אדום זקן כתב:מצד אחד לא אהבתי את ההרכבה שלו,בדיוק בגלל הסיבות שציינו כאן קודם.
גם הורגש באיזשהו שלב שאנחנו משחקים עם 10 שחקנים.
בוא נגיד שברדה או לוסיו במקומו וכבר במחצית אתה 2 קל ונח.
מצד שני אני יכול להבין את ברק שרצה לתת לו לטעום קצת מטרנר ולהוציא ממנו את ההתרגשות.
נ.ב
הפעם שמתי לב ולא אהבתי את הנטישה של הקהל לפני סיום המשחק.
לא נראה טוב.
אורי אדום בנשמה כתב:טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-39 ביננו לבני סכנין, שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 18 נצחונות לנו, 12 נצחונות לבני סכנין, 9 תוצאות תיקו ויחס שערים 44-54 לנו. כשאנחנו מארחים, המאזן עומד על 19 מפגשים, 11 נצחונות לנו, 4 נצחונות לבני סכנין, 4 תוצאות תיקו ויחס שערים 17-25 לנו. שבני סכנין מארחת, עומד המאזן על 20 מפגשים, 8 נצחונות לבני סכנין, 7 נצחונות לנו, 5 תוצאות תיקו ויחס שערים 27-29 לנו.
אוהד בגולה כתב:אין לי שום טענות לאוחנה במשחק ראשון הוא עוד לא מחובר, התרגשות וכו'.
אבל קצת עשה לי לא טוב שהוא פתח בהרכב. קצת מוזיל את הקבוצה. קבוצה אלופה, עם סגל ענק. לא אמור לבוא ילד ולקבל את החולצה אחרי 3 ימים בסגל. צריך "להרוויח" אותה אחרי עבודה קשה ולא כ'כ בקלות.
אלדר כתב:זה קצת יעצבן פה כמה.
אבל אותי זה מעצבן יותר
השופט אלי חכמון הוציא את המשחק לדרך באצטדיון טוטו טרנר לעיני 13,000 צופים בבירת הנגב.
ישבתי שלא כהרגלתי בעיתונאים וצילמתי את הצפוני בשריקת פתיחה. היו קרחות מטורפות. כבר חיכיתי לרגע שאני מעלה את זה פה בסיום המשחק, אבל אחרי 10 דקות כל הקרחות התמלאו.
מאוד מאוד ייתכן שבתחילת המשחק היו 13,000, אבל מדקה 10-15 - כמעט הכל היה מלא והיו קרחות ממש ממש קטנות.