MikiRed כתב:יש שתי תפיסות עולם.
* להתרכז רק במטרות החשובות ולהזניח מטרות מישניות
* להתרכז במטרות העיקריות מבלי להזניח לחלוטין מטרות מישניות, להריץ ולתרגל את ההרכב והשיטה, עם סיכון מסויים לעיפות או פציעה.
בכר בחר בגישה השנייה ולכן גם בגביע הטוטו הורצו כל השחקנים (למעט הניגרים).
לדעתי ינסה להריץ מחר שיטה דומה למה שיהיה בסקוטלנד, אולי עם 3 בלמים (הובאן כבלם שלישי גמיש)
לא צריך לתרגל מערך של 3 בלמים מול חיפה.
צריך לשחק בשביל לנצח במערך של 4-3-3...
Snir כתב:תגידו, באיזה שעה הרכבת האחרונה יוצאת מנתניה ? אוטובוס?
אני לא בטוח אם להוציא רכב ובהסעות אני לא אגיע.
לפני שנה הייתי נוסע קבוע בתבורה ציבורית בשעות הלילה מתל אביב לב"ש וכלי התחבורה האחרון היה יוצא מתל אביב ב23:15 (אוטובוס) מה שאומר שאין משהו צפונה משם יותר מאוחר...אני מניח שזה לא השתנה..ובקיצור..לא תספיק להגיע לתחנת הרכבת (שלא קרובה לאצטדיון) האחרונה לב"ש.
אמת אם המשחק היה עומד בפני עצמו.
כיוון שהוא ישמש גם תירגול למשחק בסוקטלנד ישחק עם 3 בלמים, שכשזה מבוצע טוב, הוא לא מערך הגנתי, אלא מערך גמיש שהופך ליותר התקפי עים חטיפת הכדור. הבעייה היחידה היא שהובאן לא יהיה מסוגל לתת 90 דקות אינטנסיביות כבלם שלישי גמיש.
ממליץ לך לשים לב טוב ללוח זמנים. בשעות כאלה יש רכבות פעם בשעה, ובטח זה לא חופף את זמן ההגעה של הקו מנתב"ג, והקו מנתב"ג (זה שאתה עולה עליו במסוף 2000) לפי מיטב זכרוני מגיע פעם בשעה-שעה וחצי, ארוך ועושה סיבובים (נכנס לקריית גת ולעוד עיר בדרך) בדרך לתחנה המרכזית שלנו.
בקיצור זה לדעתי יעלה לך יותר כסף מהסעות או מדלק (אלא אם כן אתה נוסע לבד ואז זה יעלה לך פחות מדלק) + יגרום לך להגיע הביתה הרבה הרבה יותר מאוחר.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 10 אוגוסט 2016, 23:26, נערך פעם 1 בסך הכל.