אכן טעיתי ואני מתנצל בפני דורון. אני רק מקווה שהוא לא יתבע אותי בהוצאת דיבה על דברי (:הסניגור האדום כתב: משה ימתלהם זה לא דורון כהן זה דורון אחר תתנצל.
רק בן 28 וכבר יכול לומר: "היו ימים"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: רק בן 28 וכבר יכול לומר: "היו ימים"
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
[/b]
מעניין מה היה קורה אם הייתי מתבטא כך כלפי עו"ד ניב כהן, מה אז היית תגובתך אורי?
כפי שכבר אמרתי בעבר, אני מצטער, אבל אתה האיש האחרון שיכול להתבטא בנושא.
2. לדורון (פותח הטופיק) אני באמת מתנצל על התגובה שהייתה מכוונת לדורון כהן ולא אלייך, וגם נערכה על ידי. אם אכן קיבלת את התנצלותי תדע שאני חושב שדווקא הגישה שלך מנציחה את הלוזריות. הסתפקות במועט, בעכשיו, בלי ראייה לעתיד. כדי שקבוצה תצליח לאורך זמן צריכים מסורת, דרך, שאיפה למצוינות. אני חושב שהשארת שחקן שהיה כאן שנים רבות, ומלא בכל התכונות שמחפשים באדם הקשור לכדורגל, באמת מתוך ראייה לעתיד של היום אחרי שאופיר יפרוש, היא הדרך הטובה ביותר.
אני חושב שכל הביקורת שמועברת על הקבוצה, ואני מדבר על הביקורת העניינית היא כדי שהקבוצה תלמד מהטעויות ותדע להתנהל טוב יותר בעתיד.
אפשר להגיד שהקהל של באר שבע ביזה את עצמו כשרק 2000 איש (פחות ממספר המנוים) הגיעו למשחק הפרישה של אסי. אבל אפשר לשאול האם במציאות שהייתה, משחק במכלאה על שם וסרמיל, בשיא החום, ביום שישי סמוך לכניסת השבת, לא הייתה צריכה להיות מלווה בשיווק מסיבי כדי להביא אנשים למגרש?
אפשר לשאול הכיצד יכול להיות שטקס מצטיין השנה של הפועל באר שבע שהוענק לזיו כבדה נערך בצורה לא ראויה במחדרי ההלבשה של הקבוצה כשברקע הדרישות להוציא את האוהדים מחלקי הפרס מתחומי המועדון ולעשות זאת בחוץ ברחוב?
האם מישהו כאן ראה את הודעת השחרור של אופיר חיים, שהנכתבה בצורה הבאה:
" אמש זומן ע"י מאמן הקבוצה גיא עזורי חלוצה של הפועל באר-שבע, אופיר חיים, לפגישה, בה הוסבר לו כי בהיערכות לעונה הבאה הוא לא יוכל להמשיך ולשחק בקבוצה.
אופיר חיים הגיע בפעם הראשונה שלו לב"ש בין השנים 2001- 2004 והיה שותף מרכזי וחשוב למהלך עלייתה הקודמת של הקבוצה לליגת העל. עם רכישת הקבוצה ע"י אלונה ברקת חזר חיים לעונה נוספת עם בקשת האוהדים.
חיים לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה.
הפועל מתן באר-שבע מאחלת לאופיר חיים הצלחה בהמשך דרכו"
האם מישהו כאן חושב שמדובר בהודעה שהיא ראויה לאתר רשמי? לא רק העובדה שאופיר חיים חזר לשנתיים ולא לשנה כפי שנכתב, לא רק העובדה שהצגת הדברים פוגעת ביכולות המקצועיות של אופיר וגורמת לאנשים לחשוב כביכול מדובר במערוף או מס לאוהדים, אלא הניסוח הוא חובבני ולא מתאים לאתר הרשמי.
3. אולי אתם צודקים. בואו נטמון ראשנו בחול כפי שקרה לכל אורך השנה שעברה עד שנושא גיא לוי התפוצץ לכולם בפנים, בואו נטמון ראשנו בחול כפי שקרה לאורך כל השנה שעברה ונצפה באגדות כמו אסי פורשים לעיני 2000 איש ביציע, בואו נטמון ראשנו בחול ולא נעניק לזיו כבדה את מצטיין השנה לעיני כולם בוסרמיל אלא במתחם האיצטדיון כשגם אז מבקשים להוציא את האוהדים ולהעניק את הפרס ברחוב, בואו נטמון ראשנו ונראה אוהדים טובים ומסורים נשארים בבית כי הקבוצה לא מוכנה להוציא הסעה שלא ממלאה חצי אוטובוס. בואו בכל המקרים, כפי שקרה (אולי למעט במקרה האוטובוסים), נטמון ראשנו בחול ולא נעביר ביקורת, כפי שעושים רבים מהכותבים כאן. פעם זה כי אין להעביר ביקורת על אלונה, פעם זה כי צריך לתת לאיש המקצועי להחליט הכל בלי להשמיע קולנו, דרכנו? דרכנו היא הדרך של המאמן הזמני שיופיע כאן. אנחנו? האוהדים? תפקידנו לשלם כסף, לעודד ומקסימום להעביר ביקורת על השחקנים, זה הכל. לדבר על דרך של מועדון, מסורת, שאיפות, את זה תשאירו לגיא לוי/גיא עזורי/כל מאמן שיבוא לכאן, הם בטוח יודעים יותר טוב מהי דרכו האמיתית של המועדון.
1. אורי, קבל ציטוט מדויק של דורון כהן:אורי אדום בנשמה כתב:
הנה לך ההוכחה שאתה שופט לגופו של אדם ולא לגופם של דברים.
זה דורון אחר - לא דורון כהן.....
אתה יכול לא להסכים עם התגובה שלו, אבל לבא ולומר עליה שהיא ארסית ולא ראוייה גובל בחוצפה מתנשאת!!
אתה בטוח שאתה רוצה להתחיל לדבר איתי על תגובה ראוייה או לא? אני לעולם לא פוסל תגובות, וגם לא הייתי מוחק לעולם תגובה, אבל להציע לאנשים לעבור הלאה, לדעתי לגיטמי ומתבקש במקרה כשהאדם התנהג והתבטא כפי שראיתי את דורון כהן מתבטא (כשלפי תגובתו אתה מבין שהוא בעצמו מבין שאני צודק).דורון כהן;413953 כתב:יכול להיות שהתגובות שלי מגיעות ממקום לא ראוי, אבל גם כל אלו שמקבלים מהשחקן טובות הנאה כאלו ואחרות הם פסולים לעדות, אני בכל מקרה סיימתי את חלקי בטופיק.
הגולשים ידלגו ויעברו הלאה??? סבבה מבחינתי, אין לי שום בעיה עם זה, אני אוהב את כל הגולשים, אשמח לקבל ביקורת בונה אבל אם מישהו רוצה להתעלם זה זכותו המלאה, לילה טוב.
מעניין מה היה קורה אם הייתי מתבטא כך כלפי עו"ד ניב כהן, מה אז היית תגובתך אורי?
כפי שכבר אמרתי בעבר, אני מצטער, אבל אתה האיש האחרון שיכול להתבטא בנושא.
2. לדורון (פותח הטופיק) אני באמת מתנצל על התגובה שהייתה מכוונת לדורון כהן ולא אלייך, וגם נערכה על ידי. אם אכן קיבלת את התנצלותי תדע שאני חושב שדווקא הגישה שלך מנציחה את הלוזריות. הסתפקות במועט, בעכשיו, בלי ראייה לעתיד. כדי שקבוצה תצליח לאורך זמן צריכים מסורת, דרך, שאיפה למצוינות. אני חושב שהשארת שחקן שהיה כאן שנים רבות, ומלא בכל התכונות שמחפשים באדם הקשור לכדורגל, באמת מתוך ראייה לעתיד של היום אחרי שאופיר יפרוש, היא הדרך הטובה ביותר.
אני חושב שכל הביקורת שמועברת על הקבוצה, ואני מדבר על הביקורת העניינית היא כדי שהקבוצה תלמד מהטעויות ותדע להתנהל טוב יותר בעתיד.
אפשר להגיד שהקהל של באר שבע ביזה את עצמו כשרק 2000 איש (פחות ממספר המנוים) הגיעו למשחק הפרישה של אסי. אבל אפשר לשאול האם במציאות שהייתה, משחק במכלאה על שם וסרמיל, בשיא החום, ביום שישי סמוך לכניסת השבת, לא הייתה צריכה להיות מלווה בשיווק מסיבי כדי להביא אנשים למגרש?
אפשר לשאול הכיצד יכול להיות שטקס מצטיין השנה של הפועל באר שבע שהוענק לזיו כבדה נערך בצורה לא ראויה במחדרי ההלבשה של הקבוצה כשברקע הדרישות להוציא את האוהדים מחלקי הפרס מתחומי המועדון ולעשות זאת בחוץ ברחוב?
האם מישהו כאן ראה את הודעת השחרור של אופיר חיים, שהנכתבה בצורה הבאה:
" אמש זומן ע"י מאמן הקבוצה גיא עזורי חלוצה של הפועל באר-שבע, אופיר חיים, לפגישה, בה הוסבר לו כי בהיערכות לעונה הבאה הוא לא יוכל להמשיך ולשחק בקבוצה.
אופיר חיים הגיע בפעם הראשונה שלו לב"ש בין השנים 2001- 2004 והיה שותף מרכזי וחשוב למהלך עלייתה הקודמת של הקבוצה לליגת העל. עם רכישת הקבוצה ע"י אלונה ברקת חזר חיים לעונה נוספת עם בקשת האוהדים.
חיים לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה.
הפועל מתן באר-שבע מאחלת לאופיר חיים הצלחה בהמשך דרכו"
האם מישהו כאן חושב שמדובר בהודעה שהיא ראויה לאתר רשמי? לא רק העובדה שאופיר חיים חזר לשנתיים ולא לשנה כפי שנכתב, לא רק העובדה שהצגת הדברים פוגעת ביכולות המקצועיות של אופיר וגורמת לאנשים לחשוב כביכול מדובר במערוף או מס לאוהדים, אלא הניסוח הוא חובבני ולא מתאים לאתר הרשמי.
3. אולי אתם צודקים. בואו נטמון ראשנו בחול כפי שקרה לכל אורך השנה שעברה עד שנושא גיא לוי התפוצץ לכולם בפנים, בואו נטמון ראשנו בחול כפי שקרה לאורך כל השנה שעברה ונצפה באגדות כמו אסי פורשים לעיני 2000 איש ביציע, בואו נטמון ראשנו בחול ולא נעניק לזיו כבדה את מצטיין השנה לעיני כולם בוסרמיל אלא במתחם האיצטדיון כשגם אז מבקשים להוציא את האוהדים ולהעניק את הפרס ברחוב, בואו נטמון ראשנו ונראה אוהדים טובים ומסורים נשארים בבית כי הקבוצה לא מוכנה להוציא הסעה שלא ממלאה חצי אוטובוס. בואו בכל המקרים, כפי שקרה (אולי למעט במקרה האוטובוסים), נטמון ראשנו בחול ולא נעביר ביקורת, כפי שעושים רבים מהכותבים כאן. פעם זה כי אין להעביר ביקורת על אלונה, פעם זה כי צריך לתת לאיש המקצועי להחליט הכל בלי להשמיע קולנו, דרכנו? דרכנו היא הדרך של המאמן הזמני שיופיע כאן. אנחנו? האוהדים? תפקידנו לשלם כסף, לעודד ומקסימום להעביר ביקורת על השחקנים, זה הכל. לדבר על דרך של מועדון, מסורת, שאיפות, את זה תשאירו לגיא לוי/גיא עזורי/כל מאמן שיבוא לכאן, הם בטוח יודעים יותר טוב מהי דרכו האמיתית של המועדון.
טוב משה אז בוא נשמע מה אתה מציע לעשות בנושא - כי לדבר הרבה אתה בהחלט יודע.
הגיע הזמן שתציג צעדים אופרטיביים שאתה וקבוצת האוהדים שאתה מייצג מתכננים לעשות כדי לשנות את תפיסת העולם "הקלוקלת" של המועדון.
הגיע הזמן שתציג צעדים אופרטיביים שאתה וקבוצת האוהדים שאתה מייצג מתכננים לעשות כדי לשנות את תפיסת העולם "הקלוקלת" של המועדון.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:[/b]
1. אורי, קבל ציטוט מדויק של דורון כהן:
וואלק משה, אתה וואחד ארטיסט...
מה קרה, קשה להוריד ת'ראש ולהודות שנהגת בפזיזות יתר? תאמין לי שעדיף במקום נסיונות ההצטדקות שלך (שתרשה לי אפילו לא להפריך אותם) שרק מוציאים רע מהסיפור עוד יותר...
