בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
כל מי שמספיד את שיטת הבלמים שיזכר במשחקי הבית שנה שעברה מול רעננה ובני יהודה שה4-3-3 לא עבד ונתקע ואז בכר נתן הוראה לעבור ל3-5-2 רעננה ובני יהודה לא הבינו מאיפה זה בא להם ובא הגול הראשון בדרך לניצחון.
השיטה הזו טובה, פשוט אתמול לא הוצבו השחקנים הנכונים אליה, בראון היה חייב לפתוח ליד אוגו ולא ראדי עם הנטיות ההתקפיות שהפקיר פעם אחר פעם את אוגו מול שניים שלושה סקוטים
השיטה הזו טובה, פשוט אתמול לא הוצבו השחקנים הנכונים אליה, בראון היה חייב לפתוח ליד אוגו ולא ראדי עם הנטיות ההתקפיות שהפקיר פעם אחר פעם את אוגו מול שניים שלושה סקוטים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן..הראל כתב:כל מי שמספיד את שיטת הבלמים שיזכר במשחקי הבית שנה שעברה מול רעננה ובני יהודה שה4-3-3 לא עבד ונתקע ואז בכר נתן הוראה לעבור ל3-5-2 רעננה ובני יהודה לא הבינו מאיפה זה בא להם ובא הגול הראשון בדרך לניצחון.
רק שמול אותה רעננה ומול בני סכנין המערך הזה כשל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין שום בעיה לשחק בשיטת 3 בלמים במשחקים מסויימים ואתמול זה היה נכון.
השאלה היא מי משחק במערך.
אם אתה שם את צדק,טאהא והובאן שהוא בכלל קשר במערך הזה מול סלטיק שידוע לכל שהיא קבוצה מהירה ואגרסיבית אז ברור שתקבל על הראש.
אני מוכן לשים כסף שאם היו משחקים אתמול ויטור/סוארס/צדק או ויטור/צדק/טאהא אין סיכוי שהיינו מקבלים חמישייה.
השאלה היא מי משחק במערך.
אם אתה שם את צדק,טאהא והובאן שהוא בכלל קשר במערך הזה מול סלטיק שידוע לכל שהיא קבוצה מהירה ואגרסיבית אז ברור שתקבל על הראש.
אני מוכן לשים כסף שאם היו משחקים אתמול ויטור/סוארס/צדק או ויטור/צדק/טאהא אין סיכוי שהיינו מקבלים חמישייה.
כשל בגלל לחץ שהיה במחזורים הללן והימורים של בכר.
אני דיברתי על הנצחון על רעננה.
בתיקו מול רעננה ובני סכנין נלקחו הימורים גדולים מדי מצד בכר, ששוב הפקיר את אוגו לבד מול הסילונים של סכנין.
המערך הזה מצויין צריך לדעת פשוט להשים את השחקנים הנכונים לזה ויש חנו אותם לפעמים בכר מעז מדי ומשלם על זה ישר
אני דיברתי על הנצחון על רעננה.
בתיקו מול רעננה ובני סכנין נלקחו הימורים גדולים מדי מצד בכר, ששוב הפקיר את אוגו לבד מול הסילונים של סכנין.
המערך הזה מצויין צריך לדעת פשוט להשים את השחקנים הנכונים לזה ויש חנו אותם לפעמים בכר מעז מדי ומשלם על זה ישר
המערך הזה יכול לעבוד עם שני בלמים ברמה גבוהה. בלי צדק או בלי ויטור זה בעיה.
ויש הבדל עצום מה3-5-2 מול רעננה ל5-3-2 מול אולימפיאקוס.
ויש הבדל עצום מה3-5-2 מול רעננה ל5-3-2 מול אולימפיאקוס.
3 הבלמים מערך טוב כשמשחקים אותו התקפי.
כשמשחקים אותו הגנתי הוא גורם לפקעת באמצע ומבטל אותך התקפית ומזמין אליך התקפות בלי סוף.
בלמים לא יכולים לעשות הרבה כשאין אמצע.
בכל מקרה הכוונה היתה. שאם בליגה אנחנו משחקים 4-3-3 אז כדאי שנעשה את זה גם באירופה.
ואם בליגה נשחק עם 3 בלמים אז זה טוב גם באירופה.
לשחק את הכדורגל שמכירים
כשמשחקים אותו הגנתי הוא גורם לפקעת באמצע ומבטל אותך התקפית ומזמין אליך התקפות בלי סוף.
בלמים לא יכולים לעשות הרבה כשאין אמצע.
בכל מקרה הכוונה היתה. שאם בליגה אנחנו משחקים 4-3-3 אז כדאי שנעשה את זה גם באירופה.
ואם בליגה נשחק עם 3 בלמים אז זה טוב גם באירופה.
לשחק את הכדורגל שמכירים
דרך אגב, עם כל האהבה לסוארז וההתחשבות של אלונה ברקת, למה שיחררו אותו לפני צמד משחקים שכזה?
שחקן חשוב בעל חוזה במועדון, אני באמת לא מבין את המהלך הטפשי הזה.
שחקן חשוב בעל חוזה במועדון, אני באמת לא מבין את המהלך הטפשי הזה.
בגלל שהוא ציפה ללכת לMLS והחלון שפףם נסגר לפני המשחק נגד אולימפיאקוס בטרנר
חוץ מזה להשאיר שחקן ככ הרבה זמן זה לא רציני.
חוץ מזה להשאיר שחקן ככ הרבה זמן זה לא רציני.
ה5-4-1 הזה לא נותן את התוצאה המבוקשת כשאתה בא לשחק הגנה... לטעמי המערך האידיאלי לבונקר הוא בכלל 4-1-4-1
הפסדנו 5-2 בסקוטלנד, ועדיין כל האוהדים האמינו שקיים סיכוי סביר שנעבור!
וזה יאמר לזכותו של ברק והצוות שבחר. האיש הזה גורם לנו להאמין שהכל אפשרי, שאנחנו מסוגלים להכל.
פשוט מדהים, אין מילים
וזה יאמר לזכותו של ברק והצוות שבחר. האיש הזה גורם לנו להאמין שהכל אפשרי, שאנחנו מסוגלים להכל.
פשוט מדהים, אין מילים
אני כ"כ רוצה לראות אותו חתום לעוד 10 שנים מעכשיו.
לצערי ולשמחתי המאמן הזה לא ישאר פה הרבה זמן.
הוא פשוט גאון כדורגל, אם כל הצער הכי מגיע לו להתקדם!
לצערי ולשמחתי המאמן הזה לא ישאר פה הרבה זמן.
הוא פשוט גאון כדורגל, אם כל הצער הכי מגיע לו להתקדם!
כיף לשמוע את בכר. בלי חרטות.
"משחק שקול, יכל להיגמר לפה או לפה"
הפסד כואב מאוד, במיוחד כי הרבה מאיתנו הרגישו שזה הפסד "ידוע מראש"...
אבל אני מאמין במאמן שלנו. מאמין בו ובצוות שלו שיביאו לנו עוד רגעי אושר.
"משחק שקול, יכל להיגמר לפה או לפה"
הפסד כואב מאוד, במיוחד כי הרבה מאיתנו הרגישו שזה הפסד "ידוע מראש"...
אבל אני מאמין במאמן שלנו. מאמין בו ובצוות שלו שיביאו לנו עוד רגעי אושר.
גם אם נהיה ב-6-9 הפרש באיזשהו שלב, אין לי ספק שנלך עד הסוף ואף נזכה. בטח כשיש לנו אותו.
כולנו לא רצינו לראות חילופים בהרכב, בדיעבד זה כנראה היה שגוי.
יותר מדי שחקנים גמורים.
צריך לחשוב מה עושים. אי אפשר ליפול יותר.
יותר מדי שחקנים גמורים.
צריך לחשוב מה עושים. אי אפשר ליפול יותר.