0-0 במושבה :: סיכום המחזור ה-2
Re: 0-0 במושבה :: סיכום המחזור ה-2
קשר תואם מליקסון
חשוב לא פחות ממגן שמאלי
ראנו אתמול את חוסר היצירתיות והשבלוניות במשחק ההתקפה
לא מאמין שאני אומר את זה
אם סוארז היה ממשיך איתנו לפחות עד היום
(היה חסר בסלטיק בחוץ כי ויטור היה פצוע)
היינו עוברים את סלטיק
ועכשיו אני רואה כמה עזיבת דוידזאדה די תוקעת אותנו
לבזבז זר על עמדת מגן שמאלי
אנקדוטה:
אין יותר באר שבעי אסלי בהרכב
חשוב לא פחות ממגן שמאלי
ראנו אתמול את חוסר היצירתיות והשבלוניות במשחק ההתקפה
לא מאמין שאני אומר את זה
אם סוארז היה ממשיך איתנו לפחות עד היום
(היה חסר בסלטיק בחוץ כי ויטור היה פצוע)
היינו עוברים את סלטיק
ועכשיו אני רואה כמה עזיבת דוידזאדה די תוקעת אותנו
לבזבז זר על עמדת מגן שמאלי
אנקדוטה:
אין יותר באר שבעי אסלי בהרכב
חסר זהבי....בכל מקרה לוסיו היה חייב לשים מצב אחד לפחות בפנים זה כל מה שחסר לנוyedidel כתב:חסר לנו בדיוק מה שהיה חסר עונה שעברה - הקילריות.
גם במשחק כזה בוזגלו או לוסיו היו צריכים להבקיע לפחות מצב אחד.
אני באופן כללי די מודאג מזה. אנחנו ממשיכים לראות כמו עונה שעברה יחס נמוך מאוד בין השליטה שלנו במגרש למצבים מסוכנים. גם נגד סלטיק אגב.
נקווה שהוא ישתפר מהבחינה הזאת בהמשך
זו הנקודה. הפנמתי מזמן שהוא שחקן של בעט ורוץ סטייל הכדורגל ששיחקנו אצל אלישע, אבל אתמול ראיתי הרכב אפרפר שלנו ונזכרתי בדבריו של גאון הדור לבית משפחת בוזגלו:ReDo כתב:בוזגלו לא היה עד כדי כך חלש,
אבל סופג את רב האש ובצדק.
עושה רעש כאילו אתה מסי? תביא קבלות.
"מה אתם מתלהבים ממליקסון? מסתובב במגרש כמו סביבון ולא עושה כלום"
אז חשבתי לעצמי, אולי אבא בוז'י צודק, מליקסון תוקע לנו את המשחק וברגע שיזוז הצידה ויתן לילד הענק את המושכות נדהר קדימה כמו יובנטוס בהובלת נדבד. אז חשבתי.
הבן שלו מתחבא מאחורי הבלמים, כמו שכבר אמרתי, שומר על עצמו אישית. דואג ושואף לקבל את הכדור רק בנקודות שיאפשרו לו פעולות פשוטות וגם בהן מסתבך, לא מסוגל לעבור קונוס בדריבל.
אני אפשט את זה ליעקב בוזגלו שטוען בכל הזדמנות שהוא מבין כדורגל גדול ודגול,
תלכו כפרה, אתה ושלושת הילדים שלך על סיבוב אחד של הסביבון הזה. פעם ביום, שבע פעמים בשבוע, 365 יום בשנה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Totti כתב: זו הנקודה. הפנמתי מזמן שהוא שחקן של בעט ורוץ סטייל הכדורגל ששיחקנו אצל אלישע, אבל אתמול ראיתי הרכב אפרפר שלנו ונזכרתי בדבריו של גאון הדור לבית משפחת בוזגלו:
אז חשבתי לעצמי, אולי אבא בוז'י צודק, מליקסון תוקע לנו את המשחק וברגע שיזוז הצידה ויתן לילד הענק את המושכות נדהר קדימה כמו יובנטוס בהובלת נדבד. אז חשבתי.
הבן שלו מתחבא מאחורי הבלמים, כמו שכבר אמרתי, שומר על עצמו אישית. דואג ושואף לקבל את הכדור רק בנקודות שיאפשרו לו פעולות פשוטות וגם בהן מסתבך, לא מסוגל לעבור קונוס בדריבל.
