אל תשכח שמגן וקשר אגף יגיעו במקום אופיר ובוזגלו ככה שבפועל מדובר על לצרף עוד שחקן אחד לסגל הנוכחי +-...גדי כתב:מי שלא שם לב - יובל שבתאי לא היה בסגל אתמול. בן שהר לא שיחק בכלל.
עוד 2 שחקנים ויש לנו עומק מפלצתי.
כל השוואה למכבי תל אביב שנה שעברה היא מופרכת. הם שיחקו עם אותו הרכב בליגה וגם באירופה:
-אותו שוער.
-רוב העונה אותם שני בלמים (קצת "עזרה" של הטבח המזדקן)
-אותם מגנים עד הפציעה של בן הרוש. שפונגין ??
- קישור שמבוסס על אלברמן, איגאבור (לא ברוטציה כי הוא או משחק או פצוע) ופרץ/אזולאי.
-אותו טב"ח, אותו זהבי.
-מהספסל הטלנטים זהבי והכרסתן יצחקי.
גם ינואר הביא את מדוניאנין שהתחיל טוב ודעך ואת סה שתרם שני שערים בגרביץ טיים נגד כפר סבא ושער מכריע בגביע נגד ראשון לציון.
בקיצור אין זה פלא שהם הגיעו שבעים ועייפים לסוף העונה למרות שסך הכל צבירת הנקודות שלהם הייתה מביאה אליפות 9/10 פעמים
הבוקר שאחרי- איך מתכוננים לעונה ארוכה ומורכבת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הבוקר שאחרי- איך מתכוננים לעונה ארוכה ומורכבת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה רחוק כבר תגיע באירופה?nir767676 כתב:שם ז** על הליגה.
לפני כל משחק באירופה פותח עם הרכב שני בליגה.
גם עם ההרכב הכי חזק סביר להניח שלא תעבור את הבתים. אולי אולי באירופית.
אירופה זה נחמד וזה חשוב, אבל הליגה יותר. בטוח שאף אחד פה לא יהיה מרוצה מעונה בלי תואר וקמפיין אירופי שנגמר בדצמבר.
- ForeverRed
תגיד אתה אמיתי??nir767676 כתב:שם ז** על הליגה.
לפני כל משחק באירופה פותח עם הרכב שני בליגה.
קודם כל ולפני הכל אליפות. כל היתר משני.
לעניין, אנחנו צריכים מגן וקשר אמצע.
אם בוזגלו עוזב אז גם קשר כנף ימין או אחד שיכול לשחק בשני התפקידים.
אפשר לתת לברדה לפתוח בליגה(רק שלא ישחק באירופה)
אמיתי אמיתי אחי, על הזין שלי הליגה, אתמול ב90 דק' התרגשתי יותר מעונה שלמה+המשחק מול סכניןForeverRed כתב: תגיד אתה אמיתי??
קודם כל ולפני הכל אליפות. כל היתר משני.
לעניין, אנחנו צריכים מגן וקשר אמצע.
אם בוזגלו עוזב אז גם קשר כנף ימין או אחד שיכול לשחק בשני התפקידים.
כמו שאני רואה את זה? 2 אופציות - אם לא עולים לצמפיונס, בתים באירופית, נותן הצגות בטרנר 2 תיקו בחוץ, ימי חמישי בנוהל עיר שלמה ומדינה שלמה מול המסכים חגיגה של כדורגל ישראלי קבוצה ישראלית עושה היסטוריה מעפילים ממקום שני ל32 הגדולות, נותן שם עוד הצגה של בכר במפגן טקטי ועולה לשמינית, מסופק מהעונה האירופית שלי ומהמצב שלי בליגה(הכי גרוע עם ההרכב השני שלנו זה להיות מקום שני במרחק חד ספרתי ממכבי).bs war כתב:
כמה רחוק כבר תגיע באירופה?
גם עם ההרכב הכי חזק סביר להניח שלא תעבור את הבתים. אולי אולי באירופית.
אירופה זה נחמד וזה חשוב, אבל הליגה יותר. בטוח שאף אחד פה לא יהיה מרוצה מעונה בלי תואר וקמפיין אירופי שנגמר בדצמבר.
אופצה שניה - עולה לצמפיונס, הגרלה נוחה, כמו שאמרתי 6 משחקים שכל אחד מהם 90 דק' של אמוציות וזכרונות לכל החיים, כמה הצגות, מסיים מקום שלישי, נופל ל32 הגדולות של האירופאית ומשם הסיפור מתכנס לאותו מקום.
