רק בן 28 וכבר יכול לומר: "היו ימים"
רק בן 28 וכבר יכול לומר: "היו ימים"
מוזר מה שקורה בזמן האחרון.
פעם, פשוט היה כייף להיות אוהד הפועל ב"ש - ומה שהיה חסר זה גם קבוצה מתקדמת וראויה.
היום, אחרי "נס אלונה" וככל שהקבוצה הולכת ומתקדמת - כבר לא כייף להגיע לוסרמיל, לא כייף להיות אוהד של הפועל ב"ש (בכל מה שקשור לקהל).
מקצועית:
אופיר חיים לא העלה אותנו ליגה.
לאופיר חיים אין מקום בקבוצה בשנה הבאה.
אבל לך תשכנע את "מביני הכדורגל"...
וזה לא רק מקרה אופיר, הדברים הרבה יותר מהותיים.
מחפשים רק את הרע, מסתכלים רק על חצי הכוס הריקה, חושבים שצריכים לקבל הכל בחינם (מתלוננים על מחירי המנויים והכרטיסים), מסתכלים תמיד על אחרים, לוזרים בנשמה שמתלוננים למה השחקנים לוזרים.
גדל פה דור של אוהדים שלוקח את הקבוצה הזאת שנים אחורה.
מה שעצוב זה שפעם נחשבנו לקבוצה גדולה בעיקר בגלל האוהדים ובהיעדר קבוצה באמת טובה.
היום יש סיכוי ופוטנציאל לקבוצה גדולה - אבל האוהדים ההם כבר לא כאן...
שיהיה לי קצת יותר זמן - ארחיב ואתן דוגמאות ממשיות וחוויות מהעבר שיזכיר לחלקכם או יחדש לחלק האחר מה זה להיות אוהד הפועל ב"ש בשבילי ולמה אני מתגעגע.
פעם, פשוט היה כייף להיות אוהד הפועל ב"ש - ומה שהיה חסר זה גם קבוצה מתקדמת וראויה.
היום, אחרי "נס אלונה" וככל שהקבוצה הולכת ומתקדמת - כבר לא כייף להגיע לוסרמיל, לא כייף להיות אוהד של הפועל ב"ש (בכל מה שקשור לקהל).
מקצועית:
מחפשים רק את הרע, מסתכלים רק על חצי הכוס הריקה, חושבים שצריכים לקבל הכל בחינם (מתלוננים על מחירי המנויים והכרטיסים), מסתכלים תמיד על אחרים, לוזרים בנשמה שמתלוננים למה השחקנים לוזרים.
מה שעצוב זה שפעם נחשבנו לקבוצה גדולה בעיקר בגלל האוהדים ובהיעדר קבוצה באמת טובה.
שיהיה לי קצת יותר זמן - ארחיב ואתן דוגמאות ממשיות וחוויות מהעבר שיזכיר לחלקכם או יחדש לחלק האחר מה זה להיות אוהד הפועל ב"ש בשבילי ולמה אני מתגעגע.
Re: רק בן 28 וכבר יכול לומר: "היו ימים"
דורון כתב:מוזר מה שקורה בזמן האחרון.
מקצועית:
אחי, בעניין אופיר חיים - מסכים איתך חד משמעית. הבחור לא היה שותף מי יודע מה לעליה הנוכחית אבל את העליה אי שם ב-01' אי אפשר לקחת לו. הוא היה בורג מאוד משמעותי בה. בעונה זו, חוץ מהעובדה העליה רשומה באופן בלעדיו עליו, הוא קנה את לב האוהדים. כן, כן, אותם אוהדים הממורמרים עד עצם היום הזה למה הוא מחוץ לקבוצה ולא בתכניות (התשובה כמובן פשוטה: ה-ג-י-ל! בקבוצה שהמטרה זה היא לתקוע יתד בליגת העל, אין מקום לשחקנים כמו אופיר חיים חרף העובדה שאני מאוד מעריך את מה שהוא עשה למען המועדון הזה).
רק בדבר אחד אני חולק עליך, דורון.
אמרת שהאוהדים שלנו לוזרים, מסתכלים תמיד על הרע, קטנוניים ועוד שאר 'מחמאות'. אני חושב שאתה טועה. הקהל שלנו עבר סוג של התבגרות מימי זינו ושות'. נבנה כאן גרעין אוהדים איכותי שמלווה את הקבוצה לטוב ולרע לאורך כל שלבי העונה. אוהדים ילדותיים ובעלי טענות מטופשות על ההנהלה והשחקנים - תמיד יהיו! בכל קבוצה! זה לא משהו שניתן לנקוף ל'זכותם' של אוהדי הפועל ב"ש בלבד.
