ליגת אלופות VS ליגה אירופאית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

ליגת אלופות VS ליגה אירופאית

הסקר נגמר בתאריך 27 אוגוסט 2016, 13:02

ליגת אלופות
55
93%
ליגה אירופאית
4
7%

סך הכול הצבעות: 59

סמל אישי של משתמש
nir767676

Re: ליגת אלופות VS ליגה אירופאית

שליחה על ידי nir767676 »

South Boy כתב:
מה? איך בדיוק קבוצות כמו מילאן ואינטר שלא מסוגלות להגיע לליגת האלופות דרך הליגה שלהן יקבלו כיסא שמור? לא שמעתי על שינוי צפוי בשיטה ואשמח אם תפרט, לפי איך שזה נראה אופ"א דווקא מורידה את הרמה של המפעל עם החוק הדבילי הזה שקבוצות שלקחו אליפות במדינה שלהן והעפילו ישירות לבתים יהיו בדרג הראשון של ההגרלה.
$$$$$$$$$$$$$

זה גם מפתיע שזה קורה רק עכשיו. במיוחד בארגון מושחת ומסואב כמו אופ"א שאוהבים מאוד את השעונים ב50 אלף דולר שלהם.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

South Boy כתב:
מה? איך בדיוק קבוצות כמו מילאן ואינטר שלא מסוגלות להגיע לליגת האלופות דרך הליגה שלהן יקבלו כיסא שמור? לא שמעתי על שינוי צפוי בשיטה ואשמח אם תפרט, לפי איך שזה נראה אופ"א דווקא מורידה את הרמה של המפעל עם החוק הדבילי הזה שקבוצות שלקחו אליפות במדינה שלהן והעפילו ישירות לבתים יהיו בדרג הראשון של ההגרלה.
עד כמה שאניניודע מדובר כרגע בשמועות ורצונות ולא במשהו מבוסס.
הקבוצות הגדולות מבינות את הפוטנציאל הכלכלי ורוצות לייצר מעין ליגה אדריאטית שתכלול מספר חברות מצומצם יחסית, החברות בליגה הזו יבחרו פרסונלית וללא קשר לתוצאות בליגות המקומיות.
מהלך שכזה יוביל לפרישתן מהאלופות ובעצם עיקור של האלופות מתוכן.
להבנתי ואולי אני טועה, אופא נלחמת בכל הכוח בעניין הזה אבל הכסף מדבר והקבוצות הגדולות מבינות שבליגה סגורה הכסף גדול הרבה יותר מבאלופות

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

YallaHapoel כתב:בואו נעשה את זה יותר מעניין.
ליגה אירופית ואליפות VS צמפיונס.
תן לי הופעה סבירה מינוס באירופית, הדחה ברבע גמר טוטו ובסיבוב ח׳ של הגביע, ואליפות. חותם עכשיו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לא מאמין שזה יקרה.
עושים את זה בכדורסל כי אין שם באמת רמה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

simply-red כתב:אין אחד בפורום שיתנגד לצפות בדו קרב המוחות בין בכר לסימאונה, אין אחד שיתנגד לאיזה סופ"ש בפריז עם האישה בשילוב משחק בליגת האלופות בין פ.ס.ז לבין ב"ש, אין אחד שיתנגד לביקור באמסטרדם עם החבר'ה..

דרך אגב, בעוד שנתיים כנראה שכבר לא תהיה ליגת האלופות במתכונת שאנחנו מכירים, הולכת להיות ליגה סגורה לאלופות הנצחיות, בלי שום קשר להשגים שלהן בליגה בשנה שלפני. קבוצות כמו ברסה, ריאל מדריד, מילאן,ביירן מינכן, אינטר, פסז', אייקס וכו' יקבלו מקום אוטומטי, "כסא שמור" כמו בבית הכנסת. הסיכוי לקבוצה ישראלית להשתחל לליגה הזו יהיה אפסי.
אפשר לומר שזו ההזדמנות הכמעט אחרונה שלנו להשתתף במפעל של האלופות.
נכון חלקית, אמורים להיות שריונים, יהיו יותר קבוצות שעולות אוטומטית, אבל עדיין יהיו מוקדמות, פשוט פחות קבוצות שעולות מהמוקדמות.
אם זה באמת יקרה, אני אפסיק לראות את ליגת האלופות, זה יהפוך לחרא מהכדורסל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

South Boy כתב:

מתוך כתבה של יעקב זיו באתר "ספורט1"

