א. אייל שן לכל אלה אם הזיכרון הקצר (או לאלו שהחליטו לאהודאת הקבוצה השנה בגלל ההצלחה) הוא שחקן נפלא שבלט מאוד בתקופה הקודמת שלו במועדון.
ב. אם תשימו לב עזורי מנסה להוסיף "רוע" ואגרסיביות לקבוצה גם אייל שן וגם ארז מסיקה שחקנים שמשחקים מהנשמה עם הרבה כח.
ג. אתם באמת מתחילים להגזים לא שחקן ב"קליבר שרציתם מה נהיו לכם עיניים גדולות מי אנחנו בית"ר ירושלים של גאידמק??
הבחור הגיע בהעברה חופשית אחלה גניבה ואחלה החתמה. כל הכבוד עזורי!
אייל שן חתם רשמית לשנה בהפועל באר-שבע
Re: אייל שן חתם רשמית לשנה בהפועל באר-שבע
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה מה שאוהדי הפועל פתח תקווה אומרים על השחקן:
קודם כל, הם מאוד מעריכים את השחקן. מצד אחד, אוהדי פתח תקווה אומרים שלא מדובר בשחקן עם כישרון גדול, לא אחד שיבשל או יבקיע (לפי מה שהבנתי עדיין אין לו שער בקרירה), ולא אחד שיקח את תואר הקשר האחורי הטוב בליגת העל בגלל החוסר בתרומה ההתקפית. אבל, מצד שני, ובגלל זה הם מאוד מאוד מאוד אוהבים את השחקן, הוא פייטר לא נורמלי, נותן כל משחק 100%, והם באמת הרגישו שהוא הולך להיות הקפטן הבא של הפועל פתח תקווה והסמל הבא של המועדון.
אוהדי הפועל פתח תקווה אומרים שכדי שהקישור של קבוצה שבה אייל שן משחק יצליח, צריכים לשים ליד שן קשר יצרתי (בפתח תקווה זה היה ויסה). בצורה כזאת הם אומרים שן עושה בשביל הקשר היצרתי את העבודה ההגנתית ומשחרר את השחקן ההתקפי (שם כאמור זה היה ויסה) מבחינה התקפית.
השאלה שעולה היא כמובן מה ההחתמה הזאת אומרת על דנדי אוקוגו? האם הוא יוסט חזרה לעמדת המגן הימני? כי לשחק עם קישור שמכיל גם את דנדי שלוקה בחלק בחלק ההתקפי וגם עם שן שלוקה בחלק ההתקפי זה לשחק עם קישור עקר מאוד מבחינה יצרתית.
האם ישנה אפשרות שנשחק עם שלושה קשרים באמצע מהם 2 אחורים (דנדי ושן)?
קודם כל, הם מאוד מעריכים את השחקן. מצד אחד, אוהדי פתח תקווה אומרים שלא מדובר בשחקן עם כישרון גדול, לא אחד שיבשל או יבקיע (לפי מה שהבנתי עדיין אין לו שער בקרירה), ולא אחד שיקח את תואר הקשר האחורי הטוב בליגת העל בגלל החוסר בתרומה ההתקפית. אבל, מצד שני, ובגלל זה הם מאוד מאוד מאוד אוהבים את השחקן, הוא פייטר לא נורמלי, נותן כל משחק 100%, והם באמת הרגישו שהוא הולך להיות הקפטן הבא של הפועל פתח תקווה והסמל הבא של המועדון.
אוהדי הפועל פתח תקווה אומרים שכדי שהקישור של קבוצה שבה אייל שן משחק יצליח, צריכים לשים ליד שן קשר יצרתי (בפתח תקווה זה היה ויסה). בצורה כזאת הם אומרים שן עושה בשביל הקשר היצרתי את העבודה ההגנתית ומשחרר את השחקן ההתקפי (שם כאמור זה היה ויסה) מבחינה התקפית.
