Sir Alex Ferguson כתב:
אנחנו מדברים על שוער שבשתי התקפות שונות יצא בצורה איומה לכדור והשאיר את השער ריק, איך אפשר לערוך השוואה בכלל לשחקן אחר במגרש? כששוער טועה בצורה כזאת זה לא לתת ליריב הזדמנות זה לתת ליריב שער קל. אלה טעויות שלא עושים ברמות האלה.
כשמוסיפים לזה עוד שער שהתחיל אך ורק בגלל שגורש מסר לסקוטים תכדור מקבלים שלושה שערים שנבעו מטעויות של גורש.
הרבה שחקנים שלנו היו חלשים במגרש, ועדין עם שוער אחר בשער אנחנו לא סופגים חמישה שערים וגם לא ארבעה שערים.
נכון לא היינו סופגים בכלל אולי גם, איזה קביעות חד משמעיות אלו תגיד לי? מי אמר לך שאותו שוער (חיימוב) שאתה כל כך רוצה בהרכב היה לוקח את ההצלה שלו בדקות הראשונות באחד על אחד? או את ההצלה שלו ב 5-2 באחד על אחד עם סינקלר?
מי אמר שחיימוב לא היה מקבל את ה 4 או מקבל גולים מטעויות אחרות שדודו לא עשה?
הכל היפותטי והכל בגדר סימן שאלה, אתה לא יכול לקבוע נחרצות כמה היינו סופגים אם לא דודו, זאת פשוט קבירה לאור היום וקביעה לא מבוססת ושלא ניתן להוכיח אותה לעולם.
תמשיך לעבוד על עצמך, הגול הראשון בחיים לא שלו ראיתי את המהלך עשרות פעמים הגול הראשון של מרכז הגנה חלש ונרפה שיצר חור מפגר באמצע והעמיד שחקן אחד על אחד מולו, גם אם עשה עבירה והיה נשרק פנדל הגול לא עליו קודם כל על ההגנה שהביאה אותו למצב הזה.
הגול הרביעי עליו, החמישי חלקית עליו, זה הכל.
חיימוב לא יותר טוב מגורש והבלבול מוח שהוא צריך לפתוח במקומו היום לא מחזיק מים.
בטוח שלא אצל בכר, שוער צריך לשחק ולהיות מתואם עם ההגנה שלו, מאמן שפותח היום עם חיימוב זה מאמן שחושב שהוא מאמן קטרגל.
גמרת אותו על ריק, אין תחליף טוב יותר, עונה הבאה חיימוב יקבל את המושכות ובזה זה נגמר.
אם דודו יחזור ליכולת הטובה מעונה שעברה (והוא יחזור) אין שום סיבה שיאבד את המקום בהרכב בגלל משחק רע (כמו כל הקבוצה) מול סלטיק בחוץ ומשחק פושר מול שריף בבית.
אתה זוכר לו רק את הטעויות והשגיאות, לכל שוער אני חוזר לכל שוער בכל רמה יש טעויות כאלו ואפילו חמורות יותר, קורה לכל אחד, לא דיברת לשנייה על אף הצלה/ משחק שקט/ רוגע שהוא נתן ועוד ייתן לקבוצה.
מתאים לי שדודו יעשה את הטעויות בתדירות שהוא עושה, שוער יציב בסך הכל ושוב אין ישראלי טוב יותר, נכון כואב המשחק שבו זה קרה אבל שוב - מנצחים כקבוצה ומפסידים כקבוצה.
תעצור לרגע ותנשום ותנסה לראות את התמונה הכוללת ואם התגובה הבאה שלך שוב תהיה על כמה ששוער זה קריטי ושאסור לטעות ככה ובלה בלה בלה, אז תחסוך.
שוער זו העמדה הכי קריטית ידוע לכל ועדיין כולם טועים בה טעויות חמורות כמו של דודו ואף גרועות יותר, זה קורה בכל ליגה ובכל רמה, דודו שוער יציב לאורך זמן שהיה לו משחק לא טוב כמו כל הקבוצה, אתם צריכים לשחרר ממנו ולזרום עם זה כי זה מה יש ועם זה נצא למלחמה.