EHA - הם אובססיבים כי אין להם מידע עלינו. תחשוב שאנחנו היינו פוגשיםם בקרב כזה גורלי קבוצה שאין לנו משוג מי היא. היינו יוצאים מגדרנו למצוא כל פיפס. אז אותו כנ"ל אלייהם.
He is one of those players who looks clumsier than they really are, he is a decent dribbler for this level and much faster than you think he might be.
(יש למישהו ספק על מי נאמר?)
ואז מגיע מאותו האוהד המשפט הבא...
...The defence is the weakest area
ופה נשברתי סופית...הוא עושה גוגל טרנסלייט להודעות של משה מהפורום, בדוק
Their best defender is probably Davidzade the LB who is going to go to Genk after the qualifiers, he is behind Gershon in the NT pecking order and probably better in attack than defending.
He is one of those players who looks clumsier than they really are, he is a decent dribbler for this level and much faster than you think he might be.
Their best defender is probably Davidzade the LB who is going to go to Genk after the qualifiers, he is behind Gershon in the NT pecking order and probably better in attack than defending.
למה גוגל טרנסלייט? אני מסתובב בפורום שלהם כבר שבוע ומסביר להם שהאיום ההתקפי הכי גדול עליהם זה ההרמות של דוידזאדה וביטון מהאגפים ורועי גורדנה שעכשיו חזר מפציעה וצפוי להיות האיש שכל הכדורים עוברים דרכו (:
Sir Alex Ferguson כתב:
למה גוגל טרנסלייט? אני מסתובב בפורום שלהם כבר שבוע ומסביר להם שהאיום ההתקפי הכי גדול עליהם זה ההרמות של דוידזאדה וביטון מהאגפים ורועי גורדנה שעכשיו חזר מפציעה וצפוי להיות האיש שכל הכדורים עוברים דרכו (:
כמו שהקבוצות שלו נוהגות להראות באירופה, אני לא אופתע אם זו שיטת הסקאוט של מר מאמן
Sir Alex Ferguson כתב:
תגיד להם גם שוואקמה הוא שחקן חלש ששוקלים להפרד ממנו עוד מהעונה שעברה
והכי חשוב זה שמליקסון הוא מבוגר שבקושי מזיז את הרגל.
ועוד דבר קטן ופיצקי, ששיר צדק הורחק ל50 משחקים ולא ישחק מולם
red bend כתב:הצעה לדרומי.. לפרוש דגל ישראל ענק במשחק מולם בטרנר.
הגויים האלה מניפים דגלים של אש"ף כל הזדמנות שיש להם
זה רעיון יפה, הבעיה שאופא עלולה לראות בזה אקט פוליטי (דגלי פלסטין לצורך העניין הם אקט פוליטי לפי החלטות וקנסות העבר) ואז המועדון יעמטד לדין משמעתי. שלך תדע מה האנטישמים האלה יורידו עלינו.
dardasmiley כתב:
זה רעיון יפה, הבעיה שאופא עלולה לראות בזה אקט פוליטי (דגלי פלסטין לצורך העניין הם אקט פוליטי לפי החלטות וקנסות העבר) ואז המועדון יעמטד לדין משמעתי. שלך תדע מה האנטישמים האלה יורידו עלינו.