dor69 כתב:
להשוות מספרת דרדלה שהביאה גביע (עדיין אגדית) למספרת כזאת (שהייתה יותר מרשימה למען האמת מבחינת ביצוע) שאם הייתה נכנסת הייתה מעלה את הקבוצה שלך לפאקינג צ׳מפיונס זה שמיים וארץ. אבל לא משנה מה אגיד לך אתה תתחפר בעמדתך כי:
1. לא תודה שאתה טועה
2. נוסטליגיה עושה לך את זה
אז בוא נסכים שלא להסכים
חחח מסכים, בעיקר עם סעיף 2.
הייתי ילד באותו המשחק ואני יכול להבין על מה אורי מדבר, ההתרגשות היתה עצומה והעיר צהלה ברחובות כאילו זכינו בגביע אירופה.
עם זאת, אף גביע ישראלי לא ישתווה לעולם להעפלה לצמפיונס.
אבל אדון סגרון לא ישנה את דעתו, רק בעוד 20 שנה כשהזכרונות מהמשחק נגד סלטיק יזכו למימד מרגש ונושן
אני בדיוק כמו אורי המספרת של רוסו לעד תשאר המספרת הכי גדולה שלנו
יגיד לכם יותר מזה שער במספרת שמעלה אותנו לשמיניץ גמר בצמפיונס לא נכנסת ברגש שלי למה שהרגשתי במספרת של רוסו
ביחד עם השער של ברדה מול ביתר מבחינתי
זה שי!
זה שי ! כתב:אני בדיוק כמו אורי המספרת של רוסו לעד תשאר המספרת הכי גדולה שלנו
יגיד לכם יותר מזה שער במספרת שמעלה אותנו לשמיניץ גמר בצמפיונס לא נכנסת ברגש שלי למה שהרגשתי במספרת של רוסו
ביחד עם השער של ברדה מול ביתר מבחינתי
זה שי!
dor69 כתב:להשוות מספרת דרדלה שהביאה גביע (עדיין אגדית) למספרת כזאת (שהייתה יותר מרשימה למען האמת מבחינת ביצוע) שאם הייתה נכנסת הייתה מעלה את הקבוצה שלך לפאקינג צ׳מפיונס זה שמיים וארץ. אבל לא משנה מה אגיד לך אתה תתחפר בעמדתך כי:
1. לא תודה שאתה טועה
אז בוא נסכים שלא להסכים
Totti כתב:חחח מסכים, בעיקר עם סעיף 2.
הייתי ילד באותו המשחק ואני יכול להבין על מה אורי מדבר, ההתרגשות היתה עצומה והעיר צהלה ברחובות כאילו זכינו בגביע אירופה.
עם זאת, אף גביע ישראלי לא ישתווה לעולם להעפלה לצמפיונס.
אבל אדון סגרון לא ישנה את דעתו, רק בעוד 20 שנה כשהזכרונות מהמשחק נגד סלטיק יזכו למימד מרגש ונושן
הגישה שלכם פשטנית להחריד.
המדד הוא לא רמת הביצוע של המספרת או ההישג שבא בעקבותיה, אלא האופן בו העניין נצרב בזיכרון הקולקטיבי. העיר צהלה אז לא פחות מחגיגות האליפות.
הגישה שלכם פשטנית להחריד.
המדד הוא לא רמת הביצוע של המספרת או ההישג שבא בעקבותיה, אלא האופן בו העניין נצרב בזיכרון הקולקטיבי. העיר צהלה אז לא פחות מחגיגות האליפות.
ואתה חושב שאם הובאן היה מבקיע אותה היא לא הייתה נחרטת?
dor69 כתב:
להשוות מספרת דרדלה שהביאה גביע (עדיין אגדית) למספרת כזאת (שהייתה יותר מרשימה למען האמת מבחינת ביצוע) שאם הייתה נכנסת הייתה מעלה את הקבוצה שלך לפאקינג צ׳מפיונס זה שמיים וארץ. אבל לא משנה מה אגיד לך אתה תתחפר בעמדתך כי:
1. לא תודה שאתה טועה
אז בוא נסכים שלא להסכים
ליגת האלופות זה הישג אדיר, אבל למועדון כמו שלנו הגביע ב97 היה לא פחות חשוב, אומנם לקחנו אליפות אבל אסור לשכוח שהדבר היחידי מאז שנות ה70 ועד לשנה שעברה היה אותו גביע ב97.
Sir Alex Ferguson כתב:
ליגת האלופות זה הישג אדיר, אבל למועדון כמו שלנו הגביע ב97 היה לא פחות חשוב, אומנם לקחנו אליפות אבל אסור לשכוח שהדבר היחידי מאז שנות ה70 ועד לשנה שעברה היה אותו גביע ב97.
אין כאן נכון לא נכון ומרגש יותר או פחות,
אתה ואורי התרגשתם בגביע, אותי ריגש המשחק נגד סלטיק.