אוגו היה צריך להיות כבר עם חוזה משודרג.CrazyRed7 כתב: שנה שעברה לא הייתה את החשיפה הענקית שתהיה העונה באירופה.
שחקנים כמו אוגו, טוני וצדק יחטפו במהרה אם לא נתחיל כבר עכשיו בשדרוג חוזים והכנסת סעיפי שחרור שירחיקו מתעניינים.
יוצר חשוב מכל רכש.
אוגו היה צריך להיות כבר עם חוזה משודרג.CrazyRed7 כתב: שנה שעברה לא הייתה את החשיפה הענקית שתהיה העונה באירופה.
שחקנים כמו אוגו, טוני וצדק יחטפו במהרה אם לא נתחיל כבר עכשיו בשדרוג חוזים והכנסת סעיפי שחרור שירחיקו מתעניינים.
לא מסכים. הם לא בגיל של אצילי לדוגמא שכל הקריירה לפניו ויכול לעשות סיבוב יפה באירופה.izguy83 כתב: צריך להתאבד על ארבעתם, אבל מכירה שלהם זה חלק מהמחיר של ההצלחה.
מסכים ורשמתי שצריך לעשות הכל כדי להשאירם, אבל מספיק הצעה טובה מקבוצות דרג ב' כדי שהם יעשו את הכל כדי לצאת מכאן ונוכחנו לדעת שקשה מאוד להשאיר שחקן בכוח. זה נזק גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך.CrazyRed7 כתב: לא מסכים. הם לא בגיל של אצילי לדוגמא שכל הקריירה לפניו ויכול לעשות סיבוב יפה באירופה.
טוני, אוגו ושיר ביחד על מליקסון(שלגביו ברור שלא ילך לשום מקום) הם העוגן של הקבוצה. הרי יותר מ1-1.5 מיליון יורו לא נקבל עליהם והסכומים האלה מצחיקים ביחס להשקעה של אלונה שתרד אם נאבד שחקנים כאלה.
אני בספק אם נצליח להביא שוב שחקנים זרים כמו טוני ואוגו ובלם ישראלי כמו צדק.
תן להם חוזים משודרגים, ביחד עם הצלחת הקבוצה, ויש סיכוי טוב שישארו איתו ב3 השנים הקרובות ויבנו פה שושלת.
+1CrazyRed7 כתב: שנה שעברה לא הייתה את החשיפה הענקית שתהיה העונה באירופה.
+1Totti כתב:זה שאף אחד לא מושיב אותו כבר ופותח את החוזה זה לא פחות ממחדל.
500 אלף אירו וסעיף יציאה של 4 מיליון. הוא שווה כל סנט
איתך, כל פעם שאני נכנס לפורום אני על סף התקף לב מחדשYallaHapoel כתב:אולי תשנו כבר את הכותרת של הטופיק הזה?
ידידאל?