כרטיס למשחק נגד סלטיק
כרטיס למשחק נגד סלטיק
היי,
אני מנוי ולא ידעתי שהתקיימה המכירה
יש אפשרות עדיין למנויים לרכוש?
זה אבוד לי?
אני מנוי ולא ידעתי שהתקיימה המכירה
יש אפשרות עדיין למנויים לרכוש?
זה אבוד לי?
- The red one
Re: כרטיס למשחק נגד סלטיק
אבוד לגבי רכישה למנוי.
תצטרך מזל כשתפתח המכירה לכולם.
תצטרך מזל כשתפתח המכירה לכולם.
תנסה לדבר מחר עם שפע.
אני זוכר שלפני אולימפיאקוס מישהו פספס ואיפשרו לו לקנות יום אחרי.
אני זוכר שלפני אולימפיאקוס מישהו פספס ואיפשרו לו לקנות יום אחרי.
אני לא מאמין. לא יצא לי לקנות ויש לי שני מנויים. אין סיכוי שלא מאפשרים מחר לרכוש! לא ראיתי שום פרסום לגבי תום הרכישה המוקדמת
יש למישהו טלפון זמין יותר של שפע או של אחד האחראים שם?
איך מצליחים לפספס מידע כזה? אני לא ציני, אני באמת שואל בשיא הרצינות!!
כמעט כל יום יצאה הודעת מועדון לגבי אופן הרכישת הכרטיסים ומועד סיום קדימות בעלי המנוייםeitam כתב:אני לא מאמין. לא יצא לי לקנות ויש לי שני מנויים. אין סיכוי שלא מאפשרים מחר לרכוש! לא ראיתי שום פרסום לגבי תום הרכישה המוקדמת
דיברתי איתם טלפונית לצערי לא ניתן להטעין את הכרטיס.
- yanivnew91
אם כבר כרטיסים לסלטיק
אז מישהו יודע מתי תפתח המכירה ללא מנויים?
אז מישהו יודע מתי תפתח המכירה ללא מנויים?
מצטער, יש אנשים שלא קבלו את אותם התראות בפייסבוק, לא כולם מחוברים 24/7, יש אנשים שמה לעשות, עוברים תקופות לחוצות יותר בחיים/עבודה דווקא בשבוע כזה. אל תשפוט. כואב לי כשאני מתחיל להבין שלא אהיה במשחק הזה אחרי ששנים אני הולך אחריה גם ללוד ולוינטרסניור כתב:איך מצליחים לפספס מידע כזה? אני לא ציני, אני באמת שואל בשיא הרצינות!!
אני לא שופט, אמרתי שאני באמת שואל כי בחווייה שלי זה פורסם כל כך הרבה והיה כלכך הרבה הייפ סביב זה. שאלתי כדי לדעת אם אולי אני חווה את הפרסום של המועדון בצורה אחת בגלל שאני נמצא המון באינטרנט ובפועל הפרסום לא משהו, זה באמת מעניין אותי.eitam כתב:מצטער, יש אנשים שלא קבלו את אותם התראות בפייסבוק, לא כולם מחוברים 24/7, יש אנשים שמה לעשות, עוברים תקופות לחוצות יותר בחיים/עבודה דווקא בשבוע כזה. אל תשפוט. כואב לי כשאני מתחיל להבין שלא אהיה במשחק הזה אחרי ששנים אני הולך אחריה גם ללוד ולוינטר
אם מישהו מוכן למכור את הכרטיס, אקנה בכל מחיר (2 כרטיסים)
לא מתכוון לדחוף את האף שלי לזמן הפנוי שלך אבל אם אתה כל כך נואש לכרטיס אז במקום להיות מוכן לשלם כל סכום אני מציע לך להיות יותר עם תשומת לב על הודעת מועדון לגבי מכירת שאר הכרטיסים לקהל הרחב דרך הפייסבוק אני מאמין שזה יקרה היום גג מחרeitam כתב:אם מישהו מוכן למכור את הכרטיס, אקנה בכל מחיר (2 כרטיסים)
בהצלחה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נראה לי שהוא דווקא מבין כמה הסיכוי קלוש.. בכל זאת המון בהצלחה.tamirkal כתב: לא מתכוון לדחוף את האף שלי לזמן הפנוי שלך אבל אם אתה כל כך נואש לכרטיס אז במקום להיות מוכן לשלם כל סכום אני מציע לך להיות יותר עם תשומת לב על הודעת מועדון לגבי מכירת שאר הכרטיסים לקהל הרחב דרך הפייסבוק אני מאמין שזה יקרה היום גג מחר
בהצלחה
אני כן חושב שהמועדון/שפע צריך להתחיל לשלוח סמסים.
האם יש כבר נוהל של החזרת/מכירת ניקוב למשחק יחיד?