החסרון הכי משמעותי.ForeverRed כתב:ההיעדרות של ויטור היא הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו לקראת המשחק הזה.
מקווה שבכל זאת יצליח לשחק.
לואי טאהא זה חידה במשחק הזה.
לא תדע מה תקבל ממנו והפעם יש לך עסק עם קרנפים.
החסרון הכי משמעותי.ForeverRed כתב:ההיעדרות של ויטור היא הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו לקראת המשחק הזה.
מקווה שבכל זאת יצליח לשחק.
הקנאה, אוי הקנאה.Totti כתב: עליתי לשידור חן!!
כמה ימים לפני כן ההורים שלי החליפו את הטלפון חוגה במכשיר עם לחצנים וההתרגשות בבית היתה גדולה.
אממה, המקש 4 חירב את הכל.
הייתי קרוב פסע מלעשות היסטוריה ולשחרר את הוגולינה בשידור
אוי ששטוס. היו זמנים... אז כשקיר הגורלות היה עדיין ידני ולא דיגיטלי מגעיל כמו היום.crazyred כתב: הקנאה, אוי הקנאה.
זה שני רק לחלום ששטוס...
כל כמה צהובים יש הרחקה ממשחק?yossi כתב:לויטור אין תחליף במשחק הגובה. ועם הסקוטים זה קריטי.
למרות שעם ההתרוממות שצדק הביא שם על פלט (איך אף אחד לא התייחס? רגע מדהים) הוא גורם לקצת אופטימיות.
הלוואי ואיכשהו ישחק.
חשוב מאוד לשים לב- אוגו והובאן רחוקים צהוב אחד בלבד מהרחקה. לאבד את שניהם זו תהיה מכה קטלנית מדי.
3.arn כתב: כל כמה צהובים יש הרחקה ממשחק?
בעיקר אוגו, לגבי ויטור בהחלט אבידה גדולה אבל שלא ישחק בכל מחיר כי נצטרך אותו להמשך העונהyossi כתב:לויטור אין תחליף במשחק הגובה. ועם הסקוטים זה קריטי.
למרות שעם ההתרוממות שצדק הביא שם על פלט (איך אף אחד לא התייחס? רגע מדהים) הוא גורם לקצת אופטימיות.
הלוואי ואיכשהו ישחק.
חשוב מאוד לשים לב- אוגו והובאן רחוקים צהוב אחד בלבד מהרחקה. לאבד את שניהם זו תהיה מכה קטלנית מדי.
שיא הקריירה שלך ללא ספקTotti כתב: עליתי לשידור חן!!
כמה ימים לפני כן ההורים שלי החליפו את הטלפון חוגה במכשיר עם לחצנים וההתרגשות בבית היתה גדולה.
אממה, המקש 4 חירב את הכל.
הייתי קרוב פסע מלעשות היסטוריה ולשחרר את הוגולינה בשידור
כלומר צהוב של אחד מהם והוא לא משחק בגומלין? זה לא מתאפס גם לפני הפלייאוף?yossi כתב:לויטור אין תחליף במשחק הגובה. ועם הסקוטים זה קריטי.
הלוואי ואיכשהו ישחק.
אם אני לא טועה שניהם מתבטלים לו בגלל האדום והוא נשאר עם אחדyedidel כתב:
אגב - להובאן לא התאפסו הצהובים ברגע שקיבל צהוב שני ואדום ?
בליגה זה אכן ככה, לא מוצא מקור רשמי אבל סביר להניח שגם באירופה.dor69 כתב: אם אני לא טועה שניהם מתבטלים לו בגלל האדום והוא נשאר עם אחד
yakar כתב:בשורה משמחת להפועל באר שבע לפני המפגש עם סלטיק. הבלם מיגל ויטור ערך אימון חלקי עם הקבוצה והוא צפוי להיכלל בסגל וככל הנראה בהרכב במשחק הראשון בגלאזגו בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות.