הפועל ב"ש-בני סכנין, שבת, 20:10, טרנר
Re: הפועל ב"ש-בני סכנין, שבת, 20:10, טרנר
this is turner
חייבים לנצח.
איבוד נקודות חלילה, והפער מהמקום הראשון עלול להיות 4-5 נק. ועוד יש לנו סמי עופר מחזור אח"כ...
הגישה של השחקנים צריכה להיות כמו המחצית הראשונה מול רעננה.
מה ההרכב המשוער של סכנין?
חייבים לנצח.
איבוד נקודות חלילה, והפער מהמקום הראשון עלול להיות 4-5 נק. ועוד יש לנו סמי עופר מחזור אח"כ...
הגישה של השחקנים צריכה להיות כמו המחצית הראשונה מול רעננה.
מה ההרכב המשוער של סכנין?
אתר שידורים טוב לסמארטפון מישהו??
רוצה להיות מאורגן כבר מעכשיו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אביאל??bs war כתב:אתר שידורים טוב לסמארטפון מישהו??
הוא העלה תמונה לאינסטגרם מהאימון
- red and white
- Title: Almog
מיtaltal כתב:הוא העלה תמונה לאינסטגרם מהאימון
קראתי כבר ביקורות על אנשים שהרכיבו את אוחנה מחר. גם אני הייתי מרכיב אותו.
"הוא עשה אימון אחד עם הקבוצה!!!", סבבה, שיעשה גם 5 דק'. הוא שחקן קישור התקפי, לא מגן או בלם שצריך תיאום, בהתקפה משתלבים מהר יותר.
אם הבאתי את מיכאל אוחנה לרשת את מליקסון ובכאלו סכומים אדירים, אני זורק אותו למים העמוקים, בטרנר, מול 15 אלף אוהדים ביתיים דוחפים ונותן לו לעוף על עצמו ולבלוע דשא לארוחת ערב.
אם הוא שחקן גדול כמו שאנחנו מאמינים שיהיה, שילבש את החולצה האדומה בשבת ויעשה כאן סיפתח מטורף שיכניס אותו לעניינים, על אחת כמה וכמה כל עוד מליקסון לא משחק ובייחוד כשהוא לא ישחק בחמישי.
לאור האמור לעיל:
גורש
ביטון
תורגמן
ויטור
צדק
אוגו
בראון
אוחנה
בוזגלו
טוני
לוסיו/שהר
"הוא עשה אימון אחד עם הקבוצה!!!", סבבה, שיעשה גם 5 דק'. הוא שחקן קישור התקפי, לא מגן או בלם שצריך תיאום, בהתקפה משתלבים מהר יותר.
אם הבאתי את מיכאל אוחנה לרשת את מליקסון ובכאלו סכומים אדירים, אני זורק אותו למים העמוקים, בטרנר, מול 15 אלף אוהדים ביתיים דוחפים ונותן לו לעוף על עצמו ולבלוע דשא לארוחת ערב.
אם הוא שחקן גדול כמו שאנחנו מאמינים שיהיה, שילבש את החולצה האדומה בשבת ויעשה כאן סיפתח מטורף שיכניס אותו לעניינים, על אחת כמה וכמה כל עוד מליקסון לא משחק ובייחוד כשהוא לא ישחק בחמישי.
לאור האמור לעיל:
גורש
ביטון
תורגמן
ויטור
צדק
אוגו
בראון
אוחנה
בוזגלו
טוני
לוסיו/שהר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
בדיוק.אדום זקן כתב: אין קשר.
אם היו 20000 מקומות כל המנויים היו נמכרים.
אנשים אוהבים לשבת עם חברים,משפחה וכן שאדם משלם על מנוי הוא יגיע לכל משחק.
הנתון של 23000 על 120 מנויים צריך להוכיח לך את זה.
כשיש כרטיסים רק לדרומי לגיטימי שאנשים יוותרו על התענוג לשבת לבד מאחורי השער.
תפנימו כבר את העניין הזה.
מישהו ניסה לשבת צמוד לבטונדות בפינות של האיצטדיון? זה כמו לשבת בפינת העונש בגן.
אם היה איצטדיון עם עוד 2000-3000 מקומות אטרקטיבים, אני בטוח שהיו נמכרים עוד מנויים.
בכל מקרה, איצט. של 20-16k זה הסדר גודל שמתאים לנו.
+1Totti כתב: אין סיבה לשרוף עונה על משחק שהסיכויים לנצח בו אפסיים ממילא
שימשיך לנוח עד חיפה.
הייתי הולך על שהר,לוסיו,בוזגלו וואקמה בהתקפה ומוותר על שבתאי.
צריך להרוג אותם על ההתחלה,לא פאריירים סכנין וגם עשו עד כה תוצאות טובות.
צריך להרוג אותם על ההתחלה,לא פאריירים סכנין וגם עשו עד כה תוצאות טובות.
