מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
מאלונה נמסר: ״צר לי שמשתמשים בפורום מתווכחים עם גיל. גיל הוא חלק חשוב מהפורום״.
עורכי הדין של גיל שגיב מסרו ״אין לנו שליטה על מה שגיל אומר, אנחנו לא תובעים ולא נתבע לפחות עד סוף השנה״
עורכי הדין של גיל שגיב מסרו ״אין לנו שליטה על מה שגיל אומר, אנחנו לא תובעים ולא נתבע לפחות עד סוף השנה״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הזכות שהוחלט להקנותה לכלל המנויים - זו הזכות הנזקפת לזכותי ועליה אני עומד !zivmay כתב:גיל למה לך להתנהג בכפיות טובה?
אין לך שום זכות על הכסא במשחקי ליגת האלופות, המועדון שינה מדיניות לטובה ונותן עדיפות למנויים- אבל אין לך שום עילה משפטית.
אנשים במועדון יצחקו לך בפנים.
אנשים במועדון יצחקו ? - תתפלא, ממש לא.
אסי, דגים כתב:מאלונה נמסר: ״צר לי שמשתמשים בפורום מתווכחים עם גיל. גיל הוא חלק חשוב מהפורום״.

מה שאתם עושים זה לשחק באש.
קודם כל אף אחד לא יודע מי ייפגע.
דבר שניז,ברגע שידעו מי האנשים שיגבשו קבוצה שתשב עם הנהלת המועדון ותמצא פתרון יצירתי.
אבל.. כמו שאני מכיר את הישראלים הגרידיים זה יהיה ברמה של "אנחנו רוצים פיצוי הולם בדמות 4 משחקים בבוקס,פיצוי כספי,מסאז תאילנדי ברגליים,הורדת שערות מהאף בלייזר ושובר ארוחת צהריים בערביקא.
ואז המועדון יגיד"הבנו,אין קדימות למנויים.ץמה נקרא אין שכל אין דאגות.
דבר שניז,ברגע שידעו מי האנשים שיגבשו קבוצה שתשב עם הנהלת המועדון ותמצא פתרון יצירתי.
אבל.. כמו שאני מכיר את הישראלים הגרידיים זה יהיה ברמה של "אנחנו רוצים פיצוי הולם בדמות 4 משחקים בבוקס,פיצוי כספי,מסאז תאילנדי ברגליים,הורדת שערות מהאף בלייזר ושובר ארוחת צהריים בערביקא.
בדיוק השורה התחתונה.אדום זקן כתב:מה שאתם עושים זה לשחק באש.
יש לך פתרון אחר?גיל שגיב כתב:
מה זה לא גוזל ????
לראות משחק מהיציע הצפוני זה אותו הדבר ?
לשבת שלא ליד החבר'ה שלך או הילדים שלך, זה אותו הדבר ?
מי ביקש בכלל שיחסכו לי כסף ?
אנחנו דורשים שיוויון זכויות מול כל 98% המנויים הקיימים, מה לא ברור ?
יש להם זכות לקנות כרטיס לכסא שבמנוי, גם אני דורש אותו הדבר !
יש תקנון אופ"א ?
סבבה.
תמצאו פתרון שיהיה מקובל על 40 המנויים שנפגעו.
הרי בכל מקרה תיאלץ לעבור מקום.
כל הסיפור זה שבמקום לקבל בהבנה את הסיטואציה בצורה בוגרת,
אתם מנסים לחלוב איזה פיצוי מהקבוצה בטענות ילדותיות של "למה הם ככה ואני ככה".
קודם כל - כן.ReDo כתב: יש לך פתרון אחר?
הרי בכל מקרה תיאלץ לעבור מקום.
כל הסיפור זה שבמקום לקבל בהבנה את הסיטואציה בצורה בוגרת,
אתם מנסים לחלוב איזה פיצוי מהקבוצה בטענות ילדותיות של "למה הם ככה ואני ככה".
אנחנו זכאים בהחלט לפיצוי.
מעבר לזה....חשבת על זה שהדבר עלול לקרות גם בשנה הבאה...ואחריה....ואחריה....ואחריה.....
שאני אראה את הפצצה של לוסיו מאחורי השער ????? מה חטאתי ??? מה פשעתי ???
אל נורא עלילה...אמציא לנו מחילה.....לפני המשחק הבא !
ככה אה ?סניור כתב:
בדיוק השורה התחתונה.
עכשיו גילית את פרצופך האמיתי.
זה מה שכואב לך ? שתאבד את הקדימות.
אגואיסט !
וואלה אורגינל כולכם פה מתחסדים בשקל וחצי.
מי שיודע על ההיסטוריה שלי ושל מר גיל שגיב יודע שעבר בינינו חתול שחור בעבר ואפילו איומים בתביעות (לא באמת הלכנו כזה רחוק).
בבסיס הטענה שלו הוא צודק - אין גבר אחד פה שהיה משלם 3500 על מקום בכסף העליון ובמשחקים הכי חשובים של העונה במידה ונעלה לשלב הבתים לצמפיונס הכי יוקרתיים הכי חוויתיים מה שאוהדים מחכים לו 40 שנה ולא זוכים לראות יבוא המועדון ויחליט אקראית איזה 40 אוכלים את הלקרדה.
מילא הייתה איזה הגרלה בין כל המנויים ומי שיצא אכל חרא, אבל לא פה זה מקומות מסוימים כי הם הכי טובים, הם שילמו על ההכי טובים!
והם כולה 40, אז כן ראוי אם המועדון יבוא ובמקום לנפנף אנשים מהמשרדים ולהגיד להם זה מה יש אז למנוע תרופה למכה ולמצוא פתרון הולם על מקומות אחרים במערבי, אולי איזה בוקס משותף, אולי פיצוי במחיר למנוי ליגת האלופות, לא משנה מה, רעיון יצירתי שיהיה מקובל על אלה שאוכלים את הלקרדה.
