עכשיו זה כבר מתחיל להיות יותר מרשים לדעתי, מכבי חיפה הביאה מאמן כושר שאימן את ברונדבי ועוד קבוצות והיה גם עוזר מאמן ואימן לתקופה מסוימת והוא מכיר את רנה מולנסטיין כאשר עבדו ביחד בברונדבי.
זה כבר מתחיל להיות יותר רציני.
בהחלט מעניין.
שחר כנראה הבין אחריי 6 שנים כושלות את מה שגולדהאר מבין היום?
דר אדום בנשמה כתב:עכשיו זה כבר מתחיל להיות יותר מרשים לדעתי, מכבי חיפה הביאה מאמן כושר שאימן את ברונדבי ועוד קבוצות והיה גם עוזר מאמן ואימן לתקופה מסוימת והוא מכיר את רנה מולנסטיין כאשר עבדו ביחד בברונדבי.
זה כבר מתחיל להיות יותר רציני.
בהחלט מעניין.
שחר כנראה הבין אחריי 6 שנים כושלות את מה שגולדהאר מבין היום?
אולי
בכל מקרה עכשיו אני מתחיל להתרשם מכל מה שקורה שם על אמת.
כי מאמן זר כבר היה שם אבל עם צוות זר מצומצם, וקרלסן בהתחלה היה נראה חסר כוח לעומת רוני לוי.
עכשיו זה מתחיל להראות מעניין.
עוד מוקדם לדעת האם זה יהיה סיפור הצלחה כמו במכבי ת"א אבל בהחלט עושה רושם טוב מאוד.
אם הם עפים אנחנו לא נעמוד מולם בליגה בנוסף למסגרת אירופית שהבטחנו השתתפות בה, עם כל השנאה והרצון לראות אותם מושפלים זה גם אינטרס שלנו שיעלו, מכיב בלי אירופה תהיה הרבה יותר מרוכזת בליגה וזה משמעותי כי אנחנו נאבד נקודות בזמן הקמפיין האירופי.
אבל זה כיף לראות אותם ככה אחרי החגיגות שלהם אתמול, מוכיח כמה הגלגל התהפך בשנה האחרונה כשכל מה שנשאר למקקים האלה זה רק לשמוח לאיד היריבה שלהם. אחרי זה הם יגידו שאנחנו לא מעניינים אותם.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 18 אוגוסט 2016, 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.