דודו גורש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: דודו גורש

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: אני עונה לך כי אני לא ייתן לאנשים רעים כמוך להשתלט על הפורום ולהרעיל אותו.
כל תקופת זמן יש לך את הקורבן התורן.
פעם זה דוידזאדה,פעם זה ברדה,פעם זה בוזגלו ועכשיו ירום הודו נופל על גורש.
ציאניד.
א. דוידזאדה זה תמיד, גם כשיחזור אלינו עוד שנתיים שחקן גרוע יותר בשכר כפול
ב. ברדה כבר לא שחקן הרכב אז אין מה להתייחס
ג. מאז ומתמיד צידדתי בבוזגלו, למעט הפעם השניה שדרך עלינו עם "יעזוב אחרי אולימפיאקוס"
ציאניד, ציקלון בי, פצצת מימן או ביולוגית, תמשיך לשפוך מים, תקבל יותר רעל.

כשתלמד לקבל דעות אחרות משלך, אגיב לך נורמלי.
ושים לב שהגבת לאשכול הזה כבר איזה 4-5 פעמים ומילה אחת לא הייתה עניינית לנושא.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
א. דוידזאדה זה תמיד, גם כשיחזור אלינו עוד שנתיים שחקן גרוע יותר בשכר כפול
ב. ברדה כבר לא שחקן הרכב אז אין מה להתייחס
ג. מאז ומתמיד צידדתי בבוזגלו, למעט הפעם השניה שדרך עלינו עם "יעזוב אחרי אולימפיאקוס"
ציאניד, ציקלון בי, פצצת מימן או ביולוגית, תמשיך לשפוך מים, תקבל יותר רעל.

כשתלמד לקבל דעות אחרות משלך, אגיב לך נורמלי.
ושים לב שהגבת לאשכול הזה כבר איזה 4-5 פעמים ומילה אחת לא הייתה עניינית לנושא.
טוב אז אני חושב שסעיף א,ב,ג הוכיחו את טענתי.
יצא המרצע מן השק.
אין מה להגיב לך עיניינית למה עינייני אתה בטח לא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נו באמת!
גם לי הייתה ביקורת על השערין שגורש ספג אתמול.
3 שערים ששניים מהם הוא יכל למנוע.
אני מדבר על היציאה האומללה בשער הראשון אם כי לדעתי הייתה עבירה עליו אבל אוחנה&נדב יעקובי חשבו שזה פנדל אז אולי אני טועה.
בשער הרביעי היציאה שלו הייתה לא טובה אבל חיימוב לא היה מונע את השער הזה, ובשער החמישי הוא היה יכול למנוע אלמלא הוא היה מוסר כל כך גרוע, אבל לפניי שהסקוטים כבשו אף שחקן שלנו לא ניסה למנוע מהם לעשות משהו.
כל שחקן שלהם עבר שם כאילו זה משמר כבוד...
וכל השערים חוץ מהרביעי היו מטעויות הגנה בסיסיות ככה שלהאשים את גורש לבדו זה חוצפה.
גורש+הבלמים+ראדי וגם אוגו אשמים בכל 5 השערים.
דווקא ביטון ודוידזאדה היו טובים אתמול.

ד"א חיימוב לא היה מונע אף שער חוץ מהשער החמישי וייתכן דהיהסופגבדקה הראשונהבמצב דגורש הציל ככה שאני מעדיף את גורש בשערמאשר את חיימוב נכון לרגע זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חיימוב לא קיבל גול קל מנגר כמו גוזלן רק לפני שבוע?
עבר עונה חלשה ולא הראה כלום במשחקים ששיחק.
קליימן זה בכלל צחוק. אין בו כלום. תשאלו כל אוהד בית"ר.
מרציאנו זה עוד אחד שנתן חודש טוב לפני שנתיים ומאז בעיקר בקריסה. איכשהו זה עדיין לא מפריע לתיוג שלו כשוער בכיר.

על גורש קל ליפול.
והוא לא שוער גדול, אך לא רואה מישהו ישראלי אחר שיעשה עבודה טובה יותר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דוקטור
זה פשוט בושה.
אתה מחפש שעיר לעזאזל בזמן שכל הקבוצה היתה בתצוגת שפל.
כל שחקן יודע בדיוק איפה הוא טעה
כל שחקן יודע בדיוק מה החלק שלו.

לשפוט שחקנים שלנו במעמד כזה, בהר געש כזה
כשסלטיק באו כמו נינגות למשחק
זה לא פחות מלחפש תשומת לב.

יום גרוע של כולם! מהחלוץ ועד השוער.
הקבוצה אשמה ביחד באותה מידה.

כולם כולל כולם עלו רכים ומבולבלים

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ועוד משהו קטן.
כמו שהרבה מאיתנו קיבלו ביטחון שיש את חיימוב על הספסל.
אצל גורש הפעולה הפוכה. הביטחון מתערער אוטומטית.

עכשיו אם אחרי כל משחק, תצעקו חיימוב חיימוב
א.זה לא יעשה את גורש טוב יותר
ב.זה לא יעשה את חיימוב יותר טוב מגורש.

חוץ מלפגוע במעמד של השוער שהוא חשוב מאוד יותר משחקן שדה רגיל שום דבר טוב לא יצא מזה.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

אני חושב שצריך להפריד בין הטעויות לדברים שקשורים יותר לחוסר יכולת.הבעיה האמיתית היא כנראה השילוב בין שניהם. טעויות זה דבר שנובע יותר מחוסר ריכוז,חוסר מוכנות מנטלית למעמדים ואולי ניתן לשפר עם נסיון ועבודה. חוסר היכולת כמו למשל בשער השלישי או השער הראשון הוא ההבדל בין הצלחה באירופה לכישלון צורב.
כשמשחקים נגד קבוצות ברמות האלה הכדורים יתעופפו באזורים מסוכנים של השער,לא משנה כמה מוכנה מנטלית וטקטית הקבוצה תהיה. ולכן צריך שוער שהסיכוי לטעות יהיה נמוך יחסית והיכולת להגיע לכדור תהיה גבוהה יחסית.
לדעתי גורש נכנס לא טוב לעונה הזאת, ההבאה של חימוב לא עשתה לו טוב וזה קצת מרגיש כאילו הצוות המקצועי שומר לו חסד משנה שעברה. לצערי ברמות האלה אין מקום ל"סנטימנטים" ושילמנו על זה אתמול.
כרגע האופציה יחדיה היא חיימוב ולדעתי חייב לתת לו את הצאנס.

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

אפשר לסכם כאן ובכלל את התחושות כלפי גורש בזה ש..
הוא שוער שלא יגרום לאיבוד נק'
וטעויות שיעלו לנו בהפסדים כואבים.
מה שכן מציק/מפריע/מאכזב/לא מסתדר לחלק גדול מהתגובות כאן שהוא לא שוער שישאיר את הנק' שההגנה שלנו לא מתפקדת
שישמור על התוצאה בלחץ גבוה
שייתן משחק לפנתאון.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

doctorslayer כתב:
מה זה כואבת, אני לא יכול לישון בלילה בגלל התגובה שלך.
שתסיים עם השטויות שלך תחליף את המשקפיים הורודות שלך למשקפי ראיה.
להיות אוהד זה גם לדעת להכיר בחולשות של הקבוצה שלך, לא רק להגן על כולם.

להפיל על שיר צדק את המשחק? על טאהא חסר הניסיון? על אופיר שתודה לאל עוזב? על ביטון עם משחק מצוין?
אני לא ראיתי את שיר צדק סופג 3 שערים על הראש באשמה ישירה.
מי יוצא ככה בגול ראשון? שוער בן 18 אולי.
שער שלישי יכל לקחת גם שוער בינוני.
ושער אחרון- לא 100, 1000% אחוז של גורש.

היחיד שעשה טעות וצריך לעמוד מאחוריו זה שיר צדק, זה גרזן שאחת ל100 משחקים תראה ממנו משחק כזה.

ואגב, אני מגיח בהפסדים, כי בהפסדים יש על מה לדון מה לא היה בסדר, מה אתה רוצה שבנצחונות אני אחפש מי היה חלש?
רק מראה לך כמה אין לך בסיס הרגע שאתה מנסה להפוך את הדיון עליי במקום על גורש שהוא נושא הפוסט.
על אופיר שתודה לאל עוזב? באמת?
כנראה שההבנה הבסיסית שלך בכדורגל ובבנייה של קבוצה לוקה בחסר.

המגן השמאלי הישראלי הטוב ביותר שיש ובפער מהשאר, העזיבה שלו דופקת לנו את כל התוכניות ומצריכה להביא זר שלך תידע אם תפגע או לא ומה תהיה העלות.

כולם לא מבינים כדורגל, מאמני הנבחרות, המאמנים של גנק והסקאוטים שלהם ששילמו מיליון יורו עליו, רק אנחנו מבינים, אופיר מגן פח נכון, עוד נתגעגע אליו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

האמת שאני לא אחד שקוטל שחקנים
אבל דודו אתמול היה בושה וחרפה
3 וחצי שערים בדוק שלו
משדר חוסר ביטחון מתחילת המשחק עשה במכנסים לא הגיע למעמד
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

fool me once shame on you, fool me twice shame on me.
לאנשים לא היה נוח לשמוע כל העונה שדודו גורש שוער גרוע שניצל הגנת ברזל כדי לגרום לאנשים לחשוב שהוא שוער טוב, כל העונה שעברה אני אומר (אולי לא פה אבל בכל מקום אחר כן) שהוא לא שוער טוב ויגיע יום שזה יחשף ואז המחיר יהיה כבד מנשוא, אני לא כועס על דודו כי ידעתי שזה מה שיקרה. אני רק כועס על ברק שמתייחס אליו כאל פרה קדושה ובגלל שהוא נעלב מהחתמת חיימוב לא נותן לו צ'אנס במשחקים הגדולים כי עם איך שדודו נראה מגיעה לו הזדמנות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

South Boy כתב:fool me once shame on you, fool me twice shame on me.
לאנשים לא היה נוח לשמוע כל העונה שדודו גורש שוער גרוע שניצל הגנת ברזל כדי לגרום לאנשים לחשוב שהוא שוער טוב, כל העונה שעברה אני אומר (אולי לא פה אבל בכל מקום אחר כן) שהוא לא שוער טוב ויגיע יום שזה יחשף ואז המחיר יהיה כבד מנשוא, אני לא כועס על דודו כי ידעתי שזה מה שיקרה. אני רק כועס על ברק שמתייחס אליו כאל פרה קדושה ובגלל שהוא נעלב מהחתמת חיימוב לא נותן לו צ'אנס במשחקים הגדולים כי עם איך שדודו נראה מגיעה לו הזדמנות.
דודו גורש שוער ליגה טוב אבל אחד שלא מביא לך נקודות ולא מפסיד לך נקודות. במקום לחפש רק את גורש תבוא בטענות גם לצדק, טאהה, הובאן, אוגו וראדי על משחק ההגנה המשובח.
מצד שני במקום לחפש אשמים אפשר להבין שזה שכר לימוד ושמהפסדים כאלו לומדים וצוברים ניסיון. בפעמים הבאות תחזור יותר חזק וחכם.
אל תשכח ששנה לפני שהגעת לפלייאוף אלופות הודחת ע״י קבוצות חלשות יחסית ועל ההדחות האלה למדת איך לשחק בנוקאאוט בשביל לעבור
אל תשכח שספגת הפסדים על ימין ועל שמאל במשחקי עונה והושפלת בגמר הגביע וככה למדת איך משחקים במעמדים האלה ואיך עומדים בלחץ והבאת אליפות