האיש האחרון שיכול להתבטא בנושא?
אתה עצמך, כאחד שמכיר אותי לא מהיום, יודע יפה שלהבדיל ממך כעת, לרוב אני מבסס את דברי עם טיעונים מוצקים...את הפדיחה שלך עשית, ולא לעניין בשם נסיונות ההצטדקות שלך להטיל רפש על הזולת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דורון אני אוהד ב"ש כבר יותר מ-20 שנה מהגרעין היותר שקט
ותדע לך שמאז תקופת לופא קדוש הקהל עבר שינויי מדהים (בזכות שער 5)
אני זוכר משחקים של פעם לא היו כלל שירים (אולי אחד או שניים וגם הם שני שורות) , היו מקללים המון אבל לא היו מאוחדים אז זה לא נשמע כל כך, אבל היו מקללים כמו היום אפילו יותר.
בשנים האחרונות הקהל של ב"ש מדהים אם הקבוצה הייתה ברמה של הקהל היינו בדרג הראשון של הליגה , אני זוכר את עצמי כל הזמן מתאכזב מב"ש ממשחקים חלשים (פרט לעונת 97 עם רוסו והחליל עונה מדהימה) היום גם שהמשחק חלש לפחות נהנתי מהקהל בעיקר שער 5 המדהים.
דרך אגב אני תמיד יושב בשער 2 ונהנה לראות את שער 5
אני זוכר משחקים של פעם לא היו כלל שירים (אולי אחד או שניים וגם הם שני שורות) , היו מקללים המון אבל לא היו מאוחדים אז זה לא נשמע כל כך, אבל היו מקללים כמו היום אפילו יותר.
בשנים האחרונות הקהל של ב"ש מדהים אם הקבוצה הייתה ברמה של הקהל היינו בדרג הראשון של הליגה , אני זוכר את עצמי כל הזמן מתאכזב מב"ש ממשחקים חלשים (פרט לעונת 97 עם רוסו והחליל עונה מדהימה) היום גם שהמשחק חלש לפחות נהנתי מהקהל בעיקר שער 5 המדהים.

אני לא חולק עלייך בעניין הזה.ירון כתב:דורון אני אוהד ב"ש כבר יותר מ-20 שנה מהגרעין היותר שקט
אין קהל בארץ שיש לו שירים יותר יפים משלנו וכשאנחנו שרים אז אף אחד לא מתקרב לעוצמות שלנו.
ובגלל זה אגב, האכזבה שלי היא אפילו יותר גדולה.
הכוונה שלי היא יותר בכיוון של החשיבה וההתנהגות של הקהל.
כיוון החשיבה תמיד יהיה אותו דבר חלק בעד וחלק נגד אבל ההתנהגות משתפרת כמו שכבר אמרו כשמישהו מקלל (תלוי מי) משתיקים אותו בקהל
לא תמיד אבל זה קורה
פעם היה יותר גרוע
ודרך אגב גיא גרם לקהל לקלל אותו וזה מה שהוא רצה בעצם כדי שתהיה לו סיבה לעזוב ולהאשים את הקהל , יש לנו קהל מעולה לא הייתי רוצה להחליף אותו
לא תמיד אבל זה קורה
פעם היה יותר גרוע
ודרך אגב גיא גרם לקהל לקלל אותו וזה מה שהוא רצה בעצם כדי שתהיה לו סיבה לעזוב ולהאשים את הקהל , יש לנו קהל מעולה לא הייתי רוצה להחליף אותו

- Sir Alex Ferguson
כפי שאמרו לפני, חייבים להעלות את הנושא לתודעה ואולי לפתח בדרך זו דיון רציני שיגע גם לגורמים הרצוים:8red כתב:טוב משה אז בוא נשמע מה אתה מציע לעשות בנושא - כי לדבר הרבה אתה בהחלט יודע.
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 151#p28151" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תאמינו לי הם היו מבקשים לקצצ בשכרו הוא היה מקצצ הוא של סמל של באר שבע!!!!!!!! 

בגלל זה שלחת אותי ללינק שלא עובד?משה אוחיון כתב: כפי שאמרו לפני, חייבים להעלות את הנושא לתודעה ואולי לפתח בדרך זו דיון רציני שיגע גם לגורמים הרצוים:
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 151#p28151" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע