אם תרצה אני ישמח לשלוח לך את הקישור מתי שתפתח המכירה כי אני כן במעקב צמוד על זה בשביל גיסי אז רק תשלח לי את הנייד שלךeitam כתב:אם מישהו מוכן למכור את הכרטיס, אקנה בכל מחיר (2 כרטיסים)
כרטיס למשחק נגד סלטיק
Re: כרטיס למשחק נגד סלטיק
- The red one
אל תגזים. פירסמו כמעט כל יום מיום ראשון, בנוסף להכרזה הראשונית ולקראת סוף השבוע. בוא נדפוק לכל אחד בדלת וזהו.אביאל כתב: נראה לי שהוא דווקא מבין כמה הסיכוי קלוש.. בכל זאת המון בהצלחה.
אני כן חושב שהמועדון/שפע צריך להתחיל לשלוח סמסים.
אין עדיין נוהל לגבי החזרת ניקובים למשחק אחד.
אני גם חשבתי ש סמס לחברי מועדון הלקוחות (מנויים) הוא רעיון לא רע... עם קישור לעמוד ההתחברות האשי? רעיון מדהים. השאלה היא מה העלות מול התועלת...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הפער בין לשלוח סמס לבין לדפוק בדלת די משמעותי בטח ביחס למועדון ששולח סמסים להודיע על זכייה בהגרלה למשל. זה לא מאמץ גדול ובעלות נמוכה ביחס לכל שיחות הטלפון שהם מקבלים כדי לדעת מתי יש מכירת כרטיסים למנויים.The red one כתב: אל תגזים. פירסמו כמעט כל יום מיום ראשון, בנוסף להכרזה הראשונית ולקראת סוף השבוע. בוא נדפוק לכל אחד בדלת וזהו.
אין עדיין נוהל לגבי החזרת ניקובים למשחק אחד.
מת על אלה שטורחים להכיר שכל יום יצאה הודעה!!! לא מחובר לפייסבוק לוריד, לא יכול להיות כל שעה באנטרנט, גם לא כל כמה שעות. סביר להניח שכשתתחיל המכירה אסתכל על השעון בעבודה בלי יכולת לגשת למחשב ואדמיין את הכרטיסים עפים. ברור לי שזו אשמתי שאין לי כרטיס, ועדיין יש מקום לשיפור מצד המועדון (שיאמר לזכותו שמשתפר עם הזמן)
אני מקווה שיוציאו את הכרטיסים הנותרים למכירה עוד היום, שלא יהיה מקרה שנובס ואז לא יהיה אצטדיון מלא
אני חושב שהסיבה היחידה לעיכוב היא שאולי עוד אין הערכת מצב מדויקת של המשטרה לגבי מספר הסקוטים שיודיעו ואיך להקצות את היציע, ההפרדה וכאלה.
שיתחילו בינתיים עם שער 10, הרי תמיד מוציאים כמות מסוימת ואז מוציאים עוד אחרי היערכות מדויקתסניור כתב:אני חושב שהסיבה היחידה לעיכוב היא שאולי עוד אין הערכת מצב מדויקת של המשטרה לגבי מספר הסקוטים שיודיעו ואיך להקצות את היציע, ההפרדה וכאלה.
ככהגם אני חושב.. אבל אני מניח שיש סיבה וניסיתי לחשוב מה עשוי לעמוד מאחורי זה..
אוהד אמיתי יגיע גם אחרי תבוסהTal_Hbs כתב:אני מקווה שיוציאו את הכרטיסים הנותרים למכירה עוד היום, שלא יהיה מקרה שנובס ואז לא יהיה אצטדיון מלא
- yanivnew91
צודק אבל אין לנו 16 אלף אוהדים אמיתיים כרגעeitam כתב: אוהד אמיתי יגיע גם אחרי תבוסה
המנון ליגת האלופות ברקע.
נראה לך שלא יהיה אצטדיון מלא?
יש לי ארוע חשוב באותו יום ( אני פשוט מנחוס פעם שניה ברצף)
ואני מתכוון להגיע רק למחצית הראשונה כהתפשרות
העיקר להיות שם כשהם על הדשא עם המנגינה.
צמרמורת
נראה לך שלא יהיה אצטדיון מלא?
יש לי ארוע חשוב באותו יום ( אני פשוט מנחוס פעם שניה ברצף)
ואני מתכוון להגיע רק למחצית הראשונה כהתפשרות
העיקר להיות שם כשהם על הדשא עם המנגינה.
צמרמורת
- The red one
בשעה 20:30 נפתחת המכירה באתר שפע. התראה קצרה מאוד של המועדון..
- yanivnew91
נפל האתר כצפוי
- yanivnew91
היו המון כרטיסים למכירה
לדעתי מעל 300
לדעתי מעל 300