מוכן לסחוב לך את הקלסרים.Sir Alex Ferguson כתב: אז ניפגש בבית משפט. אם תתבעו אציע לקבוצה את שירותי בחינם בלי כסף.
כמו שראוי שהקבוצה תתן לכם אלטרנטיבה ככה ראוי שאתם לא תתבעו אותה על משהו שהיא עושה ללא כל חובה אמיתית אך ורק על מנת לבוא לקראת המנויים.

מוכן לסחוב לך את הקלסרים.Sir Alex Ferguson כתב: אז ניפגש בבית משפט. אם תתבעו אציע לקבוצה את שירותי בחינם בלי כסף.
כמו שראוי שהקבוצה תתן לכם אלטרנטיבה ככה ראוי שאתם לא תתבעו אותה על משהו שהיא עושה ללא כל חובה אמיתית אך ורק על מנת לבוא לקראת המנויים.
חחחחחחחח ענקגדי כתב:אני מגיש תביעה ייצוגית:
לא היה גילוי נאות של המועדון שיש כוונה להצליח באירופה.
להלן הנזקים:
1. נסיעה ליוון-3000 ש"ח
2. משחק בית נגד אולימפיאקוס - 225 ש"ח לא כרטיסים.
3. משחק חוץ בגלזגו - 20000 אלף ש"ח ל5 אנשים כי כבר לא יכל יותר להסביר לאשתי שאני נוסע שוב לבד.
4. עלות משחק בית נגד סלטיקס - עוד 235 ש"ח
5. מנוי בתים -נראה לי סביב ה1000 ש"ח למשפחה.
בנוסף ימי חופש, עצבים, מתח ותפוקת חסר בעבודה בגלל הריפרש באתרים לברר את המצב של הרגל של ויטור או אם יש מגן שמאלי.
סך הכל התביעה: מיליארד ארבע מאות אלף
אחד הגדולים אתה.גדי כתב:אני מגיש תביעה ייצוגית:
להלן הנזקים:
1. נסיעה ליוון-3000 ש"ח
3. משחק חוץ בגלזגו - 20000 אלף ש"ח ל5 אנשים כי כבר לא יכל יותר להסביר לאשתי שאני נוסע שוב לבד.
בנוסף ימי חופש, עצבים, מתח ותפוקת חסר בעבודה בגלל הריפרש באתרים לברר את המצב של הרגל של ויטור או אם יש מגן שמאלי.
עזריאל.... לא עם הגרזן....חחחחחחForeverRed כתב:התנהגות מבישה בעיניי. ממש יריקה לבאר.
מן הראוי שתנסו למצוא פיתרון לפני שאתם רצים לנפנף באיומי תביעה כלפי המועדון שאתם אוהדים.
לא אתפלא אם בסוף השנה יחליטו במועדון שלא לאפשר חידוש למנוי שלכם או להוסיף תנאים מגבילים.
זה מה שמגיע לכם. רק חבל על כל 37 האחרים.
חחח גדול!!סניור כתב:מסכם, לא?
תתבע גם על עוגמת נפש בגין ספיגת שני שערים מול שריף טירספול.גדי כתב:אני מגיש תביעה ייצוגית:
להלן הנזקים:
1. נסיעה ליוון-3000 ש"ח
אתה בכלל...דר אדום בנשמה כתב:תתבע גם על עוגמת נפש בגין ספיגת שני שערים מול שריף טירספול.
ועוגמת נפש בגין נזק פסיכולוגי על זה שלא הבאנו עדיין שחקן ישראלי בכיר.
בכלל הייתי תובע על מאה מיליארד נטו.
מיליארד ארבע מאות דולר אוזבקי זה כלום!The red one כתב: אתה בכלל...
לוקח תביעה של שקל ארבעים
מוציא מהקבוצה מיליארדדדד ארבע מאותתתתת
חחחחחח גדי אתה אדירגדי כתב:אני מגיש תביעה ייצוגית:
להלן הנזקים:
1. נסיעה ליוון-3000 ש"ח
לא נכנס לדיון המשפטי, קטונתי.Sir Alex Ferguson כתב: אתה יודע שאני מחזיק ממך מאוד אבל במקרה הנ"ל אתה טועה (חובש לרגע את הכובע של המשפטן ברשותך):
1. משחק הגומלין מול סלטיק לא כלול במנוי.
ולכן, מבחינה משפטית, אין לאותם 40 אוהדים עילת תביעה.
העובדה שהקבוצה נוהגת לפנים משורת הדין ונותנת לבעלי מנויים קדימות ברכישת כרטיסים למשחק לפני יתר האוהדים, אינה הופכת את המעשה שלה לחובה - לפי שורת הדין.
2. אחרי שסיימנו עם הנושא המשפטי, מבין בהחלט את התסכול (בכוונה לא כותב כעס) של אותם 40 אוהדים, אבל צריך לזכור שהמועדון עדין נותן להם קדימות ברכישת כרטיס למשחק, גם אם ליציע הצפוני, למרות שהוא לא חייב לעשות זאת (לפרטים יש לפנות למכבי תל אביב, שבגמר גביע המדינה מולנו לא נתנו קדימות לבעלי מנויים והכרטיסים נמכרו בשיטה של כל הקודם זוכה).
3. אם יש אפשרות לתת להם בוקס משותף או כרטיסים למערבי, אז אני מקווה שזה יקרה ובמועדון ילכו לקראת אותם אוהדים כמה שאפשר.
עם זאת, לא מדובר בחובה משפטית, אלא במחווה של רצון טוב מצד המועדון לבעלי המנויים שלו (גם אם מדובר במנויים ליציע הכסף).
בגדול.oranu כתב: ובגלל שזה גיל והוא מתבטא בצורה שמושכת אש ומעצבנת אס כולם מתנערים מאחריות.
לילה טוב