doctorslayer כתב:
מה זה כואבת, אני לא יכול לישון בלילה בגלל התגובה שלך.
שתסיים עם השטויות שלך תחליף את המשקפיים הורודות שלך למשקפי ראיה.
להיות אוהד זה גם לדעת להכיר בחולשות של הקבוצה שלך, לא רק להגן על כולם.
להפיל על שיר צדק את המשחק? על טאהא חסר הניסיון? על אופיר שתודה לאל עוזב? על ביטון עם משחק מצוין?
אני לא ראיתי את שיר צדק סופג 3 שערים על הראש באשמה ישירה.
מי יוצא ככה בגול ראשון? שוער בן 18 אולי.
שער שלישי יכל לקחת גם שוער בינוני.
ושער אחרון- לא 100, 1000% אחוז של גורש.
היחיד שעשה טעות וצריך לעמוד מאחוריו זה שיר צדק, זה גרזן שאחת ל100 משחקים תראה ממנו משחק כזה.
ואגב, אני מגיח בהפסדים, כי בהפסדים יש על מה לדון מה לא היה בסדר, מה אתה רוצה שבנצחונות אני אחפש מי היה חלש?
רק מראה לך כמה אין לך בסיס הרגע שאתה מנסה להפוך את הדיון עליי במקום על גורש שהוא נושא הפוסט.
ובוא נתעלם מהטיילת שנפתחה במרכז המגרש שטורה עבר בה כמו תייר באילת בלי שאף אחד יפריע לו בדרך לשני שערים של סלטיק.
אז לצפות שגורש יתחפש לבופון ויעלה אותונו במו ידיו לצ'מפיונס זה לא ריאלי בעליל.
הוא לא מדהים אבל הוא טוב והוא כבר סתם לי את הפה אז אני מעדיף לא לפתוח עליו בכל הזדמנות
במשחקים מול אולמפיאקוס, הייתי מאוד בטוח בכל מה שנודע לגורש, הוא הראה רוגע וביטחון.
אתמול בגול הראשון, אמנם יציאה די איטית אבל פאול של 100 אחוז, גורש הגיע לכדור ראשון והשחקן פשוט דרס אותו.
יש לו אשמה גדולה בשער החמישי, בשער הרביעי הוא אולי יחסית אשם, אבל הוא פשוט לא מספיק אתלט בשביל להגיע לגבהים האלו- לא היה לו מה לעשות.
אני לא רואה סיבה למה שוער כמו גורש צריך להיות מועדף על שוער כמו חיימוב בשלב הבתים. חיימוב עם 14 משחקים בשלבים האירופאים, כולל שלב בתים באצטדיונים באנגליה וביוון.
אם מדובר בשוער שאין עליו קונזנצוס ברמה הישראלית, ואוהדים מתקשים לזכור משחק שהוא הביא לנו נקודות (תזכורת - מכבי פ"ת), אז באיזה קטע צריך לסמוך עליו לרמה האירופאית? בטח אחרי תצוגת הנפל אתמול.
אני לא רואה סיבה למה שוער כמו גורש צריך להיות מועדף על שוער כמו חיימוב בשלב הבתים. חיימוב עם 14 משחקים בשלבים האירופאים, כולל שלב בתים באצטדיונים באנגליה וביוון.
אם מדובר בשוער שאין עליו קונזנצוס ברמה הישראלית, ואוהדים מתקשים לזכור משחק שהוא הביא לנו נקודות (תזכורת - מכבי פ"ת), אז באיזה קטע צריך לסמוך עליו לרמה האירופאית? בטח אחרי תצוגת הנפל אתמול.
חיימוב לאירופה וגורש לליגה ויפה שעה אחת קודם.
+1
ולהתחיל לחפש שוער בעל פוטנציאל טוב, או לחילופין לנסות לעקוץ את קליימן/מרציאנו איכשהו
כשנז-דיין עם קליימן/ מרציאנו הליצנים, תזכרו את הטופיק הזה.
גורש לא גדול שוערי ישראל, אבל אין כרגע טוב ממנו זמין. הוא וחיימוב יחלקו את הדקות העונה ובעונה הבאה יתחלפו היוצרות. די לחפש.
נכון, הוא לא היה מדהים אתמול (כמו כולם), אבל להפיל את ההפסד עליו זה בגדר ציד מכשפות.
סניור כתב:כשנז-דיין עם קליימן/ מרציאנו הליצנים, תזכרו את הטופיק הזה.
גורש לא גדול שוערי ישראל, אבל אין כרגע טוב ממנו זמין. הוא וחיימוב יחלקו את הדקות העונה ובעונה הבאה יתחלפו היוצרות. די לחפש.
נכון, הוא לא היה מדהים אתמול (כמו כולם), אבל להפיל את ההפסד עליו זה בגדר ציד מכשפות.
אף אחד לא מפיל עליו את ההפסד,
רק אומרים שאם היה שוער אחר טוב ממנו, כנראה שזה היה נגמר ב3-2 או 4-2 במקסימום