פלוס מיליוןאורי אדום בנשמה כתב:
המציאות היא שהעונה היינו שווים עוד 4K מנויים. ו-85 ש"ח מאחורי השער לסכנין ושאר אימפריות זה יקר, ומרחיק לא מעט אנשים. כנ"ל לגבי זה שאין מנויי ילד/חייל בדרומי ובמערבי. אתה מסכים חכם לעבד נתונים ולהסיק מסקנות, אבל כאמור אתה בקטע מסויים, ובהתאם לזו מציג נתונים סלקטיביים.
לא יכול להיות שתפתח כל פעם את אותו דיון וכל פעם תציג את אותו נתון שחוזר על עצמו שיש איזה 100 או 500 כרטיסים בקופות למשחק נגד רעננה או סכנים בבית ותגיד שלא צריך להגדיל גם ל 18.
אותם אוהדים ש"בשבילם" אתה לא חושב שאפשר להגדיל הם האוהדים שאם היה באפשרותם לקנות מנוי לאורך המגרש או למאחורי השער היו קונים והיו באים לכל משחק בית ועושים לייק לדף המועדון ועוקבים ואולי גם נוסעים לחול בהמשך ונדבקים בחיידק.
נכון הם טרמפיסטים, כרגע.
אף אחד לא נולד אוהד שרוף, ואנחנו מוגבלים מאוד בכמות המנויים שלנו ואתה בוחר להתעלם מהעובדה הזאת שוב ושוב.
דיון מיותר, אותן טענות חוזרות על עצמן ואתה טומן את הראש בחול עם הנתון הזה שאין לו קשר לכלום.
באמת חשבתי שאתה קצת יותר חכם מזה, אם יש לנו אצטדיון של 20 אלף מקומות (עזוב עכשיו כמה זה עולה ומה הפרוצדורה ברור שבמצב הקיים אין טעם לחשוב על הגדלה אפילו כי לא עשו הכנה והפרוצדורה לא שווה את המאמץ) אבל אם יש לך אפשרות לבחור איצטדיון של 16 או איצטדיון של 20 ואתה בוחר 16 כי "זה מתאים למידותינו" אתה גנב דעת, עובד על עצמך ומתעלם מעובדות ונתונים שהוכחו שהיו לנו עוד 4000 מנויים העונה שיכלו גם להידבק בחיידק לעונות הבאות.
סה טו שבת שלום
- The red one
אף אחד לא פתח שם דיון.
אני סה"כ הצגתי עדכון, אתם אלה שבוחרים להעלב כל פעם בשם הקהל הרחב של הפועל באר שבע. כמו שאמרתי, הייתי מעדכן את זה גם אם כל הכרטיסים היו נמכרים.
אני סה"כ הצגתי עדכון, אתם אלה שבוחרים להעלב כל פעם בשם הקהל הרחב של הפועל באר שבע. כמו שאמרתי, הייתי מעדכן את זה גם אם כל הכרטיסים היו נמכרים.
אתה באמת חושב שאנחנו נפגעים בשביל אלה שלא באים?The red one כתב:אף אחד לא פתח שם דיון.
תענה על השאלה.
עכשיו בא אליך המלאך גבריאל שואל אותך
יש 2 אפשרויות לפני פתיחת העונה.
טרנר עם 16 אלף מקומות
אותו טרנר עם 20 אלף מקומות בלי ההפרדות בפינות לצורך העניין.
מה אתה בוחר?
- The red one
עובדה שכל הזמן אנשים 'תוקפים' כשאני כותב את הנתונים על הכרטיסים.oranu כתב:
אתה באמת חושב שאנחנו נפגעים בשביל אלה שלא באים?
תענה על השאלה.
עכשיו בא אליך המלאך גבריאל שואל אותך
יש 2 אפשרויות לפני פתיחת העונה.
טרנר עם 16 אלף מקומות
אותו טרנר עם 20 אלף מקומות בלי ההפרדות בפינות לצורך העניין.
מה אתה בוחר?
מה אני בוחר? בוודאי שעם 20 אלף, מה השאלה פה ואיך היא רלוונטית לדיון?
אומר בפעם המיליון - אני לא נגד הגדלת האצטדיון. אני שם מראה בפנים של אלה שכל הזמן זועקים שצריך להגדיל. מצידי שיהיה אצטדיון של טריליון אלף, מה אכפת לי?
איזה מראה אתה שם בדיוק?The red one כתב: עובדה שכל הזמן אנשים 'תוקפים' כשאני כותב את הנתונים על הכרטיסים.
מה אני בוחר? בוודאי שעם 20 אלף, מה השאלה פה ואיך היא רלוונטית לדיון?
אומר בפעם המיליון - אני לא נגד הגדלת האצטדיון. אני שם מראה בפנים של אלה שכל הזמן זועקים שצריך להגדיל. מצידי שיהיה אצטדיון של טריליון אלף, מה אכפת לי?
מסבירים לך אלפיים פעם שאם היה 20000 מקומות גם היו נמכרים כל המנויים,אז איזה מראה אתה שם?
הטיעון שלך היה רלוונטי אם מתוך 12000 מנויים היו מגיעים לצורך העניין רק 8 או 10 אז הדברים שלך היו רלוונטיים וצודקים.
כרגע אתה מסרב להבין ונתקע באותה מנטרה על איזה 100 כרטיסים מאחורי השער שבטח כבר מחר ייגמרו.