פה פגשת דבר שלא פגשת אף פעם וראית איך נענשים על כל טעות. להבא אתה תדע לא לעשות את הטעויות ולבוא למשחקים האלו מפוקס

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

red bend כתב:אפשר לסכם כאן ובכלל את התחושות כלפי גורש בזה ש..
הוא שוער שלא יגרום לאיבוד נק'
וטעויות שיעלו לנו בהפסדים כואבים.
מה שכן מציק/מפריע/מאכזב/לא מסתדר לחלק גדול מהתגובות כאן שהוא לא שוער שישאיר את הנק' שההגנה שלנו לא מתפקדת
שישמור על התוצאה בלחץ גבוה
שייתן משחק לפנתאון.
יש לך אחד כזה זמין?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

dor69 כתב: דודו גורש שוער ליגה טוב אבל אחד שלא מביא לך נקודות ולא מפסיד לך נקודות. במקום לחפש רק את גורש תבוא בטענות גם לצדק, טאהה, הובאן, אוגו וראדי על משחק ההגנה המשובח.
מצד שני במקום לחפש אשמים אפשר להבין שזה שכר לימוד ושמהפסדים כאלו לומדים וצוברים ניסיון. בפעמים הבאות תחזור יותר חזק וחכם.
אל תשכח ששנה לפני שהגעת לפלייאוף אלופות הודחת ע״י קבוצות חלשות יחסית ועל ההדחות האלה למדת איך לשחק בנוקאאוט בשביל לעבור
אל תשכח שספגת הפסדים על ימין ועל שמאל במשחקי עונה והושפלת בגמר הגביע וככה למדת איך משחקים במעמדים האלה ואיך עומדים בלחץ והבאת אליפות

פה פגשת דבר שלא פגשת אף פעם וראית איך נענשים על כל טעות. להבא אתה תדע לא לעשות את הטעויות ולבוא למשחקים האלו מפוקס
אתה יודע מה ההבדל בין דודו גורש לשיר הובאן אוגו ואפילו ראדי וטאהא? הם לא טועים בתדירות שדודו גורש טועה. להזכירך רק לפני חודש הוא כמעט העיף אותנו מול שריף במו ידיו.
מה זאת אומרת במקום לחפש אשמים אפשר להבין שזה שכר לימוד? לא ציפיתי שננצח בסלטיק פארק אבל עדיין גם שכר לימוד זאת לא סיבה להראות כל כך רע בחלק האחורי ולהפגין תצוגה כזאת של חוסר ביטחון ורשלנות הגנתית במשך 90 דקות. צריך לשים את האצבע על נקודות החולשה של הקבוצה וצריך תמיד לבקר אותה אם רוצים להשתפר והחוליה החלשה שלנו באופן כמעט קבוע זה השוער, ההגנה באופן כללי הייתה זוועתית אבל זה לא משהו שרואים כל יום ובעצם כמעט שלא תופסים את ההגנה שלנו בימים כאלה ולכן אני חושב שאפשר להתייחס לזה בתור סטיית תקן, אבל השוער? כמעט תמיד חלש וגם בליגה. אין אצלי פרות קדושות ומבחינתי אף אחד לא חסין מביקורת. כמו שכתבתי במשפט הראשון, טעויות הן חלק מהמשחק וכולם טועים לפעמים, הבעיה מתחילה כשהטעויות נעושת על בסיס קבוע ויש הרבה אנשים בקהל שלנו שמסרבים לראות כמה טעויות דודו גורש עושה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

זה שי ! כתב:האמת שאני לא אחד שקוטל שחקנים
אבל דודו אתמול היה בושה וחרפה
3 וחצי שערים בדוק שלו
משדר חוסר ביטחון מתחילת המשחק עשה במכנסים לא הגיע למעמד
זה שי !
התגובה בושה

שלח תגובה