השאלה שעולה היא כמובן מה ההחתמה הזאת אומרת על דנדי אוקוגו? האם הוא יוסט חזרה לעמדת המגן הימני? כי לשחק עם קישור שמכיל גם את דנדי שלוקה בחלק בחלק ההתקפי וגם עם שן שלוקה בחלק ההתקפי זה לשחק עם קישור עקר מאוד מבחינה יצרתית.
האם ישנה אפשרות שנשחק עם שלושה קשרים באמצע מהם 2 אחורים (דנדי ושן)?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עבבר איזה אחד בלם ברזילאי מישהו מכיר אותו?
לא שם גדול בכדורגל הישראלי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
sumsum כתב:חזרנו למימדים ה'טבעיים' שלנו כנראה...
אם אכן, מדובר בידיעה נכונה, מדובר בשחקן שלכלך נון סטופ על הקבוצה מאז שעזב אותה,על העיר ובכלל על קיומה
שחקן בינוני ומטה, לא תורם כלום בחלק ההתקפי, בזבוז משווע של עמדה, אולי שחקן ספסל?
אני לא מאושר עקרונית משחקנים בקליבר הזה. כבר עדיף במצב זה שחקן נוער. (רחמנא ליצלן)
--------------------------------------------------------------------------------
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1503967" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי מה שעבר פה, גם אני לא בדיוק הייתי נהפך לשגריר מליץ טוב על המועדון...
בעצם, אין כמעט שחקן שעבר פה בשנים האחרונות (למעט השתיים האחרונות, כמובן) שאני לא חותם לך על שלכלך נונסטופ על המועדון...
על פניו - נראה כהחתמה סבירה, לא יותר מזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
החתמה שנראית מוזרה, שאני שומע אייל שן קופץ לי שחקן די בינוני, אבל לא עקבתי אחריו בשנה האחרונה. פשוט ליד אלמוג כהן/רביד גזל זה נשמע פחות טוב.
אבל חיפוש קצר באתר האוהדים של הפועל פ"ת מגלה את השילוב של "אייל שן" ו"מצטיין המשחק/עונה" המון פעמים. חולים עליו שם וכנראה שהוא נתן עונה מצויינת. הברקה של עזורי?
אבל חיפוש קצר באתר האוהדים של הפועל פ"ת מגלה את השילוב של "אייל שן" ו"מצטיין המשחק/עונה" המון פעמים. חולים עליו שם וכנראה שהוא נתן עונה מצויינת. הברקה של עזורי?
רביד גזל לא יותר טוב מאייל שן לדעתי.yedidel כתב:החתמה שנראית מוזרה, שאני שומע אייל שן קופץ לי שחקן די בינוני, אבל לא עקבתי אחריו בשנה האחרונה. פשוט ליד אלמוג כהן/רביד גזל זה נשמע פחות טוב.
הם בדיוק אותו דבר, לא בשר לא חבל, מה שכן נראה לי שלאייל שן יש קצת יותר מחויבות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא פה רק חמישה ימים ועזורי החליט להחתים לי שחקנים, לא יפה גיא.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה לא ציפיתי בכלל שיבוא לפה.
אני די אוהב את השחקן הזה יש לו יכולות מצוינות ויכול לעשות סדר בהגנה.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה לא ציפיתי בכלל שיבוא לפה.
אני די אוהב את השחקן הזה יש לו יכולות מצוינות ויכול לעשות סדר בהגנה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקפיץ לאחר שחתם -
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 543#p66543" onclick="window.open(this.href);return false;
עמד בציפיות בשנה שעברה?
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 543#p66543" onclick="window.open(this.href);return false;
עמד בציפיות בשנה שעברה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נדבק בחולשת של כל הקבוצה.אני אוהב את השחקן ומעריך מאוד את המלחמה שלו.את החלק ההגנתי הוא באמת עושה על הצד הכי טוב שיש,אבל בהתקפה הוא לוקה מאוד בחסר ואם אין לצידו מישהו יצירתי כמו שהיה השנה(יוסי אופיר ואדמו),אז הקישור נתקע.משה אוחיון כתב:מקפיץ לאחר שחתם -
עמד בציפיות בשנה שעברה?
בכל מקרה,אני מקווה שלא בונים עליו להרכב העונה.