מבחינת שערים תפוקתו דלה, מבחינת בישולים אין לי נתונים, מניח שיותר.
ובכל זאת - שחקן הרכב קבוע בקבוצה שעלתה לליגה הלאומית והיה שחקן הרכב באותה קבוצה שירדה ליגה. פותח בנבחרת הצעירה (ביטון כלל לא בסגל) ואף מבקיע שם. וביטון גדול ב3 חודשים מאוחנה.
אני לא חולק על הכישרון של דן ביטון (למרות שאני חושב שאתם עושים ממנו משהו שהוא לא), אבל אי אפשר להשוות אותו לאוחנה עד שביטון לא יתחיל לספק מספרים! ומבחינתי מספרים זה באנקר בנבחרת ובהרכב קבוצה בליגת העל/צמרת ליגה לאומית. גם אם הוא לא מבקיע שם או מבשל. לשבת שוב עונה שלמה על הספסל יחסל לילד את הקריירה.
בסדר, אבל זה לשים את היד על אחד הכישרונות הגדולים שיש לכדורגל הישראלי להציע במבט קדימה.
ביטון מסתמן ככזה רק בעיניי חלק המקהל שלנו, אוחנה הוא די קונצנזוס ולראיה המבחנים בליברפול וההופעות הקבועות בהרכב הנבחרת הצעירה
מתישהו אחרי עליית הליגה שמעתי את ג'קי ברדיו אומר שאין סרט שהוא מוכר מישהו משחקניו (בטח לא הצעירים המקומיים) לקבוצה בישראל, משהו כזה "גם בעד מעל מיליון יורו, לא משחרר למיץ, שחר או אלונה, רק אירופה,כמו שעשיתי עם מרציאנו וניר ביטון", לא יודע עד כמה הוא יעמוד בזה אבל אני די נוטה להאמין לו.
OMERREMO33 כתב:מתישהו אחרי עליית הליגה שמעתי את ג'קי ברדיו אומר שאין סרט שהוא מוכר מישהו משחקניו (בטח לא הצעירים המקומיים) לקבוצה בישראל, משהו כזה "גם בעד מעל מיליון יורו, לא משחרר למיץ, שחר או אלונה, רק אירופה,כמו שעשיתי עם מרציאנו וניר ביטון", לא יודע עד כמה הוא יעמוד בזה אבל אני די נוטה להאמין לו.
Totti כתב:
בסדר, אבל זה לשים את היד על אחד הכישרונות הגדולים שיש לכדורגל הישראלי להציע במבט קדימה.
ביטון מסתמן ככזה רק בעיניי חלק המקהל שלנו, אוחנה הוא די קונצנזוס ולראיה המבחנים בליברפול וההופעות הקבועות בהרכב הנבחרת הצעירה
גם גולסה נחשב כישרון כקונצנזוס, מה יצא ממנו? יש עוד אלף כמוהו. חלק מהם באמת יצאו כוכבים. הרוב לא. אני בטוח שאין אף נתון סטטיסטי שאומר שרוב הכוכבים היו קונצנזוס ככישרונות מגיל צעיר.