הקבוצה של המדינה
Re: הקבוצה של המדינה
יש עוד המון לשפר בתחום אבל אנחנו פה כדי להישאר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב: אני ממש לא רואה בזה דבר חיובי
חאלס עם האנינות טעם דלשמעטה הזו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה אני אעשה, אני אוהב שמתחברים לקבוצה מזיקה לעיר, התחברות לערכים, מאבא, לא מהצלחות.אורי אדום בנשמה כתב:
חאלס עם האנינות טעם דלשמעטה הזו.
אני הרבה יותר אעריך אוהד ביתר שאוהד את הקבוצה כי הוא גזען פאשיסט מכזה שאוהד אותם מאז שראה את האליפויות והתאהב. אשנא אותו, אבל אעריך אותו.
אתה מדבר כמו ילד.Noam98 כתב: מה אני אעשה, אני אוהב שמתחברים לקבוצה מזיקה לעיר, התחברות לערכים, מאבא, לא מהצלחות.
אני הרבה יותר אעריך אוהד ביתר שאוהד את הקבוצה כי הוא גזען פאשיסט מכזה שאוהד אותם מאז שראה את האליפויות והתאהב. אשנא אותו, אבל אעריך אותו.
רובנו פה אוהדים את הקבוצה כי היה מישהו שמשך את הקבוצה אלינו, והוא בעצמו נמשך אל הקבוצה באמצעות הצלחות כלשהן.
ההצלחות בשנות ה70 משכו הרבה אוהדים אל הקבוצה.
אתה חביב עליי ביותר אבל הפעם אתה מקשקש.Noam98 כתב: מה אני אעשה, אני אוהב שמתחברים לקבוצה מזיקה לעיר, התחברות לערכים, מאבא, לא מהצלחות.
ככה בונים כמות אוהדים בכל העולם ודרך זה גם מגיע הכסף.
כמות האוהדים והכסף פחות מעניינים אותי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב: מה אני אעשה, אני אוהב שמתחברים לקבוצה מזיקה לעיר, התחברות לערכים, מאבא, לא מהצלחות.
אני לא בטוח שהיית אוהד את הקבוצה אם היינו עדיין בשבי ז'ינו, מדשדשים בליגה השנייה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני מדבר על החיבור הראשוני, לי זה משנה מאיפה הוא נובעאורי אדום בנשמה כתב:
אני לא בטוח שהיית אוהד את הקבוצה אם היינו עדיין בשבי ז'ינו, מדשדשים בליגה השנייה
היום זה כבר לא משנהNoam98 כתב: אני מדבר על החיבור הראשוני, לי זה משנה מאיפה הוא נובע
ואני לא אוהב את זה, זכותישיש כתב: היום זה כבר לא משנה