יש לך חלומות יצירתיים.nir767676 כתב: אמיתי אמיתי אחי, על הז** שלי הליגה, אתמול ב90 דק' התרגשתי יותר מעונה שלמה+המשחק מול סכנין
כמו שאני רואה את זה? 2 אופציות - אם לא עולים לצמפיונס, בתים באירופית, נותן הצגות בטרנר 2 תיקו בחוץ, ימי חמישי בנוהל עיר שלמה ומדינה שלמה מול המסכים חגיגה של כדורגל ישראלי קבוצה ישראלית עושה היסטוריה מעפילים ממקום שני ל32 הגדולות, נותן שם עוד הצגה של בכר במפגן טקטי ועולה לשמינית, מסופק מהעונה האירופית שלי ומהמצב שלי בליגה(הכי גרוע עם ההרכב השני שלנו זה להיות מקום שני במרחק חד ספרתי ממכבי).
אופצה שניה - עולה לצמפיונס, הגרלה נוחה, כמו שאמרתי 6 משחקים שכל אחד מהם 90 דק' של אמוציות וזכרונות לכל החיים, כמה הצגות, מסיים מקום שלישי, נופל ל32 הגדולות של האירופאית ומשם הסיפור מתכנס לאותו מקום.
פשע לבזבז את נוואקמה על אשקלון ורעננה אחי.zivmay כתב:
יש לך חלומות יצירתיים.
מה שנכון נכון.nir767676 כתב: פשע לבזבז את נוואקמה על אשקלון ורעננה אחי.
טוב, אז אחרי שהרמתי להנחתה, הגיע הזמן לפרוס את המשנה והיא די דומה למה שמשתמש אחר כתב בפורום מלפפונים במהותה.
להכות בברזל כשהוא רותח.
מה זה אומר? יש לנו פוטנציאל לבנות בשבועיים הקרובים מאבק על תארים 4-5 שנים קדימה או לחליפין, לאבד כוח משמעותי בעוד פחות משנה, כי כמה משחקי המפתח שלנו מבוקרים.
נוצר מצב ששניים מהכשרונות הישראליים הגדולים ביותר על המדף, שניהם צעירים ומעבר של כל אחד מהם ליריבות הוא חיזוק משמעותי.
לא משחק בכסף של אלונה, אבל אם אני הייתי בעל הבית(בכסף של מונופול), הייתי מתאבד היום בבוקר על קהת ואצילי.
נכון, זה לא פוטבול מנג'ר ולא תוכנית כבקשתך, אבל חלון עברות מושלם מבחינתי הוא:
בוזגלו, גאדיר ו-שבתאי- אאוט
אצילי, קהת ומגן שמאלי- אין
נשמע מורכב מאוד, לדעתי זה מהלך שישתלם לנו מאוד בראיה עתידית.
להכות בברזל כשהוא רותח.
מה זה אומר? יש לנו פוטנציאל לבנות בשבועיים הקרובים מאבק על תארים 4-5 שנים קדימה או לחליפין, לאבד כוח משמעותי בעוד פחות משנה, כי כמה משחקי המפתח שלנו מבוקרים.
נוצר מצב ששניים מהכשרונות הישראליים הגדולים ביותר על המדף, שניהם צעירים ומעבר של כל אחד מהם ליריבות הוא חיזוק משמעותי.
לא משחק בכסף של אלונה, אבל אם אני הייתי בעל הבית(בכסף של מונופול), הייתי מתאבד היום בבוקר על קהת ואצילי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אצילי הוא לא ראיה לטווח ארוך מהסיבה הפשוטה שהוא להוט על אירופה (לפי פרסומים זרים), כמה משחקים טובים בליגה האירופית/אלופות ובינואר הוא עוזב (תמורת מזוודה נאה).Totti כתב:טוב, אז אחרי שהרמתי להנחתה, הגיע הזמן לפרוס את המשנה והיא די דומה למה שמשתמש אחר כתב בפורום מלפפונים במהותה.
להכות בברזל כשהוא רותח.
אם היה אפשר להביא את אצילי ולהחזיק אותו שנתיים לפחות זה יהיה חלום.
לא משחרר את שבתאי בשום סיטואציהTotti כתב:טוב, אז אחרי שהרמתי להנחתה, הגיע הזמן לפרוס את המשנה והיא די דומה למה שמשתמש אחר כתב בפורום מלפפונים במהותה.
להכות בברזל כשהוא רותח.
+100 רעב מאוד מאוד . לא מוותר על הרעב שלו בשביל אף שחקן.אלדר כתב:
לא משחרר את שבתאי בשום סיטואציה
אז ראדי?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כןTotti כתב:אז ראדי?
לא.Totti כתב:אז ראדי?
אתה שוכח את המשבצת של הובאן.
שלא באמת יש לנו מחליף.