אני כלב בן כלב אם אחרים היו מעבירים את זה פה.
אז הוא איים בתביעה על המועדון "אוי אוי אוי" לפעמים בהפועל באר שבע מבינים רק כשמאיימים בתביעות, קידוש המועדון פה על אוטומט מוזר וברמת המביך.
זה שגיל הוא טרול בדרך כלל וישר מאיים בתביעה זה בעיה אחת, מפה להגיד שאין בסיס לדבריו וש"יישב בצפוני בשקט ויגיד תודה" המרחק הוא רחוק מאוד.
מי שיודע על ההיסטוריה שלי ושל מר גיל שגיב יודע שעבר בינינו חתול שחור בעבר ואפילו איומים בתביעות (לא באמת הלכנו כזה רחוק).
בבסיס הטענה שלו הוא צודק - אין גבר אחד פה שהיה משלם 3500 על מקום בכסף העליון ובמשחקים הכי חשובים של העונה במידה ונעלה לשלב הבתים לצמפיונס הכי יוקרתיים הכי חוויתיים מה שאוהדים מחכים לו 40 שנה ולא זוכים לראות יבוא המועדון ויחליט אקראית איזה 40 אוכלים את הלקרדה.
מילא הייתה איזה הגרלה בין כל המנויים ומי שיצא אכל חרא, אבל לא פה זה מקומות מסוימים כי הם הכי טובים, הם שילמו על ההכי טובים!
והם כולה 40, אז כן ראוי אם המועדון יבוא ובמקום לנפנף אנשים מהמשרדים ולהגיד להם זה מה יש אז למנוע תרופה למכה ולמצוא פתרון הולם על מקומות אחרים במערבי, אולי איזה בוקס משותף, אולי פיצוי במחיר למנוי ליגת האלופות, לא משנה מה, רעיון יצירתי שיהיה מקובל על אלה שאוכלים את הלקרדה.
אז הוא איים בתביעה על המועדון "אוי אוי אוי" לפעמים בהפועל באר שבע מבינים רק כשמאיימים בתביעות, קידוש המועדון פה על אוטומט מוזר וברמת המביך.
זה שגיל הוא טרול בדרך כלל וישר מאיים בתביעה זה בעיה אחת, מפה להגיד שאין בסיס לדבריו וש"יישב בצפוני בשקט ויגיד תודה" המרחק הוא רחוק מאוד.
לא הייתי משתמש במילה אפס אבל מעבר לזה כל מילה בסלע.YallaHapoel כתב: 4. לא קנית את הזכות הזאת.
ועוד דבר קטן, אתה אפס שאתה חושב בכלל על לתבוע את המועדון שאתה ״אוהד״ על דבר שלא בשליטתו. כולנו אכלנו חרא מהמועדון ואף אחד לא רץ לתבוע.
תפסת אותי.גיל שגיב כתב:
ככה אה ?
עכשיו גילית את פרצופך האמיתי.
זה מה שכואב לך ? שתאבד את הקדימות.
אגואיסט !
מתוך החלק הראשון נובע החלק השני.oranu כתב: זה שגיל הוא טרול בדרך כלל וישר מאיים בתביעה זה בעיה אחת, מפה להגיד שאין בסיס לדבריו וש"יישב בצפוני בשקט ויגיד תודה" המרחק הוא רחוק מאוד.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
יש המון שטח אפור בין לסתום את הפה וללכת לצפוני לבין לתבוע את המועדון.oranu כתב:וואלה אורגינל כולכם פה מתחסדים בשקל וחצי.
רמת הפאניקה פה שוברת שיאים
המועדון לא יבטל את הקדימויות למנויים בגלל 40 אוהדים כאלו ואחרים שיתמרמרו.
מצד שני, אני לא רוצה להשמע מתחסד כי אני ממש לא אחד כזה, אבל באמת שאין שום סיבה הגיונית ללכת ולהתמרמר על מקום שלא הוקצה לך ולא הובטח לך דבר לגביו שלא במסגרת הליגה, עם כל הצער ותחושת ביש המזל.
המועדון לא יבטל את הקדימויות למנויים בגלל 40 אוהדים כאלו ואחרים שיתמרמרו.
מצד שני, אני לא רוצה להשמע מתחסד כי אני ממש לא אחד כזה, אבל באמת שאין שום סיבה הגיונית ללכת ולהתמרמר על מקום שלא הוקצה לך ולא הובטח לך דבר לגביו שלא במסגרת הליגה, עם כל הצער ותחושת ביש המזל.
אני ממש חורג ממנהגי אבל אתה ממש נהנה למשוך אש.גיל שגיב כתב:
קודם כל - כן.
אנחנו זכאים בהחלט לפיצוי.
מעבר לזה....חשבת על זה שהדבר עלול לקרות גם בשנה הבאה...ואחריה....ואחריה....ואחריה.....
שאני אראה את הפצצה של לוסיו מאחורי השער ????? מה חטאתי ??? מה פשעתי ???
אל נורא עלילה...אמציא לנו מחילה.....לפני המשחק הבא !
מה חטאת ומה פשעת שתשב בצפוני ?
אם אתה מדבר כך להרבה אנשים שיושבים פה מאחרי השער אז אתה עושה פה פרובוקציה.
במקום לעשות פה רעש כדי שאף אחד לא ישכח שאתה יושב ב"כבוד" אז תבדוק מה המועדון יכול לעשות במקרה הזה.
זה שתנופף בתביעה לא יגרום לשום רצון טוב כי אני לא רואה שום דבר שנלקח ממך במרמה.
אגב, מה המקור לידיעה ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה