אתם רוצים דגלי ישראל? עוד חודשיים-שלושה הנבחרת הצעירה תגיע לטרנר תניפו שם כמה דגלים שבא לכם.
מעניין פתאום כולם מזדעקים, איפה כל ה"בושהההה לא משדרים אותנו כי אנחנו באר שבעעע" וכל ה"אף אחד לא שם עלינו כי אנחנו פריפריה", אז מעניין שפתאום כולםםםםםם מתלכדים להגן על הכבוד של המדינה מול איזה עשרות סקוטים טיפשיים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.
כמו שכתבתי באשכול באופסייד - שאנשים יתעסקו בלהגיע באדום עם צעיפים ולעודד את הקבוצה במקום להפגין מפגן סולידריות עם המדינה. הרי ברור לכולנו שאם נכשל זה "באר שבע ה***ים נכשלו ברגע האמת" ואם נצליח זו "גאווה למדינה". אז דיי לבולשיט.
+++
שונא את כל ה"גאווה לאומית" הזו.
כמעט כמו פוליטיקאים שמשקיעים 0 בספורט, אבל מיד ירוצו להצטלם ולברך את ג'רבי או כל מדליסט אחר.
דגל ישראל (או סתם סממן היכר יהודי) זה הדבר הכי טריוויאלי בעולם עבור כל אחד מאיתנו.
אורי, אין לי בעיה שאנשים כמו רוני או האוהדת מהארגון שברח לי שמה מגיעים כל משחק עם דגלים.
אבל הקריאות האלה להביא את הדגל בכוונה במשחק הזה כי איזה 40 סקוטים פתחו עמוד בפייסבוק והם אוהבים את פלסטין? זה מיותר. תחושת הפטריוטיות הזאת תלך לעזאזל וכל מי שיביא דגל יבכה על זה שאף אחד לא סופר אותנו כי אנחנו באר שבע במידה של כישלון העונה/במשחק הזה ספציפי.
הבנתי שדפי האוהדים (הארגון, וסרמיליה) לא מתכוונים להכנס לזה ולא יפרסמו פוסטים בנושא. לפחות זה...
מה התרגשתם מ10 סקוטים?
כמעט בכל משחק יש דגלי ישראל ביציע, לא רואה איך זה מפריע. אבל מכאן, עד להשקיע בפריסות.. עדיף שישקיעו את המאמצים בתפאורה ברמה הכי גבוהה שיש.
שונא את כל ה"גאווה לאומית" הזו.
כמעט כמו פוליטיקאים שמשקיעים 0 בספורט, אבל מיד ירוצו להצטלם ולברך את ג'רבי או כל מדליסט אחר.
סתם הציק לי בעין. אבל התמיכה של המדינה בג'ודו היא בין הגבוהות בעולם.
לינדה שהצטרפה אלינו מבריטניה , אמרה שפה התנאים הרבה יותר טובים בעוד שם היא נאלצה לעבוד בנוסף.
Noam98 כתב:מה הקשר לסממן היכר יהודי? הפועל באר שבע מייצגת דת?
בחרת בפינצטה אמירה די אגבית, עיוותת אותה, והופ! איפשרת לעצמך את יכולת הטיעון
The red one כתב:אורי, אין לי בעיה שאנשים כמו רוני או האוהדת מהארגון שברח לי שמה מגיעים כל משחק עם דגלים.
אבל הקריאות האלה להביא את הדגל בכוונה במשחק הזה כי איזה 40 סקוטים פתחו עמוד בפייסבוק והם אוהבים את פלסטין? זה מיותר. תחושת הפטריוטיות הזאת תלך לעזאזל וכל מי שיביא דגל יבכה על זה שאף אחד לא סופר אותנו כי אנחנו באר שבע במידה של כישלון העונה/במשחק הזה ספציפי.
על אותו משקל: גם לי אין בעיה עם מי שלא מגיע עם דגלי ישראל (גם אני מעולם לא הגעתי עם דגלי ישראל), אבל הקריאות הללו שלא להביא את הדגל בשם אנינות טעם דלשמעטה במקרה הטוב, די מעוררות אנטיגוניזם.
yakar כתב:
סתם הציק לי בעין. אבל התמיכה של המדינה בג'ודו היא בין הגבוהות בעולם.
לינדה שהצטרפה אלינו מבריטניה , אמרה שפה התנאים הרבה יותר טובים בעוד שם היא נאלצה לעבוד בנוסף.
כמו כן , המענק על מדליות הוא גם מהגבוהים.
לא מכיר את המצב בג'ודו, שם יכול להיות שהמצב סביר.
התרבות והחינוך לספורט לא קיימת אצלנו. הכי מעט שעות ספורט בבתי הספר, הכי מעט מועדוני ספורט וספורטאים מקצועיים מבכל העולם המערבי.
נטו בגלל חוסר השקעה.
yossi כתב:
לא מכיר את המצב בג'ודו, שם יכול להיות שהמצב סביר.
התרבות והחינוך לספורט לא קיימת אצלנו. הכי מעט שעות ספורט בבתי הספר, הכי מעט מועדוני ספורט וספורטאים מקצועיים מבכל העולם המערבי.
נטו בגלל חוסר השקעה.
תקציבי הענפים האולימפיים צמחו בצורה די משמעותית בשנים האחרונות.
בחרת בפינצטה אמירה די אגבית, עיוותת אותה, והופ! איפשרת לעצמך את יכולת הטיעון
על אותו משקל: גם לי אין בעיה עם מי שלא מגיע עם דגלי ישראל (גם אני מעולם לא הגעתי עם דגלי ישראל), אבל הקריאות הללו שלא להביא את הדגל בשם אנינות טעם דלשמעטה במקרה הטוב, די מעוררות אנטיגוניזם.
אם היינו צריכים למלא את היציע שלנו בדגלי ישראל מול כל יריב שונא ישראל לא היינו יוצאים מזה, לא צריך להתרגש מכל חבורה של ילדים טיפשים שחושבים שהם מגיני הצדק והחירות של העולם, הטיפשים תמיד ישארו טיפשים.
תביאו חולצות ודגלים של ריינג'רס זה יהיה יותר מצחיק.
South Boy כתב:אם היינו צריכים למלא את היציע שלנו בדגלי ישראל מול כל יריב שונא ישראל לא היינו יוצאים מזה, לא צריך להתרגש מכל חבורה של ילדים טיפשים שחושבים שהם מגיני הצדק והחירות של העולם, הטיפשים תמיד ישארו טיפשים.
תביאו חולצות ודגלים של ריינג'רס זה יהיה יותר מצחיק.
ומה מה רע בחולצת הפועל באר שבע ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה