הלילות בהם נרקמות אגדות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הלילות בהם נרקמות אגדות
עונת 05/06, מכבי פ"ת מגיעה לגומלין בבלגראד מול פרטיזן אחרי הפסד 2-0 בארץ. מה שקרה שם, נחרט באותיות זהב בדברי הימים של הכדורגל הישראלי. 2-5 אדיר, הירואי, מדהים, שהעלה אותה לשלב הבתים באירופית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הכל נכון רק תיקון- זה היה בגביע אופ״א המנוחאורי אדום בנשמה כתב:עונת 05/06, מכבי פ"ת מגיעה לגומלין בבלגראד מול פרטיזן אחרי הפסד 2-0 בארץ. מה שקרה שם, נחרט באותיות זהב בדברי הימים של הכדורגל הישראלי. 2-5 אדיר, הירואי, מדהים, שהעלה אותה לשלב הבתים באירופית.
זה הנושא שצריך להיות בראש הפורום. אנחנו צריכים להאמין, אנחנו צריכים לשדר את האמונה הזו לשחקנים, אנחנו צריכים להרעיד את טרנר משריקת הפתיחה, לא בשביל להלחיץ את הסקוטים, אלא בשביל להעניק לשחקנים שלנו כוחות הרבה יותר חזקים מהחומר.
רק להאמין, רק להאמין ונקבל פה ערב מהחלומות הכי ורודים שאי פעם מישהו מאיתנו העז לחלום, משחק שיעלה דמעות של אושר גם בעוד 50 שנה. קרו דברים מופרכים מזה בהרבה. ישועת עולם כהרף בעיטת יעף של מליקסון.
3-0, טוני לוסיו ומאור. רק 3-0. ששום דבר לא יגרום לכם לוותר מראש. תתכוננו לחוויה מעולם אחר.
רק להאמין, רק להאמין ונקבל פה ערב מהחלומות הכי ורודים שאי פעם מישהו מאיתנו העז לחלום, משחק שיעלה דמעות של אושר גם בעוד 50 שנה. קרו דברים מופרכים מזה בהרבה. ישועת עולם כהרף בעיטת יעף של מליקסון.
3-0, טוני לוסיו ומאור. רק 3-0. ששום דבר לא יגרום לכם לוותר מראש. תתכוננו לחוויה מעולם אחר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

עם כל הציפייה, אנחנו צריכים לגרום לכך שלא יצליחו לשמוע את המנון האלופות שמתנגן בתחילת המשחק
חשוב לציין שגם ה5-2 נכנס להיסטוריה.. של התבוסות.
ושוב בתפקיד המבאס הרשמי, מתי ניצחנו בטרנר בתוצאה שתעלה אותנו לשלב הבא?
ואני מדבר על יריבות בסדר גודל של עכו ונתניה, לא סלטיק.
התוצאה הכי גבוהה שזכורה לי היא 5:2 על מכבי פ"ת(המשחק היחידי שלא נכחתי בו), תוצאה שגם היא לא תוביל ישירות לעלייה.
אז נכון שהכל אפשרי וקרו דברים מעולם וכו, אבל זה די מוריד לקרקע הפרט הזה.
התוצאה הכי גבוהה שזכורה לי היא 5:2 על מכבי פ"ת(המשחק היחידי שלא נכחתי בו), תוצאה שגם היא לא תוביל ישירות לעלייה.
0-3 על עכוNoam98 כתב:ושוב בתפקיד המבאס הרשמי, מתי ניצחנו בטרנר בתוצאה שתעלה אותנו לשלב הבא?
צודקbs war כתב:
0-3 על עכו

אבל עדיין אני מאמין שהנקודה ברורה, אנחנו לא ממש קבוצה דורסת. ראינו את זה גם אתמול.
מצד שני,. אנחנו קבוצה שיודעת להשיג תוצאה. פה 1-0 יהיה כמו 2-1 להם.Noam98 כתב: צודק![]()
אבל עדיין אני מאמין שהנקודה ברורה, אנחנו לא ממש קבוצה דורסת. ראינו את זה גם אתמול.
למה אתה ממשיך להגיב לטופיק הזה? האנרגיות השליליות שלך לא רצויות כאן. תשאר במקום הלוזרי שלך בחיים, תמשיך להיות בינוני ורציונלי. תן לאלה שמאיתנו שחולמים יומיים של חלומות, אחרי זה תכתוב כמה שאתה רוצה אמרתי לכם. כרגע אתה מזיק לי לקארמה הטובה.Noam98 כתב:ושוב בתפקיד המבאס הרשמי, מתי ניצחנו בטרנר בתוצאה שתעלה אותנו לשלב הבא?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אני מאמין שאנחנו שווים מולם 3 גולים בטרנר השאלה היא כמה נצליח לשמור על הרשת שלנו
די כבר יא מעיק, מה זה נותן?Noam98 כתב:ושוב בתפקיד המבאס הרשמי, מתי ניצחנו בטרנר בתוצאה שתעלה אותנו לשלב הבא?
אחרי הזכיה באלופות משני שערים בדקה ה90 אני מאמין שהכול יכול לקרות
נערך
נערך לאחרונה על ידי dor69 ב 21 אוגוסט 2016, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים העונה שעברה מתה! אז כל גול היה כמו לידת עכוז וגם המשחקים הטובים היו נגמרים ב2/3 גג. העונה הקבוצה במוד אחר לגמרי- יותר חד, יותר מפוקס והרבה יותר רוצח וקטלני.
מספיק להסתכל על המשחק אתמול מול רעננה שבכל הרכב הייתה עושה לנו חיים קשים ולראות מתי נתת את הראשון ואיך עשית מאחת מקבוצות ההגנה היותר טובות שיש בליגה לבדיחה.
לעניין, גול שלנו בפתיחה וטרנר יעשה את שלו
מספיק להסתכל על המשחק אתמול מול רעננה שבכל הרכב הייתה עושה לנו חיים קשים ולראות מתי נתת את הראשון ואיך עשית מאחת מקבוצות ההגנה היותר טובות שיש בליגה לבדיחה.
לעניין, גול שלנו בפתיחה וטרנר יעשה את שלו