אופיר חיים שוחרר
Re: אופיר חיים שוחרר
אפשר להתווכח אם הצעד לשחרר את אופיר הוא נכון או שגוי ואפשר גם להתווכח האם זו החלטה
מקצועית פרופר או שמישהו חיכה לו בפינה... אולי בצדק אגב וגם אולי לא.
אם נתרגם את התרומה לכסף אז אפשר לומר שבמשך שנתיים אופיר נתן 3 חודשים טובים עבורם
קיבל בקירוב מיליון ש"ח, מוגזם? אין ספק. בכל מקרה הבחור תרם רבות למועדון ב-2 קדנציות והיה
בורג מרכזי בשתי העליות. אני בטוח שהוא יחסר להרבה מאיתנו אבל צריך לדפדף הלאה ולהבין
שאין שחקן שנמצא מעל המועדון. אני מאחל לו המון בהצלחה בהמשך הדרך.
אם נתרגם את התרומה לכסף אז אפשר לומר שבמשך שנתיים אופיר נתן 3 חודשים טובים עבורם
קיבל בקירוב מיליון ש"ח, מוגזם? אין ספק. בכל מקרה הבחור תרם רבות למועדון ב-2 קדנציות והיה
בורג מרכזי בשתי העליות. אני בטוח שהוא יחסר להרבה מאיתנו אבל צריך לדפדף הלאה ולהבין
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
תיקון קל שני מליון בקירובאריק כתב:אפשר להתווכח אם הצעד לשחרר את אופיר הוא נכון או שגוי ואפשר גם להתווכח האם זו החלטה
אני מדבר בנטו, בברוטו אתה בהחלט צודק.הסניגור האדום כתב: תיקון קל שני מליון בקירוב
- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
טעות איומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להחזיר את אופיר,
להחזיר את אופיר,
2 מליון שקל על ריק ..!!!
עם כל הכבוד לאופיר חיים ולשערים שלו אין שחקן בליגה הלאומית שבשנתיים צריך להרוויח סכומים כאלה
גם היכולת גם הגיל וגם השכר המוגזם שלו זה מה ששיכנע את גיא עזורי שאופיר לא ימשייך אני אחרי עזורי בקטע הזה
זה שי !
עם כל הכבוד לאופיר חיים ולשערים שלו אין שחקן בליגה הלאומית שבשנתיים צריך להרוויח סכומים כאלה
גם היכולת גם הגיל וגם השכר המוגזם שלו זה מה ששיכנע את גיא עזורי שאופיר לא ימשייך אני אחרי עזורי בקטע הזה
זה שי !

חבל, כי אם את אורן ניסים משאירים אז אין בכלל ספק שאת אופיר חיים היה אפשר להשאיר.
חבל, כי מעשה כזה לא נראה שנובע משיקולים מקצועיים.
חבל, כי אני בטוח שאופיר חיים היה מוכן לקצץ ולקבל שכר שיתאים לתרומתו היבשה, כי את התרומה שלו לרוח המועדון אי אפשר לכמת בכסף.
חבל, כי אני לא רואה עוד שחקן שירשום על החולצה שלו "אתם מה שהלב שלי בחר".
חבל, כי יותר אין שחקן שיודעים שהשיר שלו יהיה הכי חזק מבין כל השחקנים.
הכי חבל, כי אנחנו, עדיין, הפועל באר שבע.
חבל, כי מעשה כזה לא נראה שנובע משיקולים מקצועיים.
חבל, כי אני בטוח שאופיר חיים היה מוכן לקצץ ולקבל שכר שיתאים לתרומתו היבשה, כי את התרומה שלו לרוח המועדון אי אפשר לכמת בכסף.
חבל, כי אני לא רואה עוד שחקן שירשום על החולצה שלו "אתם מה שהלב שלי בחר".
חבל, כי יותר אין שחקן שיודעים שהשיר שלו יהיה הכי חזק מבין כל השחקנים.
הכי חבל, כי אנחנו, עדיין, הפועל באר שבע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
היום עצוב לי, מחר יהיה יותר טוב...
ככה זה שסמל (יש כאלה) משוחרר מהקבוצה שלך..
עצוב, ואכן קצת קשה לעיכול, אבל, יאלה הפועל, איתך באש ובמים, אלונה אוהבים אותך, לא היינו איפה שאנחנו בלעדייך, ואסור שנישכח את זה!!!
ולאופיר, תודה על כל מה שהיית בשבילנו, נשמה, מלחמה, גאווה, אמונה והרבה אהבה!
הלב האדום שלי תמיד יהיה איתך, והלב האדום שלך תמיד יהיה איתנו.
שומר לך מקום לידי בשער 5
ככה זה שסמל (יש כאלה) משוחרר מהקבוצה שלך..
עצוב, ואכן קצת קשה לעיכול, אבל, יאלה הפועל, איתך באש ובמים, אלונה אוהבים אותך, לא היינו איפה שאנחנו בלעדייך, ואסור שנישכח את זה!!!
ולאופיר, תודה על כל מה שהיית בשבילנו, נשמה, מלחמה, גאווה, אמונה והרבה אהבה!
הלב האדום שלי תמיד יהיה איתך, והלב האדום שלך תמיד יהיה איתנו.
שומר לך מקום לידי בשער 5

יום עצוב. גם אם ההחלטה מקצועית ואני מאמין שזה כך
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אני מקווה שהשחרור של אופיר לא ימנע ממנו לשוב למועדון ולהיות חלק ממנו לאחר הפרישה כי אני
חושב שאין הרבה שחקנים עם אופי כמו שלו.
משה, כך דברים בפרופורציה "טעויות כל כך חמורות" נו באמת, כאילו שאם הוא היה נשאר הוא היה משחק יותר מדיי.
אני מאוד אוהב את אופיר ומאחל לו המון בהצלחה אבל אם כל הכבוד המועדון הוא מעל לכל שחקן וזו לא סתם סיסמא.
אני לא רוצה להיות שונה מהפועל ת"א, אני רוצה להיות כמוהם!!!! בנתיים מי שזוכה בתארים בכדורגל אלה הקבוצות שהזכרת ולא אנחנו.
חושב שאין הרבה שחקנים עם אופי כמו שלו.
משה, כך דברים בפרופורציה "טעויות כל כך חמורות" נו באמת, כאילו שאם הוא היה נשאר הוא היה משחק יותר מדיי.
אני מאוד אוהב את אופיר ומאחל לו המון בהצלחה אבל אם כל הכבוד המועדון הוא מעל לכל שחקן וזו לא סתם סיסמא.
אני לא רוצה להיות שונה מהפועל ת"א, אני רוצה להיות כמוהם!!!! בנתיים מי שזוכה בתארים בכדורגל אלה הקבוצות שהזכרת ולא אנחנו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
זה מדהים למה הפכנו להיות, קבוצה של כסף כסף כסף.
בכל תגובה כאן כמעט הזכרתם את עיניין הכסף- לא שווה את הכסף, אפשרא להביא שחקן יותר טוב בסכום הזה בלה בלה בלה ..
מתי תבינו שהשחקנים האלה , קונים אותם בככסף !!! נטו !!!
אין נשמה, אין קשר, אין רגש !
עכשיו הם פה, עונה הבאה בביתר, עונה הבאה במכבי . כלום.
זאת סוג הקבוצה שאתם רוצים שתהיה כאן ?
ואל תגידו עכשיו "תפסיקו לכוון לבנוניות" וכאלה, כי לא, אפשר לכוון גבוה, להביא שחקנים טובים, אבל גם לשמור על הקבוצתיות, על הווינריות, על הביתיות .
ואני לא מדברת על סמלים כי כאלה , אחרי אסי כבר אין .
אבל נשמה, ווינריות, זה משהו שכבר לא יהיה בקבוצה הזאת בשנים הקרובות (אלא אם כן בונפלד יכנס לתלם וירש את התפקיד) .
בקיצור- אני בטוחה שאופיר היה מוכן לקצץ בשכר שלו, ועם הקיצוץ הזה הוא שווה, ואם לא מבחינת כדורגל ענק אז בתור נשמה עוד יותר גדולה .
צר לי מאד .
שיהיה בהצלחה אופיר, אוהבים מאד ומעריכים, מקווה שתחזור לפה !
בכל תגובה כאן כמעט הזכרתם את עיניין הכסף- לא שווה את הכסף, אפשרא להביא שחקן יותר טוב בסכום הזה בלה בלה בלה ..
אין נשמה, אין קשר, אין רגש !
עכשיו הם פה, עונה הבאה בביתר, עונה הבאה במכבי . כלום.
זאת סוג הקבוצה שאתם רוצים שתהיה כאן ?
ואל תגידו עכשיו "תפסיקו לכוון לבנוניות" וכאלה, כי לא, אפשר לכוון גבוה, להביא שחקנים טובים, אבל גם לשמור על הקבוצתיות, על הווינריות, על הביתיות .
ואני לא מדברת על סמלים כי כאלה , אחרי אסי כבר אין .
אבל נשמה, ווינריות, זה משהו שכבר לא יהיה בקבוצה הזאת בשנים הקרובות (אלא אם כן בונפלד יכנס לתלם וירש את התפקיד) .
בקיצור- אני בטוחה שאופיר היה מוכן לקצץ בשכר שלו, ועם הקיצוץ הזה הוא שווה, ואם לא מבחינת כדורגל ענק אז בתור נשמה עוד יותר גדולה .
צר לי מאד .
שיהיה בהצלחה אופיר, אוהבים מאד ומעריכים, מקווה שתחזור לפה !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
אווי אווי אויי ממש אני אבכה פה תיכף.רווית (: כתב:זה מדהים למה הפכנו להיות, קבוצה של כסף כסף כסף.
!
דיי כבר לזרוק ססמאות באוויר בלי הרבה תוכן .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
סיסמאות ? זה עובדה ...ניב כתב:
אווי אווי אויי ממש אני אבכה פה תיכף.
דיי כבר לזרוק ססמאות באוויר בלי הרבה תוכן .
אתם מאבדים את כל מה שמיוחד במועדון הזה, בטוחים שהכסף מעל הכל , שווה או לא שווה .
כמו שאמרתי, הכסף חשוב כי סך הכל זה פרנסה, אבל אם אין נשמה, אין לחימה, אין קבוצתיות - שומדבר לא שווה את זה !
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טירוף מערכות. זה ההגדרה הנכונה למה שהולך פה.
קומץ אנשים - שאת רובם אני מאוד אוהב ומעריך - שמנסה לעשות קולות של אלק רוב - פשוט איבד את השפיות.
מאמן קיבל החלטה מקצועית גרידא, החלטה סופר לגיטימית בנסיבות העניין בעיני בר דעת אובייקטיבי שמבין קצת כדורגל - אז מה לעזאזל אתם רוצים מה???!!! שנחזור לשכונה בה המאמן מקבל תכתיבים מקצועיים מבעל הבית??? תרגיעו!!
יש גם כאלה אצלם החוצפה ועזות המצח עובדים שעות נוספות, ובלי בושה טוענים שמדובר בהחלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית. אוי לאוזניים שכך שמועות!!
קומץ אנשים - שאת רובם אני מאוד אוהב ומעריך - שמנסה לעשות קולות של אלק רוב - פשוט איבד את השפיות.
מאמן קיבל החלטה מקצועית גרידא, החלטה סופר לגיטימית בנסיבות העניין בעיני בר דעת אובייקטיבי שמבין קצת כדורגל - אז מה לעזאזל אתם רוצים מה???!!! שנחזור לשכונה בה המאמן מקבל תכתיבים מקצועיים מבעל הבית??? תרגיעו!!
יש גם כאלה אצלם החוצפה ועזות המצח עובדים שעות נוספות, ובלי בושה טוענים שמדובר בהחלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית. אוי לאוזניים שכך שמועות!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ושוב,תרגעו כבררררררררררררררררררר!!!!!
חלאססס....תעמדו מאחורי המאמן,תהיו אם אלונה,ולא נגד הקבוצה......
חלאססס....תעמדו מאחורי המאמן,תהיו אם אלונה,ולא נגד הקבוצה......
אנשים כולה מביעים פה דיעה, יש כאלה שמקצינים אבל בכללי כולם בשליטה .
כואב לנו על השיחרור שלו, חלקנו היינו נוהגים אחרת.
רובנו לא יצאנו נגד אלונה והמערכת, אתם מקניטים את אותם מבעירי האש שאתם בעצמכם גם מוסיפים שמן למדורה .
כואב לנו על השיחרור שלו, חלקנו היינו נוהגים אחרת.
רובנו לא יצאנו נגד אלונה והמערכת, אתם מקניטים את אותם מבעירי האש שאתם בעצמכם גם מוסיפים שמן למדורה .
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!