אפשר להבין את האוהדים שקשורים לחיים. אני לא ממש נמנה מהם כיון שאני חושב יותר על הפן המקצועי והצלחת הקבוצה, אבל אפשר להבין מדוע הוא הפך ליקיר האוהדים. להגיד שהוא סמל? ממש ממש לא.
כשהחתימו את קאלה וניסו להחתים את מר גרשון, גם אני נמניתי מבין האוהדים שטענו שהם זקנים, גמרו את הסוס ואין להם מה לתרום ושזה שוב נוגד את המטרות של הקבוצה להצמיח דור חדש ולפתח את מחלקת הנוער. האם זה הופך אותי ל'מסתכל רק על הרע'? ממש ממש לא. אני חושב מקצועית שהם לא מתאימים ושאת המשבצת שלהם יכולים לתפוס שחקנים צעירים ולא פחות מוכשרים.
אנחנו אוהדים קבוצה אחת. טבעי שיהיו בינינו חילוקי דעות כמו שטבעי שנסכים בעניינים מסוימים... אבל אל להשליך מכאן שאנחנו קטנוניים, לוזרים וכו' כיון שתופעות כאלה אפשר לראות בכל מקום ובכל מועדון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למחוק.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 יוני 2009, 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שאתה טועה...
אנחנו לא קהל קטנוני ולוזר אלא להפך
עברנו תהליך מאוד חשוב של התבגרות
הקהל מעודד גם שהתוצאה לא מחמיאה לנו.
הקהל משתיק אוהדים שמקללים.
הקהל ממציא שירים חדשים (עם יותר משני שורות).
בעניין אופיר חיים אתה צודק חלקית.
הוא היה צריך להיות לדעתי על הספסל ולתרום מדי פעם.
הוא שחקן שזאת העונה האחרונה שלו אז בואו ניתן לו כבוד פעם אחרונה.
אנחנו לא קהל קטנוני ולוזר אלא להפך
עברנו תהליך מאוד חשוב של התבגרות
הקהל מעודד גם שהתוצאה לא מחמיאה לנו.
הקהל משתיק אוהדים שמקללים.
הקהל ממציא שירים חדשים (עם יותר משני שורות).
בעניין אופיר חיים אתה צודק חלקית.
הוא היה צריך להיות לדעתי על הספסל ולתרום מדי פעם.
הוא שחקן שזאת העונה האחרונה שלו אז בואו ניתן לו כבוד פעם אחרונה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בדרך כלל אני לא עושה זאת אבל אני לא יכול להבליג עוד. אתה אוהב ומאוהב באופיר חיים. אני עמדתי לידך במגרש כשבל פעם שהכדור הגיע לאופיר שרת והתמוגגת ממנו והתנהגת בצורה ראויה. לצערי כל טיעון שתטען או כל תגובה לדברייך תמשיך להתקבל בדברי אהבה מצדך שנועדו להלל את האיש.משה אוחיון כתב: בדרך כלל אני לא עושה זאת אבל אני לא יכול להבליג עוד. אתה שונא ומתעב את אופיר חיים. אני עמדתי לידך במגרש כשבל פעם שהכדור הגיע לאופיר קיללת והשמצת אותו והתנהגת בצורה לא ראויה. לצערי כל טיעון שתטען או כל תגובה לדברייך תמשיך להתקבל בדברי ארס מצדך שנועדו להכפיש את האיש.
לכן אני מציע לשאר הכותבים פשוט לדלג ולעבור הלאה, כי יש תגובות שמגיעות לדעתי ממקום לא ראוי.
לכן אני מציע לשאר הכותבים פשוט לדלג ולעבור הלאה, כי יש תגובות שמגיעות לדעתי ממקום לא ראוי של הערצה עיוורת.
ועכשיו ברצינות,
משה,
יש אנשים שונים.
אחד חושב ככה השני אחרת.
בהקשרים כאלה, אין נכון לא נכון, כל אחד ודרך החשיבה שלו.
אתה אוהב את אופיר(נניח), הוא שונא את אופיר(נניח).
אדם באמונתו יחיה, אל תייעץ לאנשים לדלג ולעבור הלאה, תן להם להחליט.
יום טוב.

לצערי הרב אני דיי מסכים איתך, האוהדים באמת כל הזמן מסתכלי על חצי כוס הריקה ותמיד מנסים למצוא את הרע ורק את הרע.דורון כתב:מוזר מה שקורה בזמן האחרון.
מקצועית:
במקום שישמחו שיש כסף ורוצים לעשות להם קבוצה ברמה גבוהה הם רוצים להסתפק בבינוני וחבל כי יש אוהדים אחרים
שחושבים אחרת ומכוונים גבוהה.
