אוהדי ביתר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: אוהדי ביתר

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Noam98 כתב: אוהד ביתר סמוי

עליתם עלי.
בראשון הקרוב אצא מהארון סופית, חכו לסלפי מהיציע הבית"רי עם נומה ועוזי גופיה.

ורגע רגע, אני חייב:

[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=vD3NeoYxw_A[/BBvideo]
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

שמע, זה ידוע שאתה מתחבר לערכים של הקבוצה והאוהדים שלהם, זה לא מגיע משום מקום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Noam98 כתב:שמע, זה ידוע שאתה מתחבר לערכים של הקבוצה והאוהדים שלהם, זה לא מגיע משום מקום.

הלו, ילד... את המוות בטדי ראיתי עוד שהיית בסטטוס טיפה סרוחה :ugeek:

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

קטעים אורי. כשצעקו (בלשון עבר, תכלס זה נקבר בוסרמיל) "אי-יו-יה" זה תמיד נראה לי תמצית הבאר שבעיות. משהו חזק שזר לא יבין. עכשיו אתה אומר שזה מביתר?!

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

Shayke10 כתב:קטעים אורי. כשצעקו (בלשון עבר, תכלס זה נקבר בוסרמיל) "אי-יו-יה" זה תמיד נראה לי תמצית הבאר שבעיות. משהו חזק שזר לא יבין. עכשיו אתה אומר שזה מביתר?!
גם אני הרגשתי ככה. ועשינו את זה כמה פעמים בטרנר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ממש לא אוהד ביתר אבל הוא תמיד בעדם בכל פוסט לא משנה באיזה עניין פוליטי חברתי תמיג מזכיר תמשחקים מולם תקהל שלהם
מגמד את באר שבע בכל אספקט מול ביתר ככה זה מרגיש
כאילו בתור ילד ההית אוהד ביתר ונהפכת להיות אוהד באר שבע
זה שי@
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Shayke10 כתב:קטעים אורי. כשצעקו (בלשון עבר, תכלס זה נקבר בוסרמיל) "אי-יו-יה" זה תמיד נראה לי תמצית הבאר שבעיות. משהו חזק שזר לא יבין. עכשיו אתה אומר שזה מביתר?!
היה משחק נדמה לי השער הראשון של ברדה בליגת העל ב 3 3 בוסרמיל מול ביתר שזה היה הכי מצחיק בעולם הובלנו צעקנו אי יו הי הם השוו וצעקו גם ואז הובלנו ושוב שרנו ככה הם השוו והמשיכו עד ה3 3 הזוי ביותר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הודעה בנידון מפוסט ישן:
אורי אדום בנשמה כתב:השיר "הי-יו-יה" של להקת כוורת המיתולוגית.

בכורת השימוש בה היתה דווקא של אוהדי בית"ר עוד אי שם בשלהי הסבנטיז, רק שהם היו צועקים אותה עם עצמם ולא מיציע ליציע (טוב, היה להם את ימק"א, ומה גם שתרבות העידוד אז היתה הרבה פחות מפותחת..). וויראציית שימוש נוספת בקריאה היתה כאשר אחד האוהדים שלהם היה צועק "מוחמד מת", וכל היציע היו עונה לו ב"הי-יו-יה"..בחלוף השנים הלכה ופחתה תדירות השימוש בקריאה, עד שהופסקה כליל וחודשה ע"י הקהל שלנו בגמר הגביע ב-97. ומשום מה, אף קהל בארץ לא בארץ לא העתיק מאיתנו את אפקט העידוד הזה, ועד היום היא נשארה יחודית לקהל הבאר שבעי.. :צעיף:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה שי ! כתב:ממש לא אוהד ביתר אבל הוא תמיד בעדם בכל פוסט לא משנה באיזה עניין פוליטי חברתי תמיג מזכיר תמשחקים מולם תקהל שלהם
מגמד את באר שבע בכל אספקט מול ביתר ככה זה מרגיש
כאילו בתור ילד ההית אוהד ביתר ונהפכת להיות אוהד באר שבע
זה שי@

ע"ע הפוסט 'מדינת ישראל נגד לה פמיליה' בפורום אופסייד.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הם בטוחים שהם הקהל הכי טוב באירופה לכל הפחות, חבורה של אנשים עם מנת המשכל הכי נמוכה שראיתי בחיי והאנשים הכי חסרי מודעות שקיימים.
מעתיקים לחנים מקבוצות בליגת העל (גם של נתניה העתיקו) וצוחקים על קבוצות שלוקחים לחנים מקבוצות באירופה כאילו הם מלחינים לבד שירים, מרשים לעצמם לזלזל בתפאורות שלנו ואשכרה מאמינים לשקרים של עצמם שהארגון מקבל כסף מההנהלה בזמן שלהם הנהלת בית"ר נתנה מחסן ציוד בטדי והתפאורות שלהם מזכירות עבודות יצירה של ילדים בגן שושנה, מדברים עלינו שיש לנו רק שני שירים והם לא יודעים לשיר כלום חוץ משלושת המילים אוהב מכל הלב.
חסרי מודעות כבר אמרתי? הם אשכרה ממציאים שקרים על הארגון כדי לגמד את העידוד שלנו, אבל רק כשיש לך אויבים שמנסים לגמד אותך אתה יודע שאתה מועדון גדול.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

South Boy כתב:הם בטוחים שהם הקהל הכי טוב באירופה לכל הפחות, חבורה של אנשים עם מנת המשכל הכי נמוכה שראיתי בחיי והאנשים הכי חסרי מודעות שקיימים.
מעתיקים לחנים מקבוצות בליגת העל (גם של נתניה העתיקו) וצוחקים על קבוצות שלוקחים לחנים מקבוצות באירופה כאילו הם מלחינים לבד שירים, מרשים לעצמם לזלזל בתפאורות שלנו ואשכרה מאמינים לשקרים של עצמם שהארגון מקבל כסף מההנהלה בזמן שלהם הנהלת בית"ר נתנה מחסן ציוד בטדי והתפאורות שלהם מזכירות עבודות יצירה של ילדים בגן שושנה, מדברים עלינו שיש לנו רק שני שירים והם לא יודעים לשיר כלום חוץ משלושת המילים אוהב מכל הלב.
חסרי מודעות כבר אמרתי? הם אשכרה ממציאים שקרים על הארגון כדי לגמד את העידוד שלנו, אבל רק כשיש לך אויבים שמנסים לגמד אותך אתה יודע שאתה מועדון גדול.
"השלכה (פסיכולוגיה)
בפסיכואנליזה, השלכה (פרויקציה) היא מנגנון הגנה אישי שבו משליך האדם את הצדדים השליליים באישיותו אל עבר העולם שמחוצה לו, ומייחס אותם לאנשים אחרים, ובכך יכול להתעלם מראיית תכונותיו ודחפיו השליליים. הפסיכולוג אריק אריקסון טען כי אף שההשלכה בדרך כלל מעוותת ומלאה איבה ופחד, יש בה גרעין של משמעות עמוקה, שלא במקרה האדם המשליך מייחסה לאובייקט המושלך."

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אני איתך באש ובמיים כתב:לא רק שהעתיקו מאיתנו את 'אני אדום בלב בנשמה'
רימון עשן על המגרש, אני נקנס,
מי יושב ליד טביב, זה השב״ס
אני צהוב שחור בנשמה, יאללה עוד רדיוס במושבה,
מלחמה, בפשכה, הבן זונה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אסי, דגים כתב:
רימון עשן על המגרש, אני נקנס,
מי יושב ליד טביב, זה השב״ס
אני צהוב שחור בנשמה, יאללה עוד רדיוס במושבה,
מלחמה, בפשכה, הבן ****
אדיר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

South Boy כתב:הם בטוחים שהם הקהל הכי טוב באירופה לכל הפחות, חבורה של אנשים עם מנת המשכל הכי נמוכה שראיתי בחיי והאנשים הכי חסרי מודעות שקיימים.

בכל הקשור ללתת את הגרון הם עולים עלינו. אבל בשאר האספקטים - מקוריות השירים ותפאורה בצבע ביציע אנחנו לוקחים בנוקאאוט.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

לראות את כל התגובות של ה"אוהדים" שלהם בדפי הפייסבוק השונים (אולטראס ישראל וכאלה) על כל פרסום של הקהל שלנו זה תענוג צרוף. חבורה של אנאלפבתים שצועקים על זה שאלונה ממנת הכל ומתלהבים מהפריסות העלובות שלהם כמו מופע ה"פלקטים" (פתקיות משרד דביקות) במשחק האחרון שלנו שם. מגוחכים.

שלח תגובה