ForeverRed כתב:
תבדוק איך נראינו בלי טוני ואיך נראינו בלי מליקסון.
זה אומר הכל.
מאור הוא הלב הפועם של הקבוצה.
מליקסון בעונת הקאמבק, 13/14, היה נפילה רצינית. זה עבר לו בשקט יחסי מן הקהל כי הרגש קצת ערפל את כושר השיפוט...
גם אשתקד, כשנפצע פעם אחר פעם, כבר היה שלב שהתחיל רחש בחש לגבי מידת יעילותו, ואלמלא התעורר במאני טיים וסחף אותנו לאליפות, הוא היה נצרב בתודעה לגמרי אחרת.
מליקסון בעונת הקאמבק, 13/14, היה נפילה רצינית. זה עבר לו בשקט יחסי מן הקהל כי הרגש קצת ערפל את כושר השיפוט...
גם אשתקד, כשנפצע פעם אחר פעם, כבר היה שלב שהתחיל רחש בחש לגבי מידת יעילותו, ואלמלא התעורר במאני טיים וסחף אותנו לאליפות, הוא היה נצרב בתודעה לגמרי אחרת.
הוא לא התעורר במאני טיים, הוא היה ער כל העונה. כשהיה על הדשא תמיד סיפק את הסחורה.
החודשיים בלעדיו היו החודשיים בהם שיחקנו את הכדורגל הכי גרוע שלנו ואיבדנו את הפסגה. אם היה כשיר באותה תקופה אנחנו חוגגים אליפות כמה שבועות קודם.
לא מצליח להבין את את הנקודה שלך.
אז נתן עונה אחת רעה בגלל פציעות, סו פאקינג וואט?
כשמליקסון לא על המגרש טוני יורד ביכולת ומוסר פחות. אולי בגלל הנטייה שלו ללכת לבד כשהוא פחות סומך על הפרטנר שאיתו.
אין לי נתונים רשמיים ל זה, אבל אין לי ספק שאם נעמיד סטטיסטיקה שלו כשמליקסון על המגרש וכשהוא לא נראה הבדלים בולטים.
זה כבר לא מצחיק, זה הזוי כבר מזמן, נשגב מבינתי מה מקור התסכול שגורם לכזו אובססיה. יש לי כיוון אחד או שניים, מקווה ובעיקר מנסה לשכנע את עצמי שאני טועה...
אורי אדום בנשמה כתב:זה כבר לא מצחיק, זה הזוי כבר מזמן, נשגב מבינתי מה מקור התסכול שגורם לכזו אובססיה. יש לי כיוון אחד או שניים, מקווה ובעיקר מנסה לשכנע את עצמי שאני טועה...
אומר את דעתי ללא טיפת ביקורת.
אתה בחור עקשן. מאוד.
שנים אני קורא אותך ולא זכורה לי אפילו פעם אחת ששינת את דעתך או הודת בטעות.
מניח שזאת הסיבה.
ובחזרה לדיון, עובדתית אני חושב שאתה טועה.
תבדוק את המספרים, תבדוק מי היה מעורב ביותר פוזשנים במהלך כל משחק, תבדוק מי היה יציב יותר, תבדוק איך תפקדה הקבוצה ללא כל אחד מהשניים שהיו פצועים לתקופות מסוימות.
ForeverRed כתב:אומר את דעתי ללא טיפת ביקורת.
אתה בחור עקשן. מאוד.
שנים אני קורא אותך ולא זכורה לי אפילו פעם אחת ששינת את דעתך או הודת בטעות.
מניח שזאת הסיבה.
אל תתבלבל... אני והבחור מכירים כבר כמעט 10 שנים, ורק לאחרונה הוא מגיב בצורה הזו... מחפש בנרות סיטואציות שיאפשרו לו להתפרק. וכאמור, יש לי כבר כיוון אחד או שניים לגבי המניעים.
ForeverRed כתב:ובחזרה לדיון, עובדתית אני חושב שאתה טועה.
תבדוק את המספרים, תבדוק מי היה מעורב ביותר פוזשנים במהלך כל משחק, תבדוק מי היה יציב יותר, תבדוק איך תפקדה הקבוצה ללא כל אחד מהשניים שהיו פצועים לתקופות מסוימות.
מבחינתי אין שאלה בכלל.
זרקת לי כפפה, אשתדל לבדוק לעומק.
ועד שאודה בטעותי או שלא, קח על קצה המזלג שתי דוגמאות שהם בבחינת תרתי דסתרי לתווית שניסית להדביק לי: