עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
Re: עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
ה30 דק' ראשונות הזכירו את המשחק מול שריף, מציק לראות טעות שחוזרת על עצמה.
כמו כן ,זה היה נגד חיפה. כבר חיכיתי ל3 שלהם כמו בחצי גמר. קשה נגדם.
כמו כן ,זה היה נגד חיפה. כבר חיכיתי ל3 שלהם כמו בחצי גמר. קשה נגדם.
אני לא מבין, זו בושה להודות שיש לנו הרכבים שהם מאוד בעיתיים נגד קבוצות מסוימות?
היו לנו 30 דק רעות נטו בגלל ירידה גרועה להגנה של כמה שחקנים בנוסף איבודי כדור קריטיים באיזורים מסוכנים.
כנראה ברק בכר ידע על מה ללחוץ, וראינו קצת יותר משמעת במחצית השנייה. כמו כן, לחיפה יש כושר גופני של ילדים בני 12, אם הם היו עם טיפה יותר סיבולת, היה לנו הרבה יותר קשה.
אני לא מאמין שבכר יפתח עם אותו הרכב במשחק הבא מול חיפה, נראה לי מוגזם לחזור על הטעות כלכך הרבה פעמים.
היו לנו 30 דק רעות נטו בגלל ירידה גרועה להגנה של כמה שחקנים בנוסף איבודי כדור קריטיים באיזורים מסוכנים.
כנראה ברק בכר ידע על מה ללחוץ, וראינו קצת יותר משמעת במחצית השנייה. כמו כן, לחיפה יש כושר גופני של ילדים בני 12, אם הם היו עם טיפה יותר סיבולת, היה לנו הרבה יותר קשה.
אני לא מאמין שבכר יפתח עם אותו הרכב במשחק הבא מול חיפה, נראה לי מוגזם לחזור על הטעות כלכך הרבה פעמים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה היה 30 דקות גרועות מנטלית.zivmay כתב:אני לא מבין, זו בושה להודות שיש לנו הרכבים שהם מאוד בעיתיים נגד קבוצות מסוימות?
כי החל מדקה 35 הקבוצה חזרה לעצמה כולל הובאן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעניין אותי אם איזה הרכב אחר היית פותח במשחק הזה?zivmay כתב:אני לא מבין, זו בושה להודות שיש לנו הרכבים שהם מאוד בעיתיים נגד קבוצות מסוימות?
אתה במשחק על תואר, נמצא בכושר מצויין ורוצה התקפה, היית פותח עם קשר אחורי נוסף או מליקסון בקישור??
ההתקפה שלנו שיחקה לא פחות ממצויין אתמול וקורה שפותחים פחות טוב הגנתית.
ההרכב הרגיל.talb55 כתב:
מעניין אותי אם איזה הרכב אחר היית פותח במשחק הזה?
אתה במשחק על תואר, נמצא בכושר מצויין ורוצה התקפה, היית פותח עם קשר אחורי נוסף או מליקסון בקישור??
ההתקפה שלנו שיחקה לא פחות ממצויין אתמול וקורה שפותחים פחות טוב הגנתית.
שלישייה חזקה באמצע, מליקסון נוואקמה לוסיו בהתקפה. העונה עדיין לא ספגנו עם ההרכב המקורי.
אבל למה אתה חושב שיש איזה הרכב רגיל?? כשצריך הגנה יש את הקילר הדפנסיבי, שצריך קישור יש שבתאי וראדי ושצריך התקפה מליקסון מכניס גיוון. זה היופי בגיוון. אגב אני לא חושב שלשחקן כזה או אחר למשל טאהה יש יותר אשמה מאשר "לבאנקרים" שלך, אם הם היו פותחים טוב יותר...zivmay כתב:
ההרכב הרגיל.
שלישייה חזקה באמצע, מליקסון נוואקמה לוסיו בהתקפה. העונה עדיין לא ספגנו עם ההרכב המקורי.
ראינו את זה בכמה וכמה משחקים, מול קבוצות חזקות.talb55 כתב:
אבל למה אתה חושב שיש איזה הרכב רגיל?? כשצריך הגנה יש את הקילר הדפנסיבי, שצריך קישור יש שבתאי וראדי ושצריך התקפה מליקסון מכניס גיוון. זה היופי בגיוון. אגב אני לא חושב שלשחקן כזה או אחר למשל טאהה יש יותר אשמה מאשר "לבאנקרים" שלך, אם הם היו פותחים טוב יותר...
