dardasmiley כתב:
החוק נורא ברור בנושא הזה: שחקן בעמדת נבדל נענש רק אם ברגע שהכדור נגע או שיחק בו אחד מקבוצתו, הוא לדעת השופט מעורב במשחק הפעיל באופן הר"מ:
מתערב במשחק או
מפריע ליריב או
זוכה ביתרון בהיותו בעמדה זו.
לדעתו של השופט הנוכחות של בן שהר שם מפריעה לשוער.
לא טעות ולא אכזרית.
+1
תסתכלו על התקציר, שהר זז ברגע האחרון ועד התזוזה מסתיר לשוער.
בכל אופן מבחינת לוסיו יופי של גול בשמאל.
אגב ראיתי לא מעט אוהדים מאוכזבים שחזרו מהאיצטדיון לבית עם הילדים כשראו שאין כרטיסים למכירה.
חובה להכניס מערכת שתאפשר למנויים להודיע לקבוצה שהם לא מגיעים ושהם יכולים למכור את המושב שלהם לאותו משחק (כשהאוהד מקבל כמובן כסף לזיכוי למנוי לשנה הבאה או לקניית מוצרים של המועדון).
delta7 כתב:
לא ברור לי איך מהתקציר אתה מסיק שהוא מסתיר לשוער.
לא ידעת, מולנו אפשר לכבוש שערים כאלו אבל שזה ההפך אז זה נבדל... (ע"ע מכבי תל אביב - הפועל באר שבע עונת 2013-2014 בבלומפילד, ראדי הפריע לאג'ידה והיה בעמדת נבדל והשער לא נפסל).
חוץ מזה באמת מאיפה ההבנה הזאת ששהר מסתיר לשוער?
Sir Alex Ferguson כתב:אגב ראיתי לא מעט אוהדים מאוכזבים שחזרו מהאיצטדיון לבית עם הילדים כשראו שאין כרטיסים למכירה.
חובה להכניס מערכת שתאפשר למנויים להודיע לקבוצה שהם לא מגיעים ושהם יכולים למכור את המושב שלהם לאותו משחק (כשהאוהד מקבל כמובן כסף לזיכוי למנוי לשנה הבאה או לקניית מוצרים של המועדון).
דר אדום בנשמה כתב:
לא ידעת, מולנו אפשר לכבוש שערים כאלו אבל שזה ההפך אז זה נבדל... (ע"ע מכבי תל אביב - הפועל באר שבע עונת 2013-2014 בבלומפילד, ראדי הפריע לאג'ידה והיה בעמדת נבדל והשער לא נפסל).
חוץ מזה באמת מאיפה ההבנה הזאת ששהר מסתיר לשוער?
Sir Alex Ferguson כתב:אגב ראיתי לא מעט אוהדים מאוכזבים שחזרו מהאיצטדיון לבית עם הילדים כשראו שאין כרטיסים למכירה.
לא ידעתי איפה לכתוב וזה לא שווה טופיק חדש, אז אני שואל כאן.
מה נסגר המועדים של הליגה? שנה שעברה היה מפרסמים מועדים מדוייקים הרבה מראש מה שהיה מאוד עוזר, עכשיו הליגה נפתחת עוד שבוע וקצת ואין מועד אפילו למחזור הראשון...
Noam98 כתב:לא ידעתי איפה לכתוב וזה לא שווה טופיק חדש, אז אני שואל כאן.
מה נסגר המועדים של הליגה? שנה שעברה היה מפרסמים מועדים מדוייקים הרבה מראש מה שהיה מאוד עוזר, עכשיו הליגה נפתחת עוד שבוע וקצת ואין מועד אפילו למחזור הראשון...
לפי מה שהבנתי היום(חמישי) או מחר יפרסמו בוכטה של כמה מחזורים קדימה אבל לגבינו זה לא יהיה הכי רלוונטי כי כמועדים ישתנו בהתאם לאירופה.
Noam98 כתב:לא ידעתי איפה לכתוב וזה לא שווה טופיק חדש, אז אני שואל כאן.
דווקא מחזור ראשון קל יחסית.
הגומלין מול סלטיק ביום ג' כך שבסבירות גבוהה מאוד נארח את רעננה בשבת.
delta7 כתב:
דווקא מחזור ראשון קל יחסית.
הגומלין מול סלטיק ביום ג' כך שבסבירות גבוהה מאוד נארח את רעננה בשבת.
את האמת מחזור שני יותר לחוץ לי, סגרתי אילת עם חברים מה25-28, ז"א עד יום ראשון. מקווה שזה יהיה משחק מרכזי ביום שני, אם יודיעו בקרוב מאוד שזה בראשון אז אני חושב שאני אוכל לבטל לילה אחד אפילו בלי דמי ביטול. אם זה יהיה בשבת כוסאמא של כל העולם הזה.