ליגת אלופות VS ליגה אירופאית
Re: ליגת אלופות VS ליגה אירופאית
אם כבר הגענו עד לכאן אז רק אלופות בלי לחשוב פעמיים.
למה לא תחזור? כל המטרה בצבירת דירוג היא שבעתיד יהיה לך קל יותר.hb7 כתב:
אני מדבר על ההזדמנות שלדעתי כמעט בטוח לא תחזור,לא משחק אליפות מחזור אחרון ולא פלייאוף אלופות,לא הייתי אומר פייבוריטים ברורים,מול אולימפיאקוס היה לנו 10% סיכוי עכשו לדעתי יש לנו 35% ואם נשיג תיקו בחוץ זה כבר 50\50
עזבו רגע חלומות ופנטזיות בצד, מבחינה מקצועית פרופר, הליגה האירופית תפורה בדיוק למידותינו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה הם מידותנו? אנחנו לא יודעים מהו הפוטנציאל של הקבוצה שלנו.Totti כתב:עזבו רגע חלומות ופנטזיות בצד, מבחינה מקצועית פרופר, הליגה האירופית תפורה בדיוק למידותינו.
הרי ברור שהצד החזק שלנו זהו מתפרצות. בליגה לא יוצא לנו לשחק ככה יותר מידי.
זה סגנון משחק מעולה לקמפיין אירופאי.
מה המידות של מכבי תל אביב של קלינגר שהוציאה תוצאות לא רעות כלל?
מידותינו לצורך העניין, הן המידות של כל קבוצה ישראלית באשר היא.yakar כתב: מה הם מידותנו? אנחנו לא יודעים מהו הפוטנציאל של הקבוצה שלנו.
הרי ברור שהצד החזק שלנו זהו מתפרצות. בליגה לא יוצא לנו לשחק ככה יותר מידי.
זה סגנון משחק מעולה לקמפיין אירופאי.
מה המידות של מכבי תל אביב של קלינגר שהוציאה תוצאות לא רעות כלל?
הפערים בין דרג ב-ג' ל-א' הם אדירים ואנחנו מגרדים את ד' מלמטה, אם בכלל.
קבוצות כמו באיירן, יובה, בארסה, ריאל, אתלטיקו הן כמה וכמה רמות מעל מה שהכדורגל הישראלי יהיה אי פעם ולראיה, מכבי תל אביב מול צ'לסי אשתקד, במשחק של נערים ב' נגד בוגרים, בתקופת שפל של הלונדונים.
מבחינת יוקרה וחוויה, אין ספק שאלופות. מבחינת אתגר מקצועי אמיתי אם יכולת לעשות גם משהו משמעותי על המגרש, רק ליגה אירופית. לא רק עבורנו, עבור כל קבוצה ישראלית
מגן שמאלי ופליימקר ברמה שלא התרגלנו לראות כאן פחות מזה לא חושב שיהיה לנו מה למכור בצ'מפיונס.
- אני איתך באש ובמיים
לא אשכח בחיים את המספרת של זהבי מול ליוון...
ליגת האלופות זה הרבה כסף, זה תהילה, זה חלום, זה שחקנים שיש לנו בסגל חולמים לשחק בקבוצה שמשחקת שם, זה הטופ של הטופ
ליגת האלופות זה הרבה כסף, זה תהילה, זה חלום, זה שחקנים שיש לנו בסגל חולמים לשחק בקבוצה שמשחקת שם, זה הטופ של הטופ
זה כל כך הזוי שנצליח להוציא 4 נקודות בקמפיין מעולה מצידנו?Totti כתב: מידותינו לצורך העניין, הן המידות של כל קבוצה ישראלית באשר היא.
קבוצות כמו באיירן, יובה, בארסה, ריאל, אתלטיקו הן כמה וכמה רמות מעל מה שהכדורגל הישראלי יהיה אי פעם ולראיה, מכבי תל אביב מול צ'לסי אשתקד, במשחק של נערים ב' נגד בוגרים, בתקופת שפל של הלונדונים.
