הסיטואציה שם לא פשוטה. אם אזולאי הולך לועדה למעמד השחקן מכבי בבעיה.אביאל כתב: גורדי לא יעשה את אותה טעות פעמיים. קיבל הרבה ביקורת. חושב שגם תמורת כסף גדול.
נאמר לו חד משמעית שהוא לא בתוכניות ועכשיו הוא מוחזק שם כבן ערובה.
זה לא מקובל
הסיטואציה שם לא פשוטה. אם אזולאי הולך לועדה למעמד השחקן מכבי בבעיה.אביאל כתב: גורדי לא יעשה את אותה טעות פעמיים. קיבל הרבה ביקורת. חושב שגם תמורת כסף גדול.
גולסה אחלה שחקן ויראה את זה העונה.Noam98 כתב: גם גולסה נחשב כישרון כקונצנזוס, מה יצא ממנו? יש עוד אלף כמוהו. חלק מהם באמת יצאו כוכבים. הרוב לא. אני בטוח שאין אף נתון סטטיסטי שאומר שרוב הכוכבים היו קונצנזוס ככישרונות מגיל צעיר.
לא הייתי ממהר להכריז שקהת לא יגיע.simply-red כתב:אכן מסתמן שהסיכויים להגעתם של קהת ואצילי ירדו משמעותית ובנוסף בוזגלו ככל הנראה נשאר, לכן אני חושב שאת עמדת הזר צריכים לייעד לקשר התקפי שיתן גיבוי למליקסון.הנפילה הגדולה שלנו שנה שעברה הייתה כשמליקסון נעדר, לעומת זאת כשאופיר היה פצוע החיסרון שלו לא היה כזה משמעותי כי לליגה שלנו מגנים ברמה של בן תורגמן מספיקים. כדאי לנסות להנחית מגן ישראלי/לנסות לאתר איזה מגן יהודי שיעשו רוטאציה עם תורג'מן ולהחתים זר אכזר לעמדת הקשר ההתקפי.
והכי חשוב מברק בכר!Totti כתב:קצב ברדיו חיפה:
"חיפה לוחצת אבל בכר סוג שובר שיוויון,ההכרעה בראשון"
זה הזמן לטלפונים מוובה, מתן, שיר וחיימוב....
אתה באמת חושב שברק לא דיבר איתו?דר אדום בנשמה כתב: והכי חשוב מברק בכר!
טלפון ממנו וקהת נוחת פה על טיל
עם כמות המשחקים שתהיה לנו + המצב הבעייתי בברכיים של אוגו אני מאמין שלא תהיה בעיה לשלב את כולםyakar כתב:בעין מקצועית , שווה לדעתכם להחתים אותו בשכר של 400 אלף יורו?
זה יעשה טוב לרוטציה שלנו? זה לא מעבר למה שאנחנו צריכים? אפשר לאבד עם זה את ראדי ושבתאי.
לדעתי לא נאבד אף אחד מהם.yakar כתב:בעין מקצועית , שווה לדעתכם להחתים אותו בשכר של 400 אלף יורו?
זה יעשה טוב לרוטציה שלנו? זה לא מעבר למה שאנחנו צריכים? אפשר לאבד עם זה את ראדי ושבתאי.
את מי צריך להפעיל כדי לפטר את המאמנת הראשית בספייס ולהכניס לשם את אשתו?Totti כתב:קצב ברדיו חיפה:
"חיפה לוחצת אבל בכר סוג שובר שיוויון,ההכרעה בראשון"
זה הזמן לטלפונים מוובה, מתן, שיר וחיימוב....
מיגל עשה דבר אחד או שניים בקריירה, מיגל במעמד אחר. מיגל זר.CrazyRed7 כתב:חלאס עם השטויות. מיגל מרוויח 400 אלף יורו.
קהת זה העתיד. חייב לעשות הכל כדי שינחת כאן.