גדי כתב:
איפה אתה עכשיו כי אני בא אלייך ושם את הרכב שלך עח בלוקים.
תגמל מוואן. הם לא אתר ספורט ולא שום דבר. רק אינטרסים ורק חביתות. אתה אחי היקר מממן אותם.
איך אתה נרדם בלילה ? איך אופירע לא מופיעה לך בחלום ?
לא מבין איך בנאדם יכול לקרוא לעצמו אוהד הפועל ב״ש ולהחזיק בכיס סמארטפון עם האפליקציה הזאת
אם אני אלונה, אני מציב גלאי אפליקציות בכניסה לטרנר, מי שסרח מינויו מוחרם
היו דקות של הנעת כדור ברמה גבוהה.
משחק בנגיעה, תיאום ומהירות. 10 דקות ראשונות של כדורגל פשוט נהדר.
במחצית השנייה בכלל היה אדיר. הם פשוט לא עברו את החצי.
לא גנבנו במתפרצת או מצב נייח. מכבש על השער שלהם ודקות רבות של שער באוויר.
לא דמיינתי בחלום הכי אופטימי שככה זה ייראה.
היו דקות של הנעת כדור ברמה גבוהה.
משחק בנגיעה, תיאום ומהירות. 10 דקות ראשונות של כדורגל פשוט נהדר.
במחצית השנייה בכלל היה אדיר. הם פשוט לא עברו את החצי.
לא גנבנו במתפרצת או מצב נייח. מכבש על השער שלהם ודקות רבות של שער באוויר.
לא דמיינתי בחלום הכי אופטימי שככה זה ייראה.
וואו. עדיין באופוריה מאתמול. לא מפסיק לקרוא כתבות ולראות תמונות וסרטונים. קשה לי לעכל שזו הפועל באר שבע שלי. שהייתי נוסע למשחקים בנצרת ולוד, חוזר מאוכזב פעם אחר פעם.
מרגיש בר מזל להיות כל כך נוכח ברגעים שמהנדסים מחדש את כל הDNA של המועדון הזה, ובלי להגזים, של כל העיר הזו.
ערב מהחלומות הכי וורודים שלי.
שאלה לחדי העין :
לא קיים בתקציר ולא ראיתי שידור חוזר,
אבל 3-4 דקות לסיום, גורש אוסף כדור ומחזיק אותו בידיים באיזור החמש ומשתהה איתו כמו שלמד בעכו.
אחר כך הוא מניח על הדשא, ואז אוסף אותו שוב, וכשהוא קלט מה הוא עשה מייד מרים ידיים לצדדים בתנועת "לא נגעתי בו" ומסתכל בבהלה על השופט שעם הגב אליו רץ לאמצע המגרש.
למטב הבנתי דבר כזה זה שקול למסירה של שחקן לשוער ברגל, כלומר הוא "מסר" לעצמו, וזה מחייב בעיטה מאיזור ביצוע המסירה, מצב סופר מסוכן. מישהו שם לב?
Shayke10 כתב:שאלה לחדי העין :
אבל 3-4 דקות לסיום, גורש אוסף כדור ומחזיק אותו בידיים באיזור החמש ומשתהה איתו כמו שלמד בעכו.
אחר כך הוא מניח על הדשא, ואז אוסף אותו שוב, וכשהוא קלט מה הוא עשה מייד מרים ידיים לצדדים בתנועת "לא נגעתי בו" ומסתכל בבהלה על השופט שעם הגב אליו רץ לאמצע המגרש.
למטב הבנתי דבר כזה זה שקול למסירה של שחקן לשוער ברגל, כלומר הוא "מסר" לעצמו, וזה מחייב בעיטה מאיזור ביצוע המסירה, מצב סופר מסוכן. מישהו שם לב?
אם אנחנו מתכוונים לאותו דבר אז הייתה שריקה לעבירה בתוך הרחבה, רק שלקח לגורש כמה שניות להבין את זה.
גדי כתב:
איפה אתה עכשיו כי אני בא אלייך ושם את הרכב שלך עח בלוקים.
תגמל מוואן. הם לא אתר ספורט ולא שום דבר. רק אינטרסים ורק חביתות. אתה אחי היקר מממן אותם.
איך אתה נרדם בלילה ? איך אופירע לא מופיעה לך בחלום ?
Shayke10 כתב:שאלה לחדי העין :
שים לב שהקוון הרים דגל לאופסייד לפני שהכדור הגיע לידיים של גורש