מבחינת יוקרה וחוויה, אין ספק שאלופות. מבחינת אתגר מקצועי אמיתי אם יכולת לעשות גם משהו משמעותי על המגרש, רק ליגה אירופית. לא רק עבורנו, עבור כל קבוצה ישראלית
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה הייתה הרמה של אפואל ניקוסיה כשהגיעה לרבע גמר ליגת האלופות?Totti כתב: מידותינו לצורך העניין, הן המידות של כל קבוצה ישראלית באשר היא.
מה הייתה הרמה של מכבי ת"א של קלינגר (סיימה 8 בישראל באותה עונה) כשניצחה את איאקס וסיימה בתיקו עם יובנטוס?
לרוב באלופות הקבוצה החזקה בבית, לפעמים אפילו שתי הקבוצות החזקות בבית, מבטיחות את ההעפלה עוד לפני המחזורים האחרונים, ואז למחזורים האחרונים עולים עם המילואים (כמו שיונייטד עשתה בזמנו עם מכבי חיפה).
במצב כזה אפשר לקחת נקודות גם בליגת האלופות (כמו מכבי תל אביב מול ההרכב השני/השלישי של יובנטוס וחיפה מול ההרכב השני/שלישי של יונייטד).
גם באירופאית, עם קבוצות כמו יונייטד, אפשר לקבל בתים קשים מאוד מקצועית.
צריכים לשאוף הכי גבוה, לחלום הכי גבוה, במילא אם לא נצליח נגיע לאירופאית...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 12 אוגוסט 2016, 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא. ממש לא הזוי.yakar כתב:
זה כל כך הזוי שנצליח להוציא 4 נקודות בקמפיין מעולה מצידנו?
אני אהיה יהיר ואומר שמבית כמו של מכבי אשתקד אנחנו מוציאים נקודות(אם מארחים בטרנר), חד משמעית.
יש כאן משתמשים שאני מכבד(כמו משה-sir alex) שחובבים תיאורים גרנדיוזים מפוארים עד רמה כמעט לא מציאותית, אני פחות מתחבר לקונספט.
ליגת האלופות זה חלום ולא אכאב לרגע אם נופיע שם, ההפך, אני מקווה ומייחל. אבל שימו רגע חלומות בצד ותתייחסו מקצועית נטו- הליגה האירופית מתאימה במידות שלה וברמת הקושי הרבה יותר לקבוצות ישראליות. במקום להשתמש בדוגמאות קלושות כמו אפועל ובאטה, אפשר לקחת קמפיינים ישראלים שבנו מסורת של הצלחות בזירות האירופיות והאחרון שהם מגיע ממכבי תל אביב, שהעפילה לשלב 32 הגדולות של המפעל. בעיניי לפחות, זה הרבה פחות סקסי מתיגת האלופות אבל הרבה יותר יעיל ובונה היסטוריה ומסורת של מועדון באירופה
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 אוגוסט 2016, 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
קשה לי לנהל את הדיון הזה בשני פורומים שונים אבל כן, זה עד כדי כך הזוי.yakar כתב:
זה כל כך הזוי שנצליח להוציא 4 נקודות בקמפיין מעולה מצידנו?
קשה קצת להסביר מה ההבדלים בין כל הקבוצות שנמצאות כרגע בשלב הבתים לבינינו, אני מאמין שאת רובן ראית אבל תסתכל על הקבוצות בדרג השלישי שאיתן אנחנו אמורים להלחם במידה ונעלה לבתים, תראה קצת משחקים שלהם ביוטיוב אם לא עקבת אחרי הקבוצות האלה העונה ותבין את ההבדלים.
אין שום קבוצה שאנחנו יכולים לאיים עליה בשלב הבתים של ליגת האלופות. אנחנו נהיה בשר תותחים.
בליגה האירופית לעומת זאת עם קמפיין יפה אפשר אפילו לחלום על מעבר לשלב הבתים, וזה מרגש אותי הרבה יותר מלעלות לבתים וללכת הביתה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איזה תיאוריות אני מפתח?Totti כתב: לא. ממש לא הזוי.
אני אהיה יהיר ואומר שמבית כמו של מכבי אשתקד אנחנו מוציאים נקודות(אם מארחים בטרנר), חד משמעית.
יש כאן משתמשים שאני מכבד(כמו משה-sir alex) שחובבים תיאורים גרנדיוזים מפוארים עד רמה כמעט לא מציאותית, אני פחות מתחבר לקונספט.
