ג'ון אוגו מבוקש בטורקיה?
Re: ג'ון אוגו מבוקש בטורקיה?
חחח גדול איך שהצלחתם להפוך את הדיבורים על הברכיים של אוגו משמועות בפורום למשהו שאנשים אשכרה מאמינים לו.
עד כמה שהצלחתי להבין זו אמת לאמיתההפועלעולה כתב:חחח גדול איך שהצלחתם להפוך את הדיבורים על הברכיים של אוגו משמועות בפורום למשהו שאנשים אשכרה מאמינים לו.
עשו את אוגו נכה צהל , במידה ובאמת לא היה לו סחוס בברך אין סיכויי היה משחק ברמה הזאתי.
כנראה שיש אמת, חלקית לפחות. מתאמן ומשחק פחות, לא בכושר שיא, אבל גם כשהוא רק ב 80%, הוא בערך 200% מכל המתחרים שלו ... לשמור בצלופן ....
יש טיפול לבעיות של סחוס ברגליים או שזה רק הולך ומחמיר?
רק טיפול קוסמטי = הקלה בכאבים (תרופות, פיזיותרפיה).ns75 כתב:יש טיפול לבעיות של סחוס ברגליים או שזה רק הולך ומחמיר?
גם ירידה במשקל במקרה של אנשים שמנים מאיטה את התפתחות המחלה ומקלה על הכאב.
כל השאר קשקוש בלבוש (ואל תתחילו עם המגה גלופלקס והכרבולות של התרנגולים...).
במקרים קשים וקיצוניים מחליפים מפרק.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
המזל שלו זה שהשרירים מסביב לברך חזקים מספיק כדי לפצות על האין סחוס.
הבעיה שהוא לא מתאמן סדיר וגם השרירים האלו יחלשו בשלב מסויים.
הבעיה שהוא לא מתאמן סדיר וגם השרירים האלו יחלשו בשלב מסויים.
לי אין סחוס בברך. הוצאתי את המינסקוס בחודש האחרון לשירותי הצבאי ואני חי עם זה מצויין. הרופא אמר לי שאהיה מוגבל בפעילות ספורטיבית מורכבת והתכוון כנראה להתעמלות אומנותית, כי בכדורגל אני לא מרגיש כלום.
כמובן לא מדובר באותה עצימות של כדורגלן מקצועני, אבל ממש כלום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- יצירת קשר:
לפי פרסומים זרים - כמות הנוזלים ששואבים לו מהברך אחרי משחקים היא אדירה.. אבל אני לא רופא ואם המליצו לגברת להאריך את החוזה - קטונתיTotti כתב:לי אין סחוס בברך. הוצאתי את המינסקוס בחודש האחרון לשירותי הצבאי ואני חי עם זה מצויין. הרופא אמר לי שאהיה מוגבל בפעילות ספורטיבית מורכבת והתכוון כנראה להתעמלות אומנותית, כי בכדורגל אני לא מרגיש כלום.
"מים" בברך זה שכיח, לא נעים אבל לא סוף העולם. לא משהו שגומרים בגללו קרירה.אביאל כתב: לפי פרסומים זרים - כמות הנוזלים ששואבים לו מהברך אחרי משחקים היא אדירה.. אבל אני לא רופא ואם המליצו לגברת להאריך את החוזה - קטונתי
- אביאל
- יצירת קשר:
כמו שרשמתי - קטונתי.. לא מבין בזה ומאמץ את הגישה האופטימית שלך. אנחנו צריכים אותו בריא בגוף ועם ראש נקי. החוזה יטפל בראש והדוקטור יטפל בברך. רק שידאג להתאמן וכאלה..Totti כתב: "מים" בברך זה שכיח, לא נעים אבל לא סוף העולם. לא משהו שגומרים בגללו קרירה.
אמן ואמןאביאל כתב: כמו שרשמתי - קטונתי.. לא מבין בזה ומאמץ את הגישה האופטימית שלך. אנחנו צריכים אותו בריא בגוף ועם ראש נקי. החוזה יטפל בראש והדוקטור יטפל בברך. רק שידאג להתאמן וכאלה..
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אתה גם לא שוקל כמו אוגו שזה פקטור רציני.Totti כתב:לי אין סחוס בברך. הוצאתי את המינסקוס בחודש האחרון לשירותי הצבאי ואני חי עם זה מצויין. הרופא אמר לי שאהיה מוגבל בפעילות ספורטיבית מורכבת והתכוון כנראה להתעמלות אומנותית, כי בכדורגל אני לא מרגיש כלום.
ג'ון אוגו חתם על הארכת חוזה: "מבטיח להמשיך לתת את הטוב ביותר"
https://sports.walla.co.il/item/2995038" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2995038" onclick="window.open(this.href);return false;
מגיע לו.
נתן חצי עונה בלי סחוס בשביל הקבוצה אז מגיע לו לקבל בחזרה.
נתן חצי עונה בלי סחוס בשביל הקבוצה אז מגיע לו לקבל בחזרה.