יש פה גם הרבה אוהדים שנהפכו ליפי נפש שהם רוצים להשיק טרבל עם שחקני הבית ושיהיה להם קשר לקבוצה ולא עם
שחקני רכש.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב: בדרך כלל אני לא עושה זאת אבל אני לא יכול להבליג עוד. אתה שונא ומתעב את אופיר חיים. אני עמדתי לידך במגרש כשבל פעם שהכדור הגיע לאופיר קיללת והשמצת אותו והתנהגת בצורה לא ראויה. לצערי כל טיעון שתטען או כל תגובה לדברייך תמשיך להתקבל בדברי ארס מצדך שנועדו להכפיש את האיש.
לכן אני מציע לשאר הכותבים פשוט לדלג ולעבור הלאה, כי יש תגובות שמגיעות לדעתי ממקום לא ראוי.
הנה לך ההוכחה שאתה שופט לגופו של אדם ולא לגופם של דברים.
זה דורון אחר - לא דורון כהן.....
אתה יכול לא להסכים עם התגובה שלו, אבל לבא ולומר עליה שהיא ארסית ולא ראוייה גובל בחוצפה מתנשאת!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי בוקר טוב במקרה שלך ושל" העבריין" דורון כהן אין צורך לשפוט לפי האדם אלא רק לפי התגובות שברובן הם ידועות במקרה אופיר חיים אבל העבריין שמאיים שימנע בגופו את כניסתו של אופיר חיים לוסרמיל ועכשיו של יחיאל צגאי זה עובר כל גבול !! כשאחכ הוא בא להטיף לאחרים איך להתנהג ולדבר. כולי תקוה שיהיו אנשים שימנעו את כניסתו לפרטנר בגופם !!!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
משה ימתלהם זה לא דורון כהן זה דורון אחר תתנצל.משה אוחיון כתב: בדרך כלל אני לא עושה זאת אבל אני לא יכול להבליג עוד. אתה שונא ומתעב את אופיר חיים. אני עמדתי לידך במגרש כשבל פעם שהכדור הגיע לאופיר קיללת והשמצת אותו והתנהגת בצורה לא ראויה. לצערי כל טיעון שתטען או כל תגובה לדברייך תמשיך להתקבל בדברי ארס מצדך שנועדו להכפיש את האיש.
משה להעתיק הודעה שכתבת באתר אחר לדורון כהן זה לעניין עקב העובדה שלא מדובר באותו דורון.משה אוחיון כתב: בדרך כלל אני לא עושה זאת אבל אני לא יכול להבליג עוד. אתה שונא ומתעב את אופיר חיים. אני עמדתי לידך במגרש כשבל פעם שהכדור הגיע לאופיר קיללת והשמצת אותו והתנהגת בצורה לא ראויה. לצערי כל טיעון שתטען או כל תגובה לדברייך תמשיך להתקבל בדברי ארס מצדך שנועדו להכפיש את האיש.
אין אף משתמש שמגיע לדלג על דבריי, בטח שלא דורון פותח הדיון, לא נאמרו פה דברי ארס ולא הכפשה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
דורון אני מסכים איתך מאוד, הקהל שלנו צריך לעבור שינוי גדול.
אני מקווה שזה יתחיל מהעונה הקרובה, שיפסיקו תמיד לחפש את הדברים הרעים.
האוהדים נכנסים לאיצטדיון וכבר מחכים להתחיל לשרוק בוז ולקלל.
אני מחכה ליום שיכנסו לאיצטדיון ויחכו כבר להתחיל לעודד ולעודד בלי להפסיק.
יש פה פוטנציאל ענקי וחייב לנצל אותו בכמות וגם באיכות בנתיים זה מנוצל לרעה.
אני מקווה שזה יתחיל מהעונה הקרובה, שיפסיקו תמיד לחפש את הדברים הרעים.
האוהדים נכנסים לאיצטדיון וכבר מחכים להתחיל לשרוק בוז ולקלל.
אני מחכה ליום שיכנסו לאיצטדיון ויחכו כבר להתחיל לעודד ולעודד בלי להפסיק.
יש פה פוטנציאל ענקי וחייב לנצל אותו בכמות וגם באיכות בנתיים זה מנוצל לרעה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
משה, עשית ת'פאדיחה.
ועל זה נאמר "הפוסל - במומו פוסל!".
ועל זה נאמר "הפוסל - במומו פוסל!".
הפועל אני כבר משתגע
מזל שאין לי הרבה זמן כדי להגיב באתרים השונים....ממילא אני לא רצוי.
אני מתנצל בפני הגולש דורון שזכה לקבל "מקלחת" רק מפני שאני עשיתי שטויות בעברי.
שיהיה לכולכם יום טוב.
שיהיה לכולכם יום טוב.
כולם רצויים.דורון כהן כתב:מזל שאין לי הרבה זמן כדי להגיב באתרים השונים....ממילא אני לא רצוי.
שיהיה לכולכם יום טוב.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
תודה רבה גבר.ניב כתב:
כולם רצויים.
שיהיה לך סוף שבוע נעים.