אליניב ברדה ייעדר כחודש מהמגרשים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שימי

Re: אליניב ברדה ייעדר כחודש מהמגרשים

שליחה על ידי שימי »

ביום ראשון בלילה שראיתי תקציר
וברדה ומליקסון בפנים הופתעתי
ואז הייתי בטוח שינוחו נגד אשדוד

לא מובן

אבל קרה וזהו
לעתיד לבוא בכר חייב לשמור על "האתרוגים"

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

הוא בקושי שיחק איזה כמה דקות לפני שזה קרה, ולא שיחק משחק שלם נגד בית״ר. זה לא שטחנו אותו לפני... מה, הוא גם לא יתאמן מחשש לפציעה? הכל בסדר, יהיו עוד פצועים ומורחקים וזה משהו שאנחנו יודעים להתמודד איתו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אסי, דגים כתב:הוא בקושי שיחק איזה כמה דקות לפני שזה קרה, ולא שיחק משחק שלם נגד בית״ר. זה לא שטחנו אותו לפני... מה, הוא גם לא יתאמן מחשש לפציעה? הכל בסדר, יהיו עוד פצועים ומורחקים וזה משהו שאנחנו יודעים להתמודד איתו.
במקרה של ברדה, אפשר להתמודד.

שחקנים אחרים וספציפיים יותר יהיו אבידה פי 100 יותר גדולה.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

zivmay כתב:כאילו לבכר הייתה ברירה.
תגידו תודה שהוא שיחק רק מחצית בכל משחק. אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הוא לא היה משחק ב2 המשחקים האחרונים, הרעש של יעקב בוזגלו יהיה שולי לעומת אליניב ברדה.
על סמך מה אתה אומר את השטויות האלה? הוא לא סתם הגיע למעמד שלו כקונצנזוס גם בתחום האישי, אז די לבלבל את השכל ולנסות להפוך את הבן אדם לפרובלמטי. יש הבדל בין רעב ורצון לבין מה שבוזגלו עשה, חוץ מזה שברדה כבר בן 35-36 ובחיים לא עשה שום דבר כזה גם לא מה שניסו לצייר שנה שעברה.

בפן המקצועי אני מקווה שזה יתן לברדה קצת מנוחה, חיזוק ורעב כי עשה רושם שהוא מעט תשוש העונה.

שלח תגובה