The red one כתב: אורי אתה יורד לסוף דעתנו.
אתה יודע כמה טרמפיסטים היו בצמד האליפויות בסבנטיז ובגביע ב-97? ערימות... חלקם הלא מבוטל קיבל את השריטה לנצח ואוהד עד היום את הקבוצה...

The red one כתב: אורי אתה יורד לסוף דעתנו.
לא אותו סיפור. כמובן שזה שווה את זה, וככה בונים מסורת, אבל אל לנו לצייר את טרנר כ16,000 פנאטים שרוצים רק בטובת הקבוצה. אנחנו עוד נגלה במוקדם או במאוחר מה זה לחץ אמיתי בטרנר. כיף זה לא יהיה.אורי אדום בנשמה כתב:
אתה יודע כמה טרמפיסטים היו בצמד האליפויות בסבנטיז ובגביע ב-97? ערימות... חלקם הלא מבוטל קיבל את השריטה לנצח ואוהד עד היום את הקבוצה...
The red one כתב: לא אותו סיפור. כמובן שזה שווה את זה, וככה בונים מסורת, אבל אל לנו לצייר את טרנר כ16,000 פנאטים שרוצים רק בטובת הקבוצה. אנחנו עוד נגלה במוקדם או במאוחר מה זה לחץ אמיתי בטרנר. כיף זה לא יהיה.
למה מקפץ? זה אותו טיעון.אורי אדום בנשמה כתב:
כן אותו סיפור.
ושים לב איך אתה מקפץ בין הטיעונים - עד עתה הטיעון שלך היה שאין לנו מסות כ"כ גדולות של קהל, וכעת הטיעון הוא שצריך לסנן מזיקים פוטנציאליים...
The red one כתב: למה מקפץ? זה אותו טיעון.
אותם אוהדים שיוותרו בקלות על טרנר כשלא נצליח אלא אותם טרמפיסטים שישרו לחץ שלילי על המגרש לפני שיחליטו לא להגיע. אם אין לנו מספיק אנשים שיהיו שם כשרע = אין לנו מסת קהל כ"כ גדולה כמו שאנחנו עושים מעצמנו.
אתה טועה. אם אנחנו נכנס לתקופה רעה (קרי - עונה ללא מאבק צמרת / תקופה של הסרחת דשא מקצועית / אי אמון בין הקהל לקבוצה / אלוהים יודע מה) ובכל משחק יגיעו בקביעות 16K אנשים אני אהיה הראשון לאכול את הכובע ולהודות בטעותי. ואני בטוח ב100000% שאתה תזכור את זה ותקפיץ במידת הצורךאורי אדום בנשמה כתב:
חאלס, די ברור שגם אם היו לנו פי שלוש אוהדים מהיום, היית מעדיף להישאר עם 16K
The red one כתב: אתה טועה. אם אנחנו נכנס לתקופה רעה (קרי - עונה ללא מאבק צמרת / תקופה של הסרחת דשא מקצועית / אי אמון בין הקהל לקבוצה / אלוהים יודע מה) ובכל משחק יגיעו בקביעות 16K אנשים אני אהיה הראשון לאכול את הכובע ולהודות בטעותי. ואני בטוח ב100000% שאתה תזכור את זה ותקפיץ במידת הצורך
מה עם כל האוהדים שאנחנו צוברים? אתה לא מודע לביקוש האדיר לכרטיסים שהולך אצלנו?The red one כתב: אתה טועה. אם אנחנו נכנס לתקופה רעה (קרי - עונה ללא מאבק צמרת / תקופה של הסרחת דשא מקצועית / אי אמון בין הקהל לקבוצה / אלוהים יודע מה) ובכל משחק יגיעו בקביעות 16K אנשים אני אהיה הראשון לאכול את הכובע ולהודות בטעותי. ואני בטוח ב100000% שאתה תזכור את זה ותקפיץ במידת הצורך
טעות לוותר על מנוי... גם בתור חייל אני לא מוותר על מנויי בית וחוץyakar כתב:
מה עם כל האוהדים שאנחנו צוברים? אתה לא מודע לביקוש האדיר לכרטיסים שהולך אצלנו?
