יש פה אנשים שקצת ירדו מהפסים.
את שבתאי אסור לשחרר בשום פנים ואופן!
אישיות יוצאת מן הכלל, אינטליגנט, מתאים בינגו למרקם החברתי של הקבוצה, בלי אגו, שמאלי ברגל, יורד לגליצ'ים מטורפים ועושה עבודה שחורה על המגרש.
גאדיר עוד לא נכנס לעניינים ואני מאמין בו מאוד כי תמיד היה לו פוטנציאל להתקדם בטח שתחת מאמן גדול כמו בכר.
היחידים שצריך למכור הם דוידזאדה ובוזגלו
אם אתה עצמך אומר שלא ניתן להעריך את הברקתים, אז מאיפה הביטחון לומר שאני טועה?
ובכנות - אינני בקי בעניינים הללו, ואת הנתון הזה הבנתי ממישהו שדי מבין והיה נחרץ בתשובתו.
כי לקבוע חד משמעית תשובה היא טעות גמורה. אתה לא יודע, אני לא יודע, יש גם סיבה שאנחנו לא יודעים.
הייתי נזהר לקבוע ששחר עשיר יותר, בכל מקרה, כסף בכדורגל הוא לא משקיע ביחס להונו, אז זה לא רלוונטי
Totti כתב:
כי לקבוע חד משמעית תשובה היא טעות גמורה. אתה לא יודע, אני לא יודע, יש גם סיבה שאנחנו לא יודעים.
הייתי נזהר לקבוע ששחר עשיר יותר, בכל מקרה, כסף בכדורגל הוא לא משקיע ביחס להונו, אז זה לא רלוונטי
זה נכון שלא ניתן לדעת אבל אבל לפי דירוג העשירים של ישראל בפורבס אז שחר הרבה לפני משפחת ברקת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Totti כתב:
מי שאמר לי את זה הוא איש פיננסי ברמ"ח איבריו, ככה שאני די נוטה לקבל את הדברים.
ומה זה בשבילך ביחס להונו?
ונגיד שכן - תמיד אפשר לעשות ריביזיה בהתאם לנסיבות.
לעניין- לא חושב שקהת לא בחר בנו בגלל כסף, אלא בגלל שלא רצינו. בכל ראיון איתו שומעים בפירוש שהוא אינטילגנטי ובוגר, ולכן אין שום סיבה שיבחר בחיפה אם אנחנו בתמונה.
סניור כתב:לעניין- לא חושב שקהת לא בחר בנו בגלל כסף, אלא בגלל שלא רצינו. בכל ראיון איתו שומעים בפירוש שהוא אינטילגנטי ובוגר, ולכן אין שום סיבה שיבחר בחיפה אם אנחנו בתמונה.