שריף, אתמול, ביתר, חצי גמר הגביע, מכבי שנה שעברה בבית- יש משחקים שיש בעיית מצ'אפ.
אתה יכול לעבור על המשחקים בזמנך הפנוי ולהווכח בעצמך, המהפך עצמו היה מדהים ויפה לעין, אבל סה"כ אנחנו מצפים מהקבוצה להראות יציבות ולא הפקרות הגנתית במשחקים חשובים.
אני לא אומר ששחקנים כמו טהאא ובוזגלו לא מתאימים לקבוצה, אבל מול קבוצות אחדות, הם פשוט לא יכולים להתמודד.
אין שום קשר להרכב. שחקנים עלו לשמור על הרגליים.
אין מה להאשים שחקנים ספציפיים, כולם נכנסו לתאקלים בצורה הכי רכה שראיתי אי פעם.
בכר כנראה שטף אותם בהפסקת מים שאי אפשר לזלזל במעמד כזה
עכשיו אתה חכם בדיעבד, לא היינו צריכים להגיע למצב הזה מלחתחילה. ואם שיר צדק היה נפצע במחצית השניה מתי שנזכרנו לשחק כדורגל? אין דבר כזה אם ואם ואם כמו שאתה אומר. ברק בכר אמר בעצמו שזה משחק חשוב למועדון ולכן עלה עם ההרכב הכי חזק שלו, אז מבחינתי אם שחקן עלה לשחק הוא ילחם כל עוד הוא במשחק וכן יש סיכוי שהוא יפצע, אם בכר חושב שהוא לא מוכן להעמיד שחקן כזה או אחר בפני סיכון אז שלא יפתח איתו, כי אם שיר צדק עולה לשחק אבל לא יורד לגליצים אז אין לו מה לעשות על הדשא, עדיף שיעלה שחקן שכן עושה גליצים גם אם הוא פחות טוב.The red one כתב:אם ואם ואם. כולך (וכל מי שהגיב בצורה כזו בעמודים 1-4) מלאים בחוכמת הבדיעבד.
הרי אם שיר צדק היה יורד לגליץ' כמו שאתה דורש ממנו, ונפצע בגלל הדשא הנוראי שם או בגלל נחיתה לא טובה על הרגל, מה היית אומר? היית זועק "לא! מטומטם!! מה עשית??? על דבר כזה אתה מפספס את סלטיק??? במשחקים כאלה שומרים רגליים!!!"
אתה יודע מה הפיתרון לחוכמת הבדיעבד? לא להיות חכם בדיעבד. לא לקפל בדקה 30, לא לדרוש מהשחקנים משהו ואחר כך להתהפך.
ובסוף ראית מה יצא מזה? השחקנים גם באו "להעביר את הזמן" (לא מסכים אבל נזרום) עד דקה 30, גם לא התאבדו ושרפו את הדשא, גם לא נפצעו וגם בסוף עשו מהפך ענק, הניפו תואר וחגגו בסיום. מה צריך יותר מזה?
מתי תבינו ששמות לא משחקים כדורגל, זה שקוראים לך רונלאדו לא יגרום לך לנצח משחק, אם תשחק כמו רונאלדו זה מה שיגרום לך לנצח.
!!!talb55 כתב:זה הסגנון של אובידיו. הוא השחקן עם התנועה הכי חכמה בקבוצה שלנו. כשמשחקים עם מאור קשר שלישי בעייתי לעשות את הגיחות האלה באופן דחוף אבל ביכולת של אובידיו ובתנועה שלו לא הייתי משנה שום דבר שחקן מדהים!!
השחקן הכי חכם בקבוצה.
המורל שהניצחון הזה הביא לקראת המשחק מול סלטיק.
שווה את הכל!!
שווה את הכל!!
כולם צודקים.
השחקנים אכן שמרו על הרגליים ואני לא מאשים אותם, גם שחקני ברצלונה ישמרו על הרגליים משחק לפני גמר הצמפיונז, וסלטיק זה הגמר צמפיונז שלנו.
אבל, זה גם נכון ששחקנים מסוימים מתאימים פחות למשחקים מסוימים. זה נקרא luxury players וזה מאוד רלוונטי למאור בוזגלו.
