עם כל הכבוד רעננה לא הייתה קרובה להשוות והחילופים היו חלוקת כוחות ליום שלישי.ForeverRed כתב: מה שמזכיר לי שברק שום נרדם היום עם החילופים. היה חייב לרענן את האמצע.
זה כמעט עלה לנו ביוקר.
הפועל ב״ש - הפועל רעננה, שבת, 20:10, מחזור 1
Re: הפועל ב״ש - הפועל רעננה, שבת, 20:10, מחזור 1
- ForeverRed
השתלטו על המשחק בחצי שעה האחרונה והגיע לא מעט לרחבה ולמצבים נייחים.dor69 כתב: עם כל הכבוד רעננה לא הייתה קרובה להשוות והחילופים היו חלוקת כוחות ליום שלישי.
הגבהה אחת טובה מקרן וזה 2-2.
ממש לא רחוק כמו שאתה מתאר.
רחוק אחי רחוק. מה שנראה לך מלחיץ במגרש בגלל התוצאה וההרכב החסר הוא בפועל העפת כדורים החוצה.ForeverRed כתב: השתלטו על המשחק בחצי שעה האחרונה והגיע לא מעט לרחבה ולמצבים נייחים.
הגבהה אחת טובה מקרן וזה 2-2.
ממש לא רחוק כמו שאתה מתאר.
תן לי מצבים מסוכנים שהם הגיעו אליהם אחרי הפנדל (המונפץ אגב). ולהגיד לי מספיק הגבהה אחת מקרן זה תלוש, באותה מידה אני יכול להגיד לך מספיק פעולה אחת טובה של טוני/לוסיו/בוזגלו וזה 3-1
החילוף השלישי מאולץ.yossi כתב:במקום דן ביטון נכנס היום לבכר ואסי ומבקש השאלה.
אם גם במשחק כזה הוא לא מקבל פירור הוא סתם מבזבז את עצמו על הספסל.
בן ביטון ביקש להתחלף ולכן נכנס טאהה.
מאמין שאם לא היה מאולץ, אז דן ביטון היה רואה דקות.
זה גם אחת הסיבות שנחלשנו ב 20 דקות האחרונות. האמצע שלנו היה עייף והיה מתבקש לעשות חילוף במרכז המגרש ואני מניח שאם ביטון לא היה מבקש חילוף זה מה שהיה קורהizguy83 כתב: החילוף השלישי מאולץ.
בן ביטון ביקש להתחלף ולכן נכנס טאהה.
מאמין שאם לא היה מאולץ, אז דן ביטון היה רואה דקות.
- ForeverRed
היו לנו לא מעט הזדמנויות להגדיל את התוצאה אבל זה לא קרה.dor69 כתב: רחוק אחי רחוק. מה שנראה לך מלחיץ במגרש בגלל התוצאה וההרכב החסר הוא בפועל העפת כדורים החוצה.
תן לי מצבים מסוכנים שהם הגיעו אליהם אחרי הפנדל (המונפץ אגב). ולהגיד לי מספיק הגבהה אחת מקרן זה תלוש, באותה מידה אני יכול להגיד לך מספיק פעולה אחת טובה של טוני/לוסיו/בוזגלו וזה 3-1
עובדתית, הגענו לדקות האחרונות ביתרון מינימלי ועם הלשון בחוץ. גל אראל החמיץ 2 הזדמנויות טובות, אחת לבד מול גורש.
לקראת הדקה ה-90 היו לרעננה כמה מצבים נייחים רצופים שבקלות יכלו להוביל לשער ואז הפורום היה גועש ורועש.
אסור לנו להיות עיוורים למציאות.
צריך ללמוד מזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+10ForeverRed כתב: היו לנו לא מעט הזדמנויות להגדיל את התוצאה אבל זה לא קרה.
עובדתית, הגענו לדקות האחרונות ביתרון מינימלי ועם הלשון בחוץ. גל אראל החמיץ 2 הזדמנויות טובות, אחת לבד מול גורש.
לקראת הדקה ה-90 היו לרעננה כמה מצבים נייחים רצופים שבקלות יכלו להוביל לשער ואז הפורום היה גועש ורועש.
צריך ללמוד מזה.
הזוי שגל אראל איים עלינו התקפית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: +10
הזוי שגל אראל איים עלינו התקפית.
הזוי שאתה טוען שזה הזוי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ההזדמנות של גל אראל הייתה כשעוד היה 2-0, מה שמצחיק הוא שהיא הגיעה מטעות שהוא המציא 

היא הגיעה ממסירה אחורה שערורייתית של וובהסניור כתב:ההזדמנות של גל אראל הייתה כשעוד היה 2-0, מה שמצחיק הוא שהיא הגיעה מטעות שהוא המציא
מי שמכיר אותי פה יידע שאני האחרון לעצום עיניים אבל אני באמת חושב שאתם ממש מגזימים. הפעם היחידה שהם הצליחו לעשות משהו זה בפנדל המומצא הזה. הם בעטו בכלל למסגרת?ForeverRed כתב: היו לנו לא מעט הזדמנויות להגדיל את התוצאה אבל זה לא קרה.
צריך ללמוד מזה.
1-1 מול גורש אחרי החזרת כדור שערורייתית של וובה בראון(?)dor69 כתב: מי שמכיר אותי פה יידע שאני האחרון לעצום עיניים אבל אני באמת חושב שאתם ממש מגזימים. הפעם היחידה שהם הצליחו לעשות משהו זה בפנדל המומצא הזה. הם בעטו בכלל למסגרת?
היה במצב של 2-0 וגם זה מטעות שלנו. נס היה מחזיר אותם ל2-2גיא חניה כתב: 1-1 מול גורש אחרי החזרת כדור שערורייתית של וובה בראון(?)
כן, מהלך גל אראלי טיפוסיyedidel כתב:
היא הגיעה ממסירה אחורה שערורייתית של וובה

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כאות הזדהותסניור כתב:
כן, מהלך גל אראלי טיפוסי