"אופ"א וארגון הקבוצות המסונפות אליה הגיעו להסכמה על הפורמט החדש של ליגת האלופות, שיהיה דומה ליורוליג בכדורסל, כך מדווח "אל מונדו דפורטיבו". הפורמט שאמור לצאת לדרך בעונת 2018/19, כלומר בעוד שנתיים, ייקרא "סופר צ'מפיונסליג" וישריין את הקבוצות הגדולות של אירופה בלי כל קשר למיקום שלהן בליגות השונות.
הפורמט יעבוד בדומה לזה הקיים, אבל עם שינוי "קטן". המשמעות: לשלוש הליגות הבכירות (כרגע: ספרד, אנגליה וגרמניה) יהיו ארבע נציגות במפעל, אבל הרביעית לא תהיה בהכרח הקבוצה שתפסה את המקום הרביעי אלא תיבחר על פי הישגי ההיסטוריה שלה. הדבר יאפשר לברצלונה, באיירן או מנצסטר יונייטד למשל להיות במפעל גם אם סיימו רק במקום העשירי בליגה שלהן.
הפורמט החדש עשוי להגדיל את מספר המשתתפות האוטומטיות מ-22 כפי שנהוג כיום ל-27 מתוך ה-32, ולהותיר לליגות הבינוניות והנמוכות של אירופה רק חמישה מקומות פנויים. הקבוצות מאותן ליגות יצטרכו להסתפק בליגה האירופית, אבל יפוצו כלכלית. עוד הוחלט להגדיל ב-20 אחוז את המענקים שמחלקת אופ"א לקבוצות במפעל המוביל שלה."

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Noam98 כתב: תן לי הופעה סבירה מינוס באירופית, הדחה ברבע גמר טוטו ובסיבוב ח׳ של הגביע, ואליפות. חותם עכשיו.
אתה לוזר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Noam98 כתב: תן לי הופעה סבירה מינוס באירופית, הדחה ברבע גמר טוטו ובסיבוב ח׳ של הגביע, ואליפות. חותם עכשיו.
תן לי עליה לבתים, דאבל וחצי גמר גביע הטוטו ואני מאושר איך אני איתך?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני מסתפק בגמר צמפיונס.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יעקב זיו לא מעודכן כל כך.
המטרה באוופ"א אחרי שפלטיני הלך להפסיק את המודל שלו של הזדמנות לקטנות .

המטרה לתת ל4 הראשונות בארבעת הליגות הגדולות(אנגליה איטליה ספרד גרמניה) מקום מובטח בשלב הבתים .
לאחר מכן להבטיח לאלופה של המדינות מדרג 5 עד 10 (וכרגע זה צרפת,רוסיה,בלגיה,אוקראינה,פורטוגל,שוויץ,טורקיה. הכל בערך זה יכול להיות גם מ5 עד 12) גם מקום בשלב הבתים .
הסגניות של המדינות האלה יקבלו גם דירוג בשלבי המוק' , ז"א לנציגה מהליגות הנמוכות יהיה הפעם הרבה יותר קשה להגיע לשלב הבתים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אני כורת ביצה אם יש פה אוהד שלא יהיה מאושר בסוף העונה מסנריו כזה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ליגת האלופוץ בלי לחדוב פעמיים
בית של ריאל ארסנל ואייקס

הגענו לפה כדי להגיע למקומות האלה כמו שאמרו פה לא בטוח שנהיה במצב הזה שוב
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

זה שי ! כתב:ליגת האלופוץ בלי לחדוב פעמיים
בית של ריאל ארסנל ואייקס

הגענו לפה כדי להגיע למקומות האלה כמו שאמרו פה לא בטוח שנהיה במצב הזה שוב
זה שי !
הלוואי, זה אומר שמסיימים מקום שלישי

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Noam98 כתב:אני כורת ביצה אם יש פה אוהד שלא יהיה מאושר בסוף העונה מסנריו כזה
אין שום סיבה לעוף בסיבוב ח' של גביע המדינה. שום סיבה. ברור שאנשים יהיו שמחים מאליפות ומקמפיין אירופאי, ועדיין.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הראל כתב:יעקב זיו לא מעודכן כל כך.
המטרה באוופ"א אחרי שפלטיני הלך להפסיק את המודל שלו של הזדמנות לקטנות .

המטרה לתת ל4 הראשונות בארבעת הליגות הגדולות(אנגליה איטליה ספרד גרמניה) מקום מובטח בשלב הבתים .
לאחר מכן להבטיח לאלופה של המדינות מדרג 5 עד 10 (וכרגע זה צרפת,רוסיה,בלגיה,אוקראינה,פורטוגל,שוויץ,טורקיה. הכל בערך זה יכול להיות גם מ5 עד 12) גם מקום בשלב הבתים .
הסגניות של המדינות האלה יקבלו גם דירוג בשלבי המוק' , ז"א לנציגה מהליגות הנמוכות יהיה הפעם הרבה יותר קשה להגיע לשלב הבתים.
אז במקרה כזה its now or never. רק צ'מפיונס לפני שיגמר

שלח תגובה