלנו ויישאר שלנו על זה תענו בצורה קורקטית ,
תשכנעו אותי שזה מסייע לקבוצה סבבה
אני חושבת שהגיע אליכם לימונים תעשו מהם לימונדה , בוזגלו אחרי ולפני הכל שחקן טוב והוא שלנו אז למה לא לשים את זה בצד
ולנסות לקבל ממנו את הכי טוב שיש כל עוד הוא במדי הפועל באר שבע?
אולי אני טועה תשכנעו אותי אחרת אבל כעת זאת דעתי שאין טעם בכתף הקרה הזאת שמופנית כלפיו
נמצאה שימי בגרסה הנשית
- OMERREMO33
1.זה שההודעות שלך (2) הם בנושא זה והכתב המודגש קצת מוזר (אולי לא בוזגלואית אולי "נימנית")
2.גילך לא משנה כלום, מה גם שיש כאן המון כותבים מבוגרים או לכל הפחות בוגרים.
3.יש כבר כמה נושאים בעיניינו כולל אחד ממש כאן בעמוד הראשון
4.זה לא המקום לשאלה/תלונה שלך כי כאן כמעט אין " צועקי בוז" , יש כאלו שמבינים את זה(ואני בתוכם)
2.גילך לא משנה כלום, מה גם שיש כאן המון כותבים מבוגרים או לכל הפחות בוגרים.
3.יש כבר כמה נושאים בעיניינו כולל אחד ממש כאן בעמוד הראשון
4.זה לא המקום לשאלה/תלונה שלך כי כאן כמעט אין " צועקי בוז" , יש כאלו שמבינים את זה(ואני בתוכם)
יאללה הביתה, גם היום במקום לדבר על ההיסטוריה שהקבוצה הזאת עשתה אנחנו צריכים לדבר על בוזגלו? יאללה נמאס, זה רק מוכיח שלא משנה מה יקרה צריך לדבר עליו ויציע ועליו, גם כשהוא לא קשור, גם כשהוא לא שיחק השיח מופנה אליו, הוא נפגע, כן שרקו לו, לא שרקו לו, זה לא מעניין, הדבר היחידי שמעניין שיש לה חבורת גברים שעשו משהו מטורף אתמול.
אני איתה במיוחד בקטע של מה זה תורם כל הבוז הזה זה חוצה את הקהל זה נותן אווירה לא טובה ומוציא את הקהל והקבוצנ מאיזון
אני סומך על המועדון בכל עניין
שמאור קם להתחמם זה אומר שהוא עדיין נספר אצל בכר ומה שבכר מחליט אנחנו מאחוריו
זה שי!
אני סומך על המועדון בכל עניין
שמאור קם להתחמם זה אומר שהוא עדיין נספר אצל בכר ומה שבכר מחליט אנחנו מאחוריו
זה שי!

לא מבין מה כ"כ קשה בשבילו להתנצל. קודם שיתנצל על זה שפגע בכ"כ הרבה אוהדים שהרעיפו עליו אהבה בלי סוף. ברגע שיתנצל זה כבר מוריד הרבה מהכעס כלפיו.
קשה לסלוח לבן אדם שלא מבקש סליחה.
מי זה מאור בוזגלו?
זה הבן של יעקב?
זה הבן של יעקב?
לא יתנצל. הוא חי בסרט.שמעון א כתב:לא מבין מה כ"כ קשה בשבילו להתנצל. קודם שיתנצל על זה שפגע בכ"כ הרבה אוהדים שהרעיפו עליו אהבה בלי סוף. ברגע שיתנצל זה כבר מוריד הרבה מהכעס כלפיו.
גם מסי היה נוהג כמוהו עם היה מסופסל אז הוא לא מבין מה הבעייה במה שהוא עושה.