מאמין שיהיה קשה מאוד לאוהד לוותר על מנוי בשנים הקרובות (אחרי שהוא רואה איזה קשה להשיג כרטיס בלי מנוי)
גם אני.סניור כתב:
אתמול בתור לכניסה הייתי עד לוויכוח בין אוהדים, כשכמה מהם אשכרה אמרו שצריך לארח (אם וכאשר) בטדי בגלל שזה לא הוגן שיבואו לכאן קבוצות ענק ולא יוכלו לראות אותם 30,000 איש כי גם ככה אנחנו לא נהיה רלבנטיים או תחרותיים.
ומי שמתכוון להעלות את הנושא הכלכלי, אני מצהיר כאן קבל פורום ועדה, שאם יטענו שיש לאלונה אפשרות למכור פי שניים כרטיסים, אז אני מוכן לשלם כפול מהמחיר הנקוב בכל אחד ממשחקי הבית, וזה עדיין יעלה פחות מהדלק, שעות עבודה, אוכל ועצבים שנצטרך להוציא על נסיעות לטדי.
תיקו אחד שטרנר יתן לנו שווה יותר מכל זה!!
אשדוד? אין מצב.שי האדום כתב:לא מבין מה הבעיה.
גם אשדוד וגם אשקלון ברדיוס של 50 קמ, יש שם אחלה מלונות .
שוב, הדברים מאוד תלויים. אנחונ יודעים טוב מאוד איך זה כדורגל. עד לפני 6 שנים כתבו בפורום "השדים"(של הפועל ת"א) שקשה להם לראות איך אוהד מוותר על מנוי בעונות הקרובות והנה..עובדה..yakar כתב:
מה עם כל האוהדים שאנחנו צוברים? אתה לא מודע לביקוש האדיר לכרטיסים שהולך אצלנו?
מאמין שיהיה קשה מאוד לאוהד לוותר על מנוי בשנים הקרובות (אחרי שהוא רואה איזה קשה להשיג כרטיס בלי מנוי)
אבל היא תפגע.matanred כתב:תודה לאל שיש טרמפיסטים!! שדואגים שטרנר יהיה מלא כל הזמן, לא מעניין מה יקרה "אם" ומה יהיה מחר או מחרתיים. עכשיו שאנחנו בשיא שיבואו כמה שיותר שיהנו איתנו. רוצים ללמוד שירים ולעודד מה טוב, רוצים לשבת כל המשחק ולבוא באדום - לוקח גם את זה. מי שמעודד והולך לכל המשחקים כבודו במקומו מונח, ההצלחה היא של כולנו, של עיר שלמה, של טרמפיסטים ושל אנשים שאוהדים את הקבוצה שנה או עשרים שנה. איך היינו בונים קהל אם לאורך ההיסטוריה רק ה"פנאטים" היו בעניין של הקבוצה?!
הפורום הזה מורכב ברובו הגדול מאוהדים ותיקים שמגיעים לאחוז גבוה של משחקים וזה מובן שהדעות פה יותר ביקורתיות כלפי ה"טרמפיסטים". אני באופן איש י לא מתעצבן מהתופעה הזו כל עוד היא לא פוגעת בקבוצה
אני לא יכול לחזות את העתיד ולדעת מה יקרה, בראיה שלי, כשיבואו זמנים קשים, נדע כמה מתוך אותם אנשים צברנו למאגר וכמה קפצו מהעגלה. אני לא מסתכל על הקהל של הפועל באר שבע כעל -5000 שילכו בטוב וברע ו 10,000 שלא יפסיקו לקלל כשלא ילך.YallaHapoel כתב: אבל היא תפגע.