yossi כתב:
כבר לא שחקן אגף כמו בעבר. וזה לא פעם ראשונה.
משחק עם קו ההגנה של היריב, מחכה כל הזמן לכדורי עומק.
הבעיה עם זה שהוא פשוט לא מסוגל לקחת כדור עם הגוף. הפסיד בכל מאבק היום.
יש לו אחלה סיומת וטכניקה על שטח קטן, אבל הקטע הפיזי יותר מדי מפריע.
הרעיון נכון כדי להשלים את טוני ומליקסון.
צריך למצוא את האיזון בין המשימות החדשות לתפקיד הקודם.
לא ידוע לי מה נסגר עם ג'ונאם, אם הוא ימשיך להיות איש גדר או לא, אבל הוא ממש משפיע, המליקסון של העידוד, הבדל משמעותי בין המחצית הראשונה כשהוא לא היה לעומת השנייה, מקווה שהוא יהי כל העונה
אם שמתם לב השינוי במגמת המשחק היגיע בסביבות הדקה ה-60 כשסילבס הוציא חלוץ (חוגי) והכניס קשר (גל אראל).
מאותו רגע רעננה ניצלה את העייפות של חולית הקישור שלנו שנפלה מהרגליים (מה עם איזה רענון?) ואת השחקן הנוסף ופשוט השתלטה על האמצע ועל המשחק ונעשתה מסוכנת בהרבה.
avivgolan כתב:פסימי זה שאוהדים בסוף המשחק מתנהגים כאילו הפסדנו. אוהדים פה התרגלו לטוב מדי
לגמריי אחי. כמה תלונות. בכניסה לבית שלי הלכו שניים עם חולצות אדומות לא הייתי בטוח שהם באו מהמשחק, אחד אומר לשני "הייתי בשוק" אז כבר תיארתי לעצמי שהם לא היו במשחק, ואז הם ממשיכים לדבר "בשוק שנראינו ככה מחצת שנייה זאת בושה וחרפה באמת"
ואני כזה
נכון, לא נראינו טוב, נכון , הורידו רגל מהגז. אבל זאת בטח לא בושה ובטח לא חרפה פאקינג ניצחנו!
פסימי - לקח לי שעה ורבע להגיע מהאיצטדיון ללהבים.
חניתי בחניון בצפוני אחרי שהרבה זמן לא חניתי שם (הגעתי מאוחר, לא רציתי לחפש חניה בעיר), וחסמו את הפניה שמאלה, לכיוון צפון.
פעם היו סוגרים שם לפרקים את הכביש ומשטרה הייתה מכוונת, לא היו שוטרים בכלל היום, גם לפניה ימינה (לכיוון העיר).
יודעת שזה לא קשור למשחק עצמו אבל ביאס.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
crazyred כתב:פסימי - לקח לי שעה ורבע להגיע מהאיצטדיון ללהבים.
חניתי בחניון בצפוני אחרי שהרבה זמן לא חניתי שם (הגעתי מאוחר, לא רציתי לחפש חניה בעיר), וחסמו את הפניה שמאלה, לכיוון צפון.
פעם היו סוגרים שם לפרקים את הכביש ומשטרה הייתה מכוונת, לא היו שוטרים בכלל היום, גם לפניה ימינה (לכיוון העיר).
יודעת שזה לא קשור למשחק עצמו אבל ביאס.
זה חוזר על עצמו יותר מידי פעמים. גם נגד אולימפיאקוס לא אפשרו לפנות שמאלה-צפונה ואם אני לא טועה אז גם נגד שריף.
לא ברור מדוע.
yossi כתב:
כבר לא שחקן אגף כמו בעבר. וזה לא פעם ראשונה.
משחק עם קו ההגנה של היריב, מחכה כל הזמן לכדורי עומק.
הבעיה עם זה שהוא פשוט לא מסוגל לקחת כדור עם הגוף. הפסיד בכל מאבק היום.
יש לו אחלה סיומת וטכניקה על שטח קטן, אבל הקטע הפיזי יותר מדי מפריע.
גם אני תהיתי לגבי זה במהלך המשחק, בכר מנסה לנצל את הדברים החזקים של בוזי כמו מהירות וסיומת טובה ולמזער את החסרונות שזה חוסר עזרה בהגנה, אתמול זה לא הלך טוב, מאמין שזה ישתפר עם הזמן
תורג'מן- פשוט גרוע.
לא ברמה של הסגל, יכול לשחק מול הפועל אשקלון ואשדוד, חוץ מזה עדיף שלא.
אני מאמין שלא יביאו 2 מגנים העונה, אבל אין מצב שהוא נשאר פה לעוד עונה.