והאמת? שלא חייב את הקמפיין האירופי הזה כדי לקבוע בביטחון מוחלט שזו אלופת כל הזמנים. כאמור, מעבר לאפס הפסדים ואחוזי הצלחה מפלצתיים, היה לה כושר הרתעה שרק מי שזוכר אותה היטב יכול להבין. מי שחילצה ממנה תיקו חגגה כאילו לקחה גביע. סגניתה באותה עונה, מכבי ת"א, חטפה ממנה חמישייה על האפס, ובמשחק אחר חילצה בבית תיקו בעור שיניה, כאשר חיפה מתחילת המשחקים בעשרה שחקנים (הנגיחה של האווירון באיציק זוהר).
והאמת? שלא חייב את הקמפיין האירופי הזה כדי לקבוע בביטחון מוחלט שזו אלופת כל הזמנים. כאמור, מעבר לאפס הפסדים ואחוזי הצלחה מפלצתיים, היה לה כושר הרתעה שרק מי שזוכר אותה היטב יכול להבין. מי שחילצה ממנה תיקו חגגה כאילו לקחה גביע. סגניתה באותה עונה, מכבי ת"א, חטפה ממנה חמישייה על האפס, ובמשחק אחר חילצה בבית תיקו בעור שיניה, כאשר חיפה מתחילת המשחקים בעשרה שחקנים (הנגיחה של האווירון באיציק זוהר).
אי אפשר לזלזל ככה בקבוצות גדולות מלפני כמה עשורים.
כל קבוצה הייתה אדירה, חלקן אפילו פורצות דרך, כל אחת בזמנה. אין טעם באמירות "אם היו משחקות היום הן לא היו כאלה טובות", זה ברור שהכל יחסי, אבל ביחס לזמנן הן היו קבוצות מדהימות שבסוף יש לשפוט אותן ע"פ הישגיהן.
גם בעולם- רשימת הקבוצות הטובות בהיסטוריה מכילה את הולנד של 74', ברצלונה של קרויף ומילאן של אריגו סאקי שכיכבו בשנות ה- 80-90 מצד אחד, ואת ברצלונה של 2008-2011, מנצ׳סטר יונייטד של 2007-2009 ומילאן של 2003-2007 מצד שני.
את הכדורגל והרעיונות "של פעם" מלמדים עד היום בבתי ספר לכדורגל ולמאמנים.
אני מזכיר שאנחנו כולה מחזור ראשון בליגה ועוד לפני הליגה האירופית.
את הגדולות באמת בוחנים עפי ההישגים.
בוא נמתין.
ואגב אורי אותה עונה שאתה מדבר עליה של מכבי חיפה,היא לא שיחקה במקביל באירופה.
אתה מדבר על עונה אחרי ואז היא גם לא לקחה אליפות.
אדום זקן כתב:
וואלה צודק.
משום מה זכרתי אחרת.
בכל מקרה הייתה קבוצה מצויינת שאנחנו היינו היחידים שכמעט ניצחנו ועוד אחרי שהובלנו 2:0.
בעע אל תזכיר לי את המשחק הזה...
היינו בדרך לסגירת מעגל חלומית אחרי שהפסדם האחרון היה מולנו, 5-1 בוסרמיל במחזור ה-33 של עונה קודם, והובלנו 0-2 עד דקה 80... עד היום הפספוס ההוא צורב לי את הנשמה.
לא ברור עד הסוף מי הקבוצה הגדולה/המוכשרת יותר שהייתה כאן בשנים האחרונות
מה שכן המשחק של אתמול נכנס
ל 5 המשחקים הגדולים של קבוצות ישראליות באירופה ללא ספק
red bend כתב:לא ברור עד הסוף מי הקבוצה הגדולה/המוכשרת יותר שהייתה כאן בשנים האחרונות
מה שכן המשחק של אתמול נכנס
ל 5 המשחקים הגדולים של קבוצות ישראליות באירופה ללא ספק
אני לא ראיתי קבוצה ישראלית בשום משחק שציינת משחקת
ושולטת בצורה אבסולוטית מול קבוצה עם מסורת ותקציב פי כמה וכמה
לפרקים הירוק לבן שלהם הזכיר לי את כפר סבא בטרנר (סליחה מימר)
red bend כתב:אני לא ראיתי קבוצה ישראלית בשום משחק שציינת משחקת
ושולטת בצורה אבסולוטית מול קבוצה עם מסורת ותקציב פי כמה וכמה
לפרקים הירוק לבן שלהם הזכיר לי את כפר סבא בטרנר (סליחה מימר)
אז מוטב שתשלים פערים, ידידי הצעיר
ואגב - השליטה האבסלוטית שלנו זו פונקציה של התבוסה במשחק הראשון. סביר להניח שזה לא היה קורה אם היינו מארחים את המשחק הראשון.