The red one כתב:נכנסתי לפייסבוק ורוב הפוסטים שקפצו לי ראשונים מאוד חיוביים. כמו שאמרתי, יש משהו במשחק הזה שמצד אחד מאוד מרגיז אבל מצד שני אחרי שני השערים האלה קשה להתחיל לשפוך רפש, לגדף ולקלל.
אם זה היה נגמר חד וחלק להם זה כבר היה אחרת. זה לא המצב. אז בטח שזה לא קרה פה. לא הייתה פה שום תגובה שהעלתה לי את הסעיף, חוץ משלך
זה בדיוק הבעיה.
שיש לך פייסבוק.
אתה יודע איזה כיף זה בלי פייסבוק?
עולם טהור ונקי.
תנסה כדאי לך.
יאאלה חברים ב3-2 כולנו היינו בגן עדן. כנראה זה הפחד מהמעמד והאצטדיון המפחיד הזה .לא קרה כלום טעויות זה חלק מהמשחק ויהיו עוד טעויות. אין מה לעשות זה עדיין הפועל באר שבע שלפני 3 שנים ניצלה מירידה ללאומית בדקה ה-90 .אי אפשר לרוץ קמ ואז אחרי חודש לרוץ מרתון לאט לאט ובסבלנות חברים נבנה פה משהו גדול זה תהליך.
סומך על בכר.עם הפנים לשבת .
yossi כתב:
++
וזה הולך ונהיה סטנדרט ממשחק למשחק.
דפים על דפים של רפש והתלהמות.
אין מצב בחיים שקראת את כל האשכול הזה ומה שהיה לך להגיד זה "רפש והתלהמות". אתם הזויים לגמריי. ב0-3 לא היו תגובות נוראיות כמו ב0-2 נגד חיפה אז על איזה רפש והתלהמות אתם מדברים.
שלום
אני חושב שצריך לחבק את השחקנים ולעודד אותם לקראת המשך העונה.
זהו שכר הלימוד שלנו באירופה ורק נצא מחוזקים ממשחקים כאלו. כמו שאמרו לפני כדאי לזכור איפה היינו לפני כמה שנים ( הפסד קטן לנתניה וליגה לאומית)
כמה תובנות.
מיגל חסר מאוד...
כל הכבוד לבכר על התעוזה ב 3-2 ( מעניין מה אלישע לוי היה עושה במצב כזה) אם היה נגמר 3-3 כולם היו מהללים אותו
שיפוט לא ביתי והתוצאה הייתה מאוזנת יותר רוב השופטים היו שורקים לעבירה על השוער בגול הראשון וגם בקרן שלא נדבר על הפנדל שהגיע.
ברדה היה חסר במנהיגות על המגרש כי מבחינת יכולת הוא לא היה בכושר הכי טוב.
ויטור היה חסר מבחינת יכולת.
כל כך היה חסר לנו.
אם ויטור על המגרש ווובה במקום ראדי אולי הייתה תוצאה אחרת.