ליגת האלופות זה חלום ולא אכאב לרגע אם נופיע שם, ההפך, אני מקווה ומייחל. אבל שימו רגע חלומות בצד ותתייחסו מקצועית נטו- הליגה האירופית מתאימה במידות שלה וברמת הקושי הרבה יותר לקבוצות ישראליות. במקום להשתמש בדוגמאות קלושות כמו אפועל ובאטה, אפשר לקחת קמפיינים ישראלים שבנו מסורת של הצלחות בזירות האירופיות והאחרון שהם מגיע ממכבי תל אביב, שהעפילה לשלב 32 הגדולות של המפעל. בעיניי לפחות, זה הרבה פחות סקסי מתיגת האלופות אבל הרבה יותר יעיל ובונה היסטוריה ומסורת של מועדון באירופה
אפשר להוציא בשישה משחקים בליגת האלופות 4 נקודות, בטח אם נקבל קבוצה גדולה שתעלה מוקדם ותשלח את המילואים לטרנר במזורי הסיום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Sir Alex Ferguson כתב: מה הייתה הרמה של אפואל ניקוסיה כשהגיעה לרבע גמר ליגת האלופות?
מה הייתה הרמה של מכבי ת"א של קלינגר (סיימה 8 בישראל באותה עונה) כשניצחה את איאקס וסיימה בתיקו עם יובנטוס?
אז הכדורגל שלנו היה הרבה יותר טוב מהיום , היום הכדורגל הישראלי (למרות ההצלחות השנה באירופה של כל הקבוצות) הולך אחורה הרבה אחורה הפערים בינינו לבין הקבוצות האירופאיות רק הולך וגדל(ואל תכניסו לי את הניצחון על אולימפיאקוס פה , כי היה פה בהתחלה זלזול שלהם ודבר שני 8 שנים רצופות ביולי הם עוד בחופש , פה ביולי הם כבר היו צריכים לשחק משחק רשמי) .
תקנו אותי אם אני טועה , אבל כמות הקמפיינים המעולים בליגה האירופית(עלייה) , זהה לכמות הקמפיינים הטובים בליגת האלופות(קמפיין מכובד)Totti כתב: לא. ממש לא הזוי.
לא מעדיף קמפיין מכובד(עם נקודות) בצמפיונס על עלייה לשלב הבא האירופית?
פערי רמות? גם באירופית זה קיים.
נגיד שאנחנו באירופית, גם לשם נגיע כאנדרדוג מול כל קבוצה.
כי אין לנו את המנטליות והמסורת לבוא עם ביטחון שאנחנו שולטים בקצב.
זה לא שנעלה לאירופית ונשלוט בקצב המשחק.
אז מבחינתי זה אותו דבר.
ליגת האלופות תהיה קשה הרבה יותר, מאתגרת יותר ותתן לנו מסורת הרבה יותר גדולה גם אם נפסיד את כל המשחקים.
את המסורת נקבל כמועדון במוקדמות בכל עונה שלאחר מכן.
ואת הניסיון דרך ההפסדים עצמם.
לטענתכם כדי לקפוץ לליגת האלופות צריך לעשות את זה מבוקר וזהיר, אז עד שלא ניקח את הגביע באירופית לא נעלה לאלופות כי זה לא מידתנו????
היום הברזל חם. היום להכות.
נגיד שאנחנו באירופית, גם לשם נגיע כאנדרדוג מול כל קבוצה.
כי אין לנו את המנטליות והמסורת לבוא עם ביטחון שאנחנו שולטים בקצב.
זה לא שנעלה לאירופית ונשלוט בקצב המשחק.
אז מבחינתי זה אותו דבר.
ליגת האלופות תהיה קשה הרבה יותר, מאתגרת יותר ותתן לנו מסורת הרבה יותר גדולה גם אם נפסיד את כל המשחקים.
את המסורת נקבל כמועדון במוקדמות בכל עונה שלאחר מכן.
ואת הניסיון דרך ההפסדים עצמם.
לטענתכם כדי לקפוץ לליגת האלופות צריך לעשות את זה מבוקר וזהיר, אז עד שלא ניקח את הגביע באירופית לא נעלה לאלופות כי זה לא מידתנו????
היום הברזל חם. היום להכות.