תלכו כפרה, אתה ושלושת הילדים שלך על סיבוב אחד של הסביבון הזה. פעם ביום, שבע פעמים בשבוע, 365 יום בשנה.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
milan כתב:
חבל שאיאפשר להלחין את התגובה הזאת
גל סוקולובסקי האגדי בטוח יכול

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים עם כל מילה.Totti כתב: זו הנקודה. הפנמתי מזמן שהוא שחקן של בעט ורוץ סטייל הכדורגל ששיחקנו אצל אלישע, אבל אתמול ראיתי הרכב אפרפר שלנו ונזכרתי בדבריו של גאון הדור לבית משפחת בוזגלו:
אני חושב שמעבר לכל הדבר שהכי חסר לבוזגלו זה יכולות אתלטיות, הוא איטי להחריד וחלש מאוד פיזית וגם אם היה לו דריבל של רונלדיניו הוא לא היה מצליח להתמודד, אפשר להגיד שהשחקן כנף המודרני חייב את אחד משני אלה, בשביל הדוגמא לוואקמה יש את השני ולמליקסון יש את הראשון (ועוד כמה דברים חח).
אבל האמת היא שאני גם לא חוסך מברק אשמה על אתמול, הרי ראינו כבר במשחק בגביע הטוטו וגם פה נגד סלטיק שבוזגלו לא טוב במיקום שהוא שם אותו, אז למה לכפות בכוח? היה עדיף שיפתח 442 קלאסי ויוותר על שבתאי. (אומנם אתה מאבד את השליטה במרכז אבל אתה מקבל חדות הרבה יותר גדולה בהתקפה שאתמול היתה צפופה מאוד עם הבנוקר התורן של גוטמן).
- ForeverRed
בהמשך למשחק אתמול אני חייב להודות שאני מאוכזב מאוד מוובה בראון.
החזקתי מהשחקן הזה, חיכיתי שיגיע. בינתיים כלום.
אמרו כבר מעלה, וובה לא יחזיק את הקישור, אבל בהחלט יתן לנו הרבה ליד גוש בשר דומיננטי כמו אוגו.ForeverRed כתב:בהמשך למשחק אתמול אני חייב להודות שאני מאוכזב מאוד מוובה בראון.
בכל אופן, מנהל משחק הוא לא וכשאתה מבקש את זה ממנו, צפה לאכזבה קשה
מאכזב משוTotti כתב: אמרו כבר מעלה, וובה לא יחזיק את הקישור, אבל בהחלט יתן לנו הרבה ליד גוש בשר דומיננטי כמו אוגו.
וובה בראון הוא מסוג השחקנים שאתה צריך אותם מול קבוצות עדיפות עליך.
שצריך יצירתיות אל מול קבוצות נחותות יותר הוא לא יספק את הסחורה.
לדוגמא במשחקים בליגה האירופית הוא אצלי באנקר בהרכב.
+1אדום זקן כתב:וובה בראון הוא מסוג השחקנים שאתה צריך אותם מול קבוצות עדיפות עליך.
האכזבה מוובה נובעת אך ורק מהציפיות שבנו סביבו פה בפורום
כמו כל שחקן בינוני אחר ( דודו ביטון, קהת, עופר ורטה וכו׳ וכו׳) בפורום הזה כולם הופכים למתמודדים ישרים לתואר נעל הזהב
כמו כל שחקן בינוני אחר ( דודו ביטון, קהת, עופר ורטה וכו׳ וכו׳) בפורום הזה כולם הופכים למתמודדים ישרים לתואר נעל הזהב
החזיק את הקישור של ק"ש יופי. גם באירופה אגב.Totti כתב: אמרו כבר מעלה, וובה לא יחזיק את הקישור, אבל בהחלט יתן לנו הרבה ליד גוש בשר דומיננטי כמו אוגו.
אני חושב שהוא עוד יכול לתת יותר.
מסכים מאוד.אדום זקן כתב:וובה בראון הוא מסוג השחקנים שאתה צריך אותם מול קבוצות עדיפות עליך.
הכוח שלו הוא ״לגרזן״ ולתת פס לקרוב
יחד עפ זאת
אני מאוד אוהב אותו. השחקן הכי מקריב שיש