שלב הבתים של הליגה האירופית :: מתחילים עכשיו
Re: שלב הבתים של הליגה האירופית :: מתחילים עכשיו
עם הגרלה חמודה, אנחנו יכולים הוציא הרבה נק' בטרנר, נקווה שהפעם המזל יהיה לצדנו.
אל תהפוך אותם לקבוצות על, בטרנר הכל יכול להיות.YallaHapoel כתב:חוץ מסאותהמפטון ומיינץ אנחנו שווים נקודות מול כל הקבוצות בדרג השלישי.
סאותהמפטון נחלשו בצורה דרסטית השנה, ובכל מקרה אם אני לא טועה הם דרג רביעי.
בתאכלס בליגה האירופאית אפשר לעשות דברים יפים. דווקא הקבוצות מהמדינות הקטנות מצליחות כי המנטליות שלהם התקפית, מאשר קבוצות דרג ב'/ג' במדינות הגדולות שטובות בהתגוננות.
אם קיבלנו 5 מ 60,000 סקוטים...
אולי עדיף להימנע מ 60,000 אנגלים..?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם הייתי יכול לבחור:
איאקס, סטיוואה בוקרשט, ציריך.
איאקס, סטיוואה בוקרשט, ציריך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני אישית לא רוצה את מנצ'סטר יונייטד כי אנחנו נחטוף כזו תבוסה באולד טראפורד שלא יהיה לנו חשק לחזור לליגה.שמעון א כתב:אם קיבלנו 5 מ 60,000 סקוטים...
אתם חיים בסרט שיונייטד תעלה באותו אטרף ששחקני סלטיק עלו מולנו, אני אתפלא אם הם לא יעלו עם הנוער המחוזק שלהם כמו נגד חיפה בזמנו.
הקבוצות הגדולות מזלזלות מאוד במפעל הזה ובייחוד האנגליות, מה גם שהאווירה באנגליה לא דומה לאווירה החמה שהייתה בסקוטלנד ולמרות שלא הייתי בסלטיק פארק הספיק לי כמה משחקים בליגה האנגלית שהייתי בהם כדי לדעת שהאווירה שם לא מרתיעה בכלל.
הקבוצות הגדולות מזלזלות מאוד במפעל הזה ובייחוד האנגליות, מה גם שהאווירה באנגליה לא דומה לאווירה החמה שהייתה בסקוטלנד ולמרות שלא הייתי בסלטיק פארק הספיק לי כמה משחקים בליגה האנגלית שהייתי בהם כדי לדעת שהאווירה שם לא מרתיעה בכלל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
South Boy כתב:אתם חיים בסרט שיונייטד תעלה באותו אטרף ששחקני סלטיק עלו מולנו, אני אתפלא אם הם לא יעלו עם הנוער המחוזק שלהם כמו נגד חיפה בזמנו.
נגד חיפה יונייטד עלו לא בהרכב החזק כי הם כבר הבטיחו את עלייתם... במשחק הראשון באולד טראפורד הם עלו בהרכב החזק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה היה בליגת האלופות, אם תשים לב בכל פעם שיונייטד הופיעה בליגה האירופית היא לא שיחקה עם הרכב שהיה קרוב להרכב הראשון שלה, וגם השחקנים נראו כמי ששומרים על הרגליים שלהם ולא מתאמצים בכלל.אורי אדום בנשמה כתב:
נגד חיפה יונייטד עלו לא בהרכב החזק כי הם כבר הבטיחו את עלייתם... במשחק הראשון באולד טראפורד הם עלו בהרכב החזק.
זה לא מעניין אותם.
- The red one
בעקבות ההדחה של מאריבור וסנטדרנט ליאז' , סאות'המפטון עלו לדרג הרביעי.zivmay כתב:
אל תהפוך אותם לקבוצות על, בטרנר הכל יכול להיות.
סאותהמפטון נחלשו בצורה דרסטית השנה, ובכל מקרה אם אני לא טועה הם דרג רביעי.
הם לא כל כך נחלשו וממש לא עדיף לקבל קבוצת פריימר ליג. במקרה אני עוקב שנים אחרי סאות'המפטון אז אני יודע, יהיה מגניב ממש להיות באצטדיון שלהם אבל מעדיף שלא

תראו בuefa.com בלי הקשקושים הישראלים, עדיף
שנים חלמתי על משחקים באירופה מדי חמישי באצטדיון חדש ומלא.
החלום מתגשם. פשוט מרגש.
החלום מתגשם. פשוט מרגש.
הגמר בשוודיה.
באסה. גם מוסלמים וגם אני ישראלים. מקווה שתהיה אבטחה טובה
באסה. גם מוסלמים וגם אני ישראלים. מקווה שתהיה אבטחה טובה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 26 אוגוסט 2016, 13:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
קלטתם את אסי בפריים? פוקר פייס