העניין עם מאור הוא שבגיל הזה הוא כבר לא ישתנה. הוא כבר לא יעבוד על המסה והוא לא ישנה סגנון משחק. וזה בסדר, כי ברמה שלו בליגה שלנו כל הבעיות מתגמדות לעומת הרווח השולי שהוא מוסיף. אבל ברמות גבוהות הוא פשוט יצטרך להסתפק בלהיות super-sub הכי טוב שהוא יכול להיות, כי מרמה מסויימת החשיבות לטקטיקה ועמידה מקבלת משנה תוקף. במיוחד במשחקי נוקאאוט
השחקנים אכן שמרו על הרגליים ואני לא מאשים אותם, גם שחקני ברצלונה ישמרו על הרגליים משחק לפני גמר הצמפיונז, וסלטיק זה הגמר צמפיונז שלנו.
אבל, זה גם נכון ששחקנים מסוימים מתאימים פחות למשחקים מסוימים. זה נקרא luxury players וזה מאוד רלוונטי למאור בוזגלו.
העניין עם מאור הוא שבגיל הזה הוא כבר לא ישתנה. הוא כבר לא יעבוד על המסה והוא לא ישנה סגנון משחק. וזה בסדר, כי ברמה שלו בליגה שלנו כל הבעיות מתגמדות לעומת הרווח השולי שהוא מוסיף. אבל ברמות גבוהות הוא פשוט יצטרך להסתפק בלהיות super-sub הכי טוב שהוא יכול להיות, כי מרמה מסויימת החשיבות לטקטיקה ועמידה מקבלת משנה תוקף. במיוחד במשחקי נוקאאוט
- The red one
מה הקשר הרכב ומה הקשר בכר ... אני דיברתי על ההתנהלות של האוהדים במהלך המשחק. אני לא יכול להיות חכם בדיעבד אם בעמוד 3 של האשכול אמרתי "הנה התעורננו וזה לא גמור" כשלפניי אנשים כבר אמרו שחירבנו את התואר, לקפל ויאללה הביתה!blueman כתב: עכשיו אתה חכם בדיעבד, לא היינו צריכים להגיע למצב הזה מלחתחילה. ואם שיר צדק היה נפצע במחצית השניה מתי שנזכרנו לשחק כדורגל? אין דבר כזה אם ואם ואם כמו שאתה אומר. ברק בכר אמר בעצמו שזה משחק חשוב למועדון ולכן עלה עם ההרכב הכי חזק שלו, אז מבחינתי אם שחקן עלה לשחק הוא ילחם כל עוד הוא במשחק וכן יש סיכוי שהוא יפצע, אם בכר חושב שהוא לא מוכן להעמיד שחקן כזה או אחר בפני סיכון אז שלא יפתח איתו, כי אם שיר צדק עולה לשחק אבל לא יורד לגליצים אז אין לו מה לעשות על הדשא, עדיף שיעלה שחקן שכן עושה גליצים גם אם הוא פחות טוב.
מתי תבינו ששמות לא משחקים כדורגל, זה שקוראים לך רונלאדו לא יגרום לך לנצח משחק, אם תשחק כמו רונאלדו זה מה שיגרום לך לנצח.
וכבר התווכחו איתי פה על זה לפני המשחק וגם בזה צדקתי - לשחקנים המשחק ביום שלישי היה צריך להיותי ותר חשוב. ובסוף מה שקרה זה שחצי שעה הם לא שיחקו, ואז בסוף כשהעתוררו נתנו בליץ' של חצי שעה והופ זכינו בתואר בקלי קלות.
לא, זה לא יהיה ככה בכל משחקי הליגה, כי המשחק הזה היה פחות חשוב ממשחקי ליגה. אבל הנה - בסוף כולם יצאו מרוצים. וכמו שאמרתי, במידה והיינו עולים כמו אריות, ושחקן היה נפצע במהלך גליץ' על הכדור כי הוא נתקע בגבשושית בדשא בנתניה ומסובב את הקרסול, הייתם מזדעקים פה למה לעזאזל הוא ירד לגליץ' הזה במשחק כזה לא קריטי ולמה הוא לא שמר על הרגליים.
תודה רבה.yedidel כתב:אין שום קשר להרכב. שחקנים עלו לשמור על הרגליים.
תודה.matanred כתב:נשארתם אוהדים פח גם במשחק מעפן על תואר שולי מתחילים להוציא את כל הרפש בפיגור
קראתי את האשכול מתחילתו ןעד סופו המהירות שחותכים שחקנים, אוהדים, גישה, ביצועים ואחרי 45 דקות כל הניסוח והגישה משתנה.
אל תהיו עקביים בדיעה זה כבר הבנו, לפחות תתנסחו בכבוד לשחקנים ולמועדון שלכם, כמה טרולים הייתם באים למשחק במקום להסריח את הפורום בסגנון הדוחה הזה.