פצועים
Re: פצועים
אני לא מבין אז בשביל מה סיכנו אותו 70 דקות נגד רעננה אם אומרים שהוא מתלונן כבר הרבה זמן
- The red one
מליקסון נמצא בסכנת פציעה מאז שנולד בערךTal_Hbs כתב:אני לא מבין אז בשביל מה סיכנו אותו 70 דקות נגד רעננה אם אומרים שהוא מתלונן כבר הרבה זמן
זו הערכה שלך?Sir Alex Ferguson כתב: חודש עד חודש וחצי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זו הערכה של קרע קטן במפשעה, לפחות חודשTotti כתב: זו הערכה שלך?
אני חוזר לאופצייה של ז'ורזיניו ולא מגן שמאלי זר... חשיבות עושה משחק רבה יותר ממגן שמאלי. כמו שנכתב, דן ביטון הופך להיות אופצייה, אבל אני בספק גדול.
יכול להיות שזה טוב, הקבוצה צריכה ללמוד להסתדר בלעדיו. שהתלות בו לא תהפוך למוגזמתyakar כתב:מליקסון עם קרע קטן במפשעה. מישהו יודע זמן החלמה צפוי?
- simply-red
אליניב עם מתיחה יהיה כמעט חודש בחוץ.. מליקסון עם קרע..
חשוב לחדד, מקרע בדרך כלל מתאוששים מהר יותר.
יותר מהר ממתיחה? איך זה הגיוני?Totti כתב:חשוב לחדד, מקרע בדרך כלל מתאוששים מהר יותר.
קרע זה מתיחה שנמתחה יותר מדי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה התקופה הדרושה בדרך כלל להחלמה מסוג כזה של פציעה.Totti כתב: זו הערכה שלך?
הוא נפצע בפריצה האישית הנפלאה שלו.
הבנתי שכבר הזהירו אותו ששינוי הכיוון שהוא עושה במשחק שלו, פלוס שינוי המהירות הפתאומי (הרגעים האלה שהוא משנה כיוון ואז פורץ במהירות פנימה), הם שילוב שבגילו יכולים להביא לפציעות (הייתה הסיבה גם לפציעה הקודמת שלו), אבל הוא אומר שזה חלק בלתי נפרד מהמשחק שלו ושהוא לא מסוגל לוותר עליהם.
אין מה לעשות, להיות קוסם לוקח מהגוף שלך מחיר לא פשוט, בטח כשאתה אוטוטו בן 32.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא רופא, אבל בפציעה הקודמת שלו בשריר דיברו על כך שזמן ההחלמה מקרע הוא קצר יותר.yedidel כתב:
יותר מהר ממתיחה? איך זה הגיוני?
קרע זה מתיחה שנמתחה יותר מדי
נחכה לאישוש ממישהו שזוכר יותר פרטים
ברדה גם עם קרע חלקי במפשעה.simply-red כתב:אליניב עם מתיחה יהיה כמעט חודש בחוץ.. מליקסון עם קרע..
לגבי מה שטוטי אמר אני מעריך שמה שהוא התכוון שזמן השחרור של מתיחה ארוך יותר מזמן האיחוי של קרע, נשמע הגיוני אגב...
מאוד מדאיג העניין עם הפציעות, אם ככה מתחילה עונה אירופית מה יהיה בדצמבר....
מבחינתי הכי חשובה הליגה וצריך את מאור מליקסון כשיר אז הייתי מוותר עליו באירופה וחייב להתחזק בעוד שני שחקנים לעומק אבל חפרנו על זה וזה לא הולך לקרות וחבל
מבחינתי הכי חשובה הליגה וצריך את מאור מליקסון כשיר אז הייתי מוותר עליו באירופה וחייב להתחזק בעוד שני שחקנים לעומק אבל חפרנו על זה וזה לא הולך לקרות וחבל
א. יש הבדל בין קרע ומתיחת המפשעה לבין קרע או מתיחת השריר האחורי .
ב. הפציעות האחרונות של מאור היו ברוב המקרים בשריר האחורי , מתיחה שם היא סיוט כי זו פציעה חוזרת ומשקרת מאוד
ברוב המוחלט של המקרים עדיף לקרוע שם ולא למתוח , כל עוד הקרע הוא קרע קטן ( עד 2 ס"מ ) כי ברגע שהקרע מתאחה אתה כשיר לחלוטין .
ג. כבר בחימום ניתן היה לראות שהוא מוגבל בתנועה וכל הזמן תופס את המפשעה , בדרך כלל פציעות של מפשעה זה מעומס או חימום לא טוב של הגוף .
ד. בקשר להחלמה- הטווח לדעתי בין 3 שבועות לחודש וקצת.
ב. הפציעות האחרונות של מאור היו ברוב המקרים בשריר האחורי , מתיחה שם היא סיוט כי זו פציעה חוזרת ומשקרת מאוד
ברוב המוחלט של המקרים עדיף לקרוע שם ולא למתוח , כל עוד הקרע הוא קרע קטן ( עד 2 ס"מ ) כי ברגע שהקרע מתאחה אתה כשיר לחלוטין .
ג. כבר בחימום ניתן היה לראות שהוא מוגבל בתנועה וכל הזמן תופס את המפשעה , בדרך כלל פציעות של מפשעה זה מעומס או חימום לא טוב של הגוף .
ד. בקשר להחלמה- הטווח לדעתי בין 3 שבועות לחודש וקצת.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